Konular Neye Göre Silinyor?
-
Hybris bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Sen yazılanları anlamamışsın bi daha git oku :|
-----------------------------Gayet iyi anladım böyle bir konudan atışma çıkacaksa okulda çıkar diyorum bende okulda hiçmi komünist yok?
-----------------------------
Övsende, sövsende fark etmez siyasi içerik şu an yasak..Üstelik burası devlet dairesi değil devletin engellemediğini adminler engelleyebilirler,doğal,normal.. -
Övsende, sövsende fark etmez siyasi içerik şu an yasak..Üstelik burası devlet dairesi değil devletin engellemediğini adminler engelleyebilirler,doğal,normal..
-----------------------------Admin altıma yat dese yatacak kıvamdasın söyleyecek söz bulamıyorum ne diyim.
-
Hybris bunu yazdı:
Övsende, sövsende fark etmez siyasi içerik şu an yasak..Üstelik burası devlet dairesi değil devletin engellemediğini adminler engelleyebilirler,doğal,normal..
-----------------------------Admin altıma yat dese yatacak kıvamdasın söyleyecek söz bulamıyorum ne diyim.
Yok o senin densizliğin..Burda öyle şeyler olmaz,kurallar belli,işine gelmiyosa siktirip gidebilirsin.. -
Hybris bunu yazdı:
Sen yazılanları anlamamışsın bi daha git oku :|
-----------------------------Gayet iyi anladım böyle bir konudan atışma çıkacaksa okulda çıkar diyorum bende okulda hiçmi komünist yok?
-----------------------------Okulda git istersen komunistlerin altına yat, istersen onlar senin altına yatsın... Burada yasak arkadaşım... Daha demogoji yapma...
-
Yok o senin densizliğin..Burda öyle şeyler olmaz,kurallar belli,işine gelmiyosa siktirip gidebilirsin..
İnsan fikirlerinin arkasında olmalı admin aşağı admin yukarı bu işler yürümez.Bireysel bi bakış açın olsun ondan sonra tartışalım. -
Dun bir konu actim,butun muridlerin dikkaitne diye, oturup konu silmekten zevk almiyoruz...Bir suru siyasi icerikli tartismaya meyilli konulari sildik...Normalde silinmiyor bu tur konular ama bu forumunda kurallari var.Gundem yasaklari bolumunde belirtilmis.Suan siyasi tartisma cikaracak konularin acilmasi yasak.Bu kadar basit.Devletimiz yasaklarmi yasaklamazmi orasi bizi ilgilendirmez,bizi burasi ilgilendirir...Bu yasagi oturup ben koymadim...hayatini tahribata adamis adam rene,boyle bir yasak koyduysa,bu yasagi elestirmeye bile gerek yok...Rene bu siteyi senden benden daha fazla dusunup kafa yoruyor...Eger bir kural varsa,biz dahil hepimize bu kurallara uymak duser ,ayrica bize bu kurallari uygulamak duser...
-
Hybris bunu yazdı:
mugato bunu yazdı:
-----------------------------Ben de o konuda Mehmet Akif'in diyaloglarını istemiştim. Kısmet değilmiş.
-----------------------------Şevkle paylaşırdım ama silerler :)
-----------------------------hoca kusura bakmada sen hala renenin mesajını okumamışsın galba?
-
-----------------------------Okulda git istersen komunistlerin altına yat, istersen onlar senin altına yatsın... Burada yasak arkadaşım... Daha demogoji yapma...
-----------------------------Ne diyeyim büyüğümsün daha donanımlısın vardır elbet bi bildiğin.
-
ya kardeşim amma uzattın beğenmiyosan siktir git.Gerçi bize laf düşmez ama uyuz oldum amına koyim benimde konularım silindi ama senin gibi cıngar çıkarmadık hiç
-
DeFactorx bunu yazdı:
:D hacı bu konuların çogu benim ya ne çok konum silinmiş anasını satim :C
Yakında onun loglarını tutacak sistem yazacam o zaman artık ne kadar uzaklaşırsın siteden bilmiom :)