folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Konular Neye Göre Silinyor?

Konular Neye Göre Silinyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

aslında konuyu açan elemana 72 saat süre yetmez hojalar. Türkiye AB'ye girene kadar ve bunun yanı sıra Beşiktaşlı Nobre ve Fenerbahçeli Memedanın çükü kesilene kadar banlı olması gerekli. :D çükü kesilenlerden sonra siteye giriş için beş saat izin verirsiniz bu seferde Türkiye AB'ye girene kadar banlarsınız anladınız siz onu. :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoja senin şeriata göre bu elemanın işi yaş :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Cikipta bana "compi seni sevmiyorum abi" diyebiliyorlar...bende gayet dogal karsilayabiliyorum bu durumu
    Ben Seni Seviyorum Compi :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

bence zeka ile alakalı değil kavrama durumu. benimseme gibi bişey bu. benim gördüğüm kadarıyla defactorx "iyi kavramış"...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    mugato bunu yazdı:

DeFactorx bunu yazdı:

:D hacı bu konuların çogu benim ya ne çok konum silinmiş anasını satim :C

sen hiç ban yemedin diye biliyorum. vardır adminin-modun bi bildiği... 

Burada lafmı soktuğunu sanıosun hoca?

Zamanında bu eleman tam 400 saat banladı... 400 ü 24 e bölersen kac gün ettiğini anlarsın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ha ne? ne oldu? :)

compi sarı köpek napıyor lam?  

(konuyla ilgisiz mesaj atarak gergin havayı bir nebze olsun yumuşatmak istedim)

aslında (rica ederim kimse üstüne alınmasın hiç kimseyi hedef almıyorum) benim takıldığım bir nokta var. 

örnek:

a=admin

sm= sıradan mürid

gkam= gereksiz konu açmış mürid

begin

gkam: hedehöde şeklinde konu açar

if a görünce:= delete message

akabinde sinirlenen gkam:= editnewmessage

a:= efendice açıklama

tam bu esnada sm:= la gkam sokam sana şeklinde absürd destek message

haklı olarak gkam:= abi anladıkta size noluyo?

sm:=editnewmessage=sie

böyle uzar gider :D

hep ilgimi çekmiştir.

end;

end.

demek istediğim: arkadaşlar bir admin herhangi bir müride gerekli açıklamayı yaptığında (ki henüz tarikatın kavramları hakkında bilgisi olmayan insanlar olabilir

açıklma istenmesi doğal birşey bana göre) 3. kişilerin konuya la yörrü dingil biçimindeki mesajları biraz tırpanlayıcı kaçıyor. 

Bu konuya dikkat edin lütfen. açıklamaya destek  olabilecek mesajları kastetmiyorum elbette lakin la yörrü öküz arabası hitabı yanlış geliyor.

dimi compi? :D

bir ara gel bizim evin camlarını silelim :D sen sil ben sana tezhürat edeyim yada..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

ya görüyorsun işte o kadar sana anlatmaya çalışmışlar sen hala milletle kavga etmeye çalışıyorsun.şükret 72 saat yemişsin ben olsam ab ye girene kadar  banlardım amk..

tugrul baba çok güzel açıklama yapmışsın tefrik ederim seni :D:D

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    rEfLeX bunu yazdı:

ya görüyorsun işte o kadar sana anlatmaya çalışmışlar sen hala milletle kavga etmeye çalışıyorsun.şükret 72 saat yemişsin ben olsam ab ye girene kadar  banlardım amk..

tugrul baba çok güzel açıklama yapmışsın tefrik ederim seni :D:D

ref: o 'tefrik' değil, tebrik olacaktı  :D

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:
    Yok o senin densizliğin..Burda öyle şeyler olmaz,kurallar belli,işine gelmiyosa siktirip gidebilirsin..
    İnsan fikirlerinin arkasında olmalı admin aşağı admin yukarı bu işler yürümez.Bireysel bi bakış açın olsun ondan sonra tartışalım.

hocam rene abi sana gerekli açıklamayı yapmış zaten ama sonraki mesajlarında anladığım kadarıyla bi noktayı atlamışsın. tamam savunma demiorz sana savun ama bu konuların bu sitede olması yasak. o zaman bende jenna jameson u savunuyorum diye geliim jenna fotoğraflarını koyiim :D anlatılmak istenen bu. tugrulbaba da mesajında haklı. adama sert çıkarsanız tartışma ortamı olur. neyse geçmiş olsun. 72 saat sonra görüşmek üzere... 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Logda goruldugu uzere kim siliyo neden siliyo diye actıgın baslıgı ben silmisim. sen boyle konular actıkca silinmeye mahkum. adam oturup 1 sayfa rule list yazıyo bi Allah'ın kuluda acıp okumuyo sonra niye oyle niye boyle. can sıkıntısına yazmadı adam 1 sayfa yazıyı degilmi. Hadi okumadın konum nerde vs gibi konu acan adamların banladıgınıdamı gormedinde olayı kavrayamadın. velhasıl 1. sayfanın 2. mesajında hersey soylenmis umarım onlar okunur

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 7496 Toplam Mesaj: 44