Konular Neye Göre Silinyor?
-
sivilde çıkma karşıma :D ulan cürümun ne senin yavşak..
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------ya görüyorsun işte o kadar sana anlatmaya çalışmışlar sen hala milletle kavga etmeye çalışıyorsun.şükret 72 saat yemişsin ben olsam ab ye girene kadar banlardım amk..
tugrul baba çok güzel açıklama yapmışsın tefrik ederim seni :D:D
-----------------------------ref: o 'tefrik' değil, tebrik olacaktı :D
-----------------------------
sonuç olarak sen ve bütün insanlık onun tebrik olduğunu anladı dimi gayron_27 ciğim :F nie rencide ediosun adamı :| -
aslında uye olan arkadas yanlıs yapmıs.hatasını bilip bence susması gerekirdi.zamanında Tahribat a uye oldugumda bende ilk etapta alısmakta zorluk cektim,ewet tersleyen arkadaslar oldu.ustune ustluk bir de Decameron kardesimden Ban yedim :) g Su anda kendimi de bu ise koyarsam bende o zman sucluydum.demekki bir seyleri eksik yapıyoruz ki dikkat cekiyoruz,sarı kartlar adminlerimiz tarafından bizim alnımıza yapıştırılıyor.Bence kimse hakettiginden fazlasını almıyor.Kim neyi hakederse layık oldugu yere geliyor.Tahribat.com gercekten cok baska bir ortamdır.cok harika ve sanalda esi olmayan bir kardeslik platformudur. Dilegim,bir daha bu tür tatsızlıkların olmaması.Bu arada öncelikle Holy One,Rene basta olmak uzere tum admin ve mod arkadaslara bir kez daha tesekkur ederim boyle bir ortamı bize sundukları icin.Yardım etmiyorsunuz yardıma ihtiyacım oldugunda ama her yardım isteyene kossanız.. bilmiyorum artık :P...bu ortamın kıymetini bilin giden bazı admin kardeslerimizin veda ederken yazdıkları aklıma geldi. :( insallah daha da büyür Tahribat.Gönlümüz bu yolda. :)