Konular Neye Göre Silinyor?
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
Yok o senin densizliğin..Burda öyle şeyler olmaz,kurallar belli,işine gelmiyosa siktirip gidebilirsin..
İnsan fikirlerinin arkasında olmalı admin aşağı admin yukarı bu işler yürümez.Bireysel bi bakış açın olsun ondan sonra tartışalım.
hybris komedisin xDburayı onlar yönetiosa emretmices rica etces heralde.
senin gibi densizlik yapcak olan adamın saten burda işi yok ondan sana ters gelebilir ;)
sarmadıysa girmessin tbt sana muhtac diil xD
burdakilerde öle xD
git tavla oyna sora hacker ol xD
-
Haci tahribatin felsefesini kavrasaydin murid-mod-admin ayriminin yapilmadigini anlayabilirdin...Burada kimse admin tanidigi oldugu icin el ustunde tutulmaz,adminler kendisini kucuk daglari biz yarattik edasi icerisinde gormez...Forumda herkes esittir...ben admin oldugum icin ,baska birisi mod oldugu icin farkli davranilmaz...elestiri yapilacaksa yapilir...Cikipta bana "compi seni sevmiyorum abi" diyebiliyorlar...bende gayet dogal karsilayabiliyorum bu durumu...beni sevmedigi icin tavir almam...yani hoca felsefeyi kavramak gerek...Sen icinde ezilme duygusu tasiyorsun...bu tipki lisede ogretmenlerle birazcik samimi olan ogrencilere,diger ogrencilerin..hocayla arasi iyi notu yuksek alir...hoca yalakasi...yaklasimina benziyor ;) ...yok benim sildigim konulara bak "Akp yi sevmeyenler gelsin" boyle bir konuyuda silmisim...yani ayrim yok hoca.
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
ya kardeşim amma uzattın beğenmiyosan siktir git.Gerçi bize laf düşmez ama uyuz oldum amına koyim benimde konularım silindi ama senin gibi cıngar çıkarmadık hiç
Bugün uzatmazsan bi de yarın bi bakmışsın sana uzatmışlar.Bu kadar pasif olmanın alemi yok ben bi görüş koydum ve savundum bu budur senin fazla irdelemene gerek yok sen git geyiğini yap. -
Tekrar herkese söylüyorum ben görüşümü ortaya koydum ve peşinden gittim hepsi bu kadar yoksa adminmiş modmuş mürdimiş hackmiş bunlara takılıp konuyu farklı yerlere götürmenin anlamı yok.
-
Hybris bunu yazdı:
Tekrar herkese söylüyorum ben görüşümü ortaya koydum ve peşinden gittim hepsi bu kadar yoksa adminmiş modmuş mürdimiş hackmiş bunlara takılıp konuyu farklı yerlere götürmenin anlamı yok.
yahu kardesım tmm haklısın bu konuda..rene sana ilk başda kuralları söledi konunun neden silindiğini söledi, ama neden hala uzatıyorsun.. adamalr sana dedi siyasi içerikli vs vs vs içerikli konu acmak yasaklandı die :( böle seyleri uzatmayalım lütfen... -
yahu kardesım tmm haklısın bu konuda..rene sana ilk başda kuralları söledi konunun neden silindiğini söledi, ama neden hala uzatıyorsun.. adamalr sana dedi siyasi içerikli vs vs vs içerikli konu acmak yasaklandı die :( böle seyleri uzatmayalım lütfen...
Ee tmm zaten ben onu anladımda bu mürid kisvesine bürünmüş, fırsattan istifade hadi bizde araya laf sokuşturalım çabasında olanlara akıl sır erdiremiyorum.Yoksa benim uzattığım yok rene abiye yazdım zaten. -
DeFactorx bunu yazdı:
:D hacı bu konuların çogu benim ya ne çok konum silinmiş anasını satim :C-----------------------------
sen hiç ban yemedin diye biliyorum. vardır adminin-modun bi bildiği...
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------DeFactorx bunu yazdı:
:D hacı bu konuların çogu benim ya ne çok konum silinmiş anasını satim :C-----------------------------
sen hiç ban yemedin diye biliyorum. vardır adminin-modun bi bildiği...
yok yedi kardeşim ama nolduysa bişeyler oldu artık :P ban giti bende çözemedim :D -
Yasak! kelime anlamını bılmıyo galiba..
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------bunlarda benim konular :D
Forum Folder Delete Athzai_Khaine ID: 56200| Subject : anti-kirocuyuz. 01/22/2008 6:23:00 PM
Forum Folder Delete ComputerWolf ID: 56181| Subject : Bir tek imam eksik 01/21/2008 11:54:00 PM
Forum Folder Delete renegadealien ID: 56032| Subject : Bugün bir seçim olsa? 01/20/2008 9:19:00 AM
Forum Folder Delete renegadealien ID: 55990| Subject : çüssss :| 01/19/2008 2:13:00 AM
Forum Folder Delete renegadealien ID: 55849| Subject : basörtülülere büyük hakaret 01/16/2008 11:17:00 PM
Forum Folder Delete renegadealien ID: 55855| Subject : Türban Göz Sinirlerimi Bozuyor! 01/16/2008 11:08:00 PM
Forum Folder Delete underzero ID: 55655| Subject : Ne Ararsin Tanri ile Aramda. 01/15/2008 1:29:00 PM
Forum Folder Delete renegadealien ID: 55283| Subject : seriat devleti mi yoksa Hukuk Devleti mi istiyoruz? 01/08/2008
Forum Folder Delete GLaDio ID: 55114| Subject : Masaüstünüzde gerçek striptizci kizlar (+16) 01/06/2008 2:35:00 AM-----------------------------------------------------
zuhauah buda süpermiş :D
Forum Folder Delete renegadealien ID: 54885| Subject : kizi eve atcam da müzik lazim??? 01/03/2008 7:29:00 PM
-----------------------------Tüh Striptizci Kız Konusudamı silinmiş, Oysa Hoşuma gitmişti yahu. :) Bu arada Defactorx Kardeşim valla Rene Hoca şaka yapmaz, Biraz daha sakin olsan iyi olur bence bi müddet konu açmayıver. Vallahi demedi deme Ban kapıdadır. :)
Heleki Allah Türkiye A.B ye kadar Ban dediği Bandan korusun, O kadar Nasıl sabrederiz demi.
Çok Merak ettim Rene Üstat Hakket Türkiye A.B. ye girerse O süreye kadar Banladıklarının Banını Açıp Genel bir Af yapacakmısın.?
Allah Hakiki Müritleri A.B. ye kadar Banlanmaktan korusun.