Konyada Ne İs Kurulur..!
-
COURAGE_x bunu yazdıu235 bunu yazdı
Bizim konyalı arkadaş vişne yada kirazdı tam olarak hatırlamıyorum Konyada iyi yetişiyor ordan Ukraynaya ihraç edicem falan diyordu.
yine hizir gibi imdada yetistin :))nasil irtibata gecebilirim bu arkadasla:.?
pm attım sana bilgilerini arkadaşın )
-
konyadayım , buluşma olur neden olmasın :)
-
Neden özellikle konya,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Neden özellikle konya,
osb
-
Firmayı açtıktan sonra iş verirsen gelmeyi düşünürüm.
-
MiqRoP bunu yazdı
ne konumda profesyonelsin..!
-
COURAGE_x bunu yazdıMiqRoP bunu yazdı
ne konumda profesyonelsin..!
İthalat ihracat üzerine açarsan hiç bi konuda. Olurda cafe falan açmayı düşünüyosan her türlü yardımcı olabilirim ama yok diyosan amelelikte profesyonelim ;)
-
Mekke pazarı aç hocam. Ya da en iyisi siktir et Konya'yı, en akıllısı bile döne döne ölmüş.
-
Merhaba ;
Öncelikle Kiraz , vişne işi veya Çilek işi Konyanın ilçelerinde yapıllıyor. Konya Merkezde öncelikle ne iş üzerine yapmak istedigine baglı.
Konya Sanayisi olarak şu an bir çok otomototiv üzerine yedek parça üretmekte ve pazarlamaktadır. dış ticaret işi olabilir.
Egitim olarak şu an Tüm türkiyede revaçta olan Hastalara bakım veya rehabilitasyon olabilir.
İnternet cafe türü eglence yeri olabilir.
Ama en önemlisi sigorta aracılık sektoru olabilir..
çok hızlı gelişen bir bölge olmasından dolayı inşaat sektoru olabilir ..
Siz yabaliceklerinize göre konyadan bölge ve bu işi yapanların isimlerini verebilirim. Sizleri bilgilendirebilirler.
-
http://www.kto.org.tr/konyanin-sektor-bazinda-ihracati-445s.htm
http://www.kto.org.tr/konyanin-ulke-bazinda-ihracati-ilk-20-ulke-2011-446s.htm
Bunlardan fikir edinebilirsin.
Kiraz, vişne, ceviz vs. gibi geleceğe yönelik olur..
Hakkıyla, doğru düzgün üretim yapılırsa pastadan mutlaka pay alınılabileceğini düşünüyorum, onun dışında doğru zaman da doğru yerde dedikleri mevzudan başkası kalmıyor.