Konyada Ne İs Kurulur..!
-
COURAGE_x bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Neden özellikle konya,
osb
Gaziantep-Kilis organize sanayii bölgesine devlet şu an teşvik verdi ben 100 dönüm yer aldım. 6 ncı organizeden, Çok büyük ihtimal arsamı verecekler, Aynı keza Gaziantep 5 inci organizeden de 30 dönüm yer aldım, Onunda 3 te 1 ini peşin ödedim geri kalını 5 yıl taksit ile ödeme şu an için buralar avantajlı, Konyada organize sanayilerde böyle imkan varmı ? Varsa oradan da yer almak isterim. Eğer yok ise bu bölgeyi değerlendir düşün derim. Burada organize sanayi yerinin m'2 si peşin fiyatı 120 $ civarında,
-
bisy yazdim ama banlanirim tirstim :D
-
evet arkadaslar konyaya geldik firmayuı kurdum.. 3 ay sonrada şirket başvurusunda bulunuyorum..ilk etap ayakkabı bi sonraki aşama gıda ithalat ihracat..
konyadaki müritlerden kimseyi görmedim buluştuğum biri oldu isim vermiyorum oda traş çıktı:)
haftaya şube için bursaya gidiyorum ordaki müritleri çaymızı çorbamızı ikram etmeyi beklicem..
-
COURAGE_x bunu yazdı
evet arkadaslar konyaya geldik firmayuı kurdum.. 3 ay sonrada şirket başvurusunda bulunuyorum..ilk etap ayakkabı bi sonraki aşama gıda ithalat ihracat..
konyadaki müritlerden kimseyi görmedim buluştuğum biri oldu isim vermiyorum oda traş çıktı:)
haftaya şube için bursaya gidiyorum ordaki müritleri çaymızı çorbamızı ikram etmeyi beklicem..
tüh kaçırdım yahu. hayırlı olsun hocam.
keşke önce göreydim konuyu afyondayım ben 2,5 saat konyaya. burda hazır iş vardı ortak olurduk :)
neyse hayırlısı olsun
-
joe_black bunu yazdıCOURAGE_x bunu yazdı
tüh kaçırdım yahu. hayırlı olsun hocam.
keşke önce göreydim konuyu afyondayım ben 2,5 saat konyaya. burda hazır iş vardı ortak olurduk :)
neyse hayırlısı olsun
hacı istediğin zaman buyur gel başım gözüm üstünde yerin var çayımızı çorbamızı iç.. ama ortaklık teklif etme :)) bu arada gelirsen afyon kaymağı getir çocukken bi kere babam afyon kaymağını getirdi bidaha bi yerde görmedim yemedim tadı damağımda kaldı:))
-
Hocam hayirli olsun, Allah utandirmaz insaAllah.
-
sniperscope bunu yazdı
Hocam hayirli olsun, Allah utandirmaz insaAllah.
eyvallah saol allah razı olsun.. -
aga nerde açtın , adres ver bi ara uğrayalım yaa.
-
MustyKTE bunu yazdı
aga nerde açtın , adres ver bi ara uğrayalım yaa.
hacı bilgileri pm attım... dilediğin zaman buyur gel.. -
hocam madem gıda işindesin, işin üretim kısmını da incelesen çok faydalı olur, yatırımın geri dönüşü kaç yılda olur falan, peder emekli olcam tarım yapcam diye tutturdu konya da bizim memleket zaten, modern tarzda bir üretim sistemi düşünüyoruz ben de orman mühendisiyim yürütürüz gibime geliyor