Konyada Ne İs Kurulur..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Neden özellikle konya,

osb

Gaziantep-Kilis organize sanayii bölgesine devlet şu an teşvik verdi ben 100 dönüm yer aldım. 6 ncı organizeden, Çok büyük ihtimal arsamı verecekler, Aynı keza Gaziantep 5 inci organizeden de 30 dönüm yer aldım, Onunda 3 te 1 ini peşin ödedim geri kalını 5 yıl taksit ile ödeme şu an için buralar avantajlı, Konyada organize sanayilerde böyle imkan varmı ? Varsa oradan da yer almak isterim. Eğer yok ise bu bölgeyi değerlendir düşün derim. Burada organize sanayi yerinin m'2 si peşin fiyatı 120 $ civarında,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

bisy yazdim ama banlanirim tirstim :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

evet arkadaslar konyaya geldik firmayuı kurdum.. 3 ay sonrada şirket başvurusunda bulunuyorum..ilk etap ayakkabı bi sonraki aşama gıda ithalat ihracat..

konyadaki müritlerden kimseyi görmedim buluştuğum biri oldu isim vermiyorum oda traş çıktı:)

haftaya şube için bursaya gidiyorum ordaki müritleri çaymızı  çorbamızı ikram etmeyi beklicem..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı

evet arkadaslar konyaya geldik firmayuı kurdum.. 3 ay sonrada şirket başvurusunda bulunuyorum..ilk etap ayakkabı bi sonraki aşama gıda ithalat ihracat..

konyadaki müritlerden kimseyi görmedim buluştuğum biri oldu isim vermiyorum oda traş çıktı:)

haftaya şube için bursaya gidiyorum ordaki müritleri çaymızı  çorbamızı ikram etmeyi beklicem..

tüh kaçırdım yahu. hayırlı olsun hocam.

keşke önce göreydim konuyu afyondayım ben 2,5 saat konyaya. burda hazır iş vardı ortak olurduk :)

neyse hayırlısı olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    COURAGE_x bunu yazdı

tüh kaçırdım yahu. hayırlı olsun hocam.

keşke önce göreydim konuyu afyondayım ben 2,5 saat konyaya. burda hazır iş vardı ortak olurduk :)

neyse hayırlısı olsun

hacı  istediğin zaman buyur gel başım gözüm üstünde yerin var çayımızı çorbamızı iç.. ama ortaklık teklif etme :)) bu arada gelirsen afyon kaymağı getir çocukken bi kere babam afyon kaymağını getirdi bidaha bi yerde görmedim yemedim tadı damağımda kaldı:))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam hayirli olsun, Allah utandirmaz insaAllah.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Hocam hayirli olsun, Allah utandirmaz insaAllah.

eyvallah saol allah razı olsun..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

aga nerde açtın , adres ver bi ara uğrayalım yaa.

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

aga nerde açtın , adres ver bi ara uğrayalım yaa.

hacı bilgileri pm attım... dilediğin zaman buyur gel..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

hocam madem gıda işindesin, işin üretim kısmını da incelesen çok faydalı olur, yatırımın geri dönüşü kaç yılda olur falan, peder emekli olcam tarım yapcam diye tutturdu konya da bizim memleket zaten, modern tarzda bir üretim sistemi düşünüyoruz ben de orman mühendisiyim yürütürüz gibime geliyor

Toplam Hit: 4959 Toplam Mesaj: 43