Konyada Ne İs Kurulur..!
-
etli ekmek...
-
rsullu bunu yazdı
Merhaba ;
Öncelikle Kiraz , vişne işi veya Çilek işi Konyanın ilçelerinde yapıllıyor. Konya Merkezde öncelikle ne iş üzerine yapmak istedigine baglı.
Konya Sanayisi olarak şu an bir çok otomototiv üzerine yedek parça üretmekte ve pazarlamaktadır. dış ticaret işi olabilir.
Egitim olarak şu an Tüm türkiyede revaçta olan Hastalara bakım veya rehabilitasyon olabilir.
İnternet cafe türü eglence yeri olabilir.
Ama en önemlisi sigorta aracılık sektoru olabilir..
çok hızlı gelişen bir bölge olmasından dolayı inşaat sektoru olabilir ..
Siz yabaliceklerinize göre konyadan bölge ve bu işi yapanların isimlerini verebilirim. Sizleri bilgilendirebilirler.
Çilek yetiştiren köylülerden bunların toplanıp ihraç edilmesi gibi bir iş yapabilirsin. Bir de üzerlerine organik etiketi yapıştırırsan iyi kar elde edebilirsin gibi...
-
yeni açılan sanayiden bir dükkan alıp orada üretilen otomotiv parçalarını ihrac edebilir lazım olanları ithal edebilirsin.
-
müritlerden konyada olup muhasebeci olan veya yakın tanıdık guvenilir muhasebeci tanıdığı olan kimse varmı..!
-
COURAGE_x bunu yazdı
müritlerden konyada olup muhasebeci olan veya yakın tanıdık guvenilir muhasebeci tanıdığı olan kimse varmı..!
benim var pm atabilirsin.
-
KrypT bunu yazdı
Mekke pazarı aç hocam. Ya da en iyisi siktir et Konya'yı, en akıllısı bile döne döne ölmüş.
terbiyesizlik yapma
-
Elektronik counterli dijital tesbih yap diyecektim ama onu da yapmışlar
-
Eger ithalat-ihracat isi yapacaksan kesinlikle ic bolgelerden uzak dur. Daha cok liman olan illere bak.
Cunku mali gemiyle limana getirmek 500 dolar ise, limandan oraya nakliye en az 1500 dolar tutar.
Ihracat icinde ayni sey gecerli.
-
COURAGE_x bunu yazdı
Eger hocam illaki ithalat-ihracat yapacam diyorsan sana birkac tane secenegim var.
1 - Kibris'ta (sanirim bu secenek sana uymaz. Daha cok Zumsuk icin gecerli) ikinci el Japon arabalari alim-satim isi.
Turkiye'ye ikinci el araba girmiyor ama bildigim kibris'a giriyor. Bu iste deli para var.
2 - Turkiye'de bir yerde oto yedek parca. Yine japonya'dan ikinci el oto yedek parca ithali. bunda da deli para var.
3 - Kapali devre guvenlik sistemleri. Parmak izi ile acilan kapilar. Hirsiz alarmlari, goruntulu kapi telefonlari. Kartli guvenlik sistemleri. vs vs (Bu iste para varda ne kadar var bilemiyorum)
4 - Ikinci el is makineleri. Froklift, loader, vinc...vs vs (Bak bunlarin ikinci elleri Turkiye'ye giriyor) bu iste de iyi para var.
Hadi gel seninle ortak olalim. Gerci 200 bin dolar icin sen bana ne kadar guvenirsin ben sana ne kadar guvenirim orasi biraz muallakta.
sniperscope tarafından 28/Ara/12 12:15 tarihinde düzenlenmiştir -
kiraz işinde çok güzel para wardır.yalnız bakımı zahmetlidr.biraz sermaye ve 5-6 sene ister(meyve vermek için)