Köpeğim Ölmek Üzere Lütfen Yardım.!
-
amına koyim köpek kanlı ishal olmuş lan
hemen veterinerden aşısını getirmesini iste 60 -75 arası bir şişesi
-
AK !
Ben ölsem, konu bu kadar hit almazdı : ))
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------
köpeğin ishalinde kan çıkmaya başladı lütfen yardım.! sabaha kadar yaşatmam lazım sabah barınağa götürücem.internette okudum bu kanlı ishalden sonra ki 24 saat çok önemliymiş.veteriner de yok şuanda ne bok yicem çıldırıcam ya köpek gözümün önünde gidiyor lütfen yardım.!
iki sayfa önce demiştim gençlik hastalığı belirtileri görüyorum diye. herneyse eskişehirdeki sempati veteriler kliniğine gitmeni tavsiye ediyorum, eğer hemen müdahale edilirse yaşama olasılığı var, eğer gecikirsen hayvanı kaybedebilirsin. -
Adamı Deli Edme.. Köpeğin Sonu ne oldu yaz bize... Kıyamam ben ona ya :(
-
yazdıklarına göre kopegın durumu kotu ıns duzelır ama zor gıbı gozukuor sen en ıyısı manzaralı bır yerde mezar kazmaya basla
-
eReN_77 bunu yazdı:
-----------------------------yazdıklarına göre kopegın durumu kotu ıns duzelır ama zor gıbı gozukuor sen en ıyısı manzaralı bır yerde mezar kazmaya basla
-----------------------------köpeğin durumunu ve arkdaşın köpeğe olan ilgi+sevgisini düşünürsek böyle saçma! postlar atmayın a.q
-
pişmiş et ver onu yer dayanamazlar köpekler ama pişmiş ver bişmemiş diil
vallaha bbilgim olsa hemen söylerim ama başka bişe bilmiyorum geçmiş olsun :(
-
buyurun giyabi cenaze namazına :D:D:D
-
Köpekler insanların dostudur derlerdi de inanmazdım,Geçmiş olsun kardeş:(
-
KoZa bunu yazdı:
Adamı Deli Edme.. Köpeğin Sonu ne oldu yaz bize... Kıyamam ben ona ya :(
-----------------------------Ben bu işden hiç anlamam ama iki gündür takip ediyorum.
Kardeş ilk önce Allah acil şifalar versin. ben anlamam onun için birşey yazamıyorum ama inan ben de çok meraklandım 2 gündür takip ediyorum sonucu muhakkak yaz buraya