Köpek Beslenen Eve Melek Giremez Mevzusu...
-
Melekler bulasici hastalik kapiyor olabilir. kopein salyasi tuyu boazlarina kaciodur belki
Herşeye mantikli aciklama aramayin dinde... Saçmalığın daneskasi aq.
-
BiGGest Cebrail iner derken sadece Peygamberele vahit getirmek amaciyla Peygamberlere gorunur demek istedim,melek inmez zaten kisaltma amacli yazdim :) ..Profesor demiski kopek olan eve Cebrail'de girmez ...iste Cebrail'in bizim evde isi olmaz mantigi dogru yani...
TugrulBaba kopek beslememde bir amac var,sagligim icin surekli hareket etmem gerek,bunun icin kendime soz dinletemiyorum bilgisayarin basinda kaliyorum surekli...bir arkadas vardi ona soyledim gel birlikte kosmaya gidelim falan diye...cocuk geldi cocuguda alip pc nin basina oturtup ders anlatmaya basladim :) kopek olursa onu disari cikarip gezdirmem sart olacak onun icin aliyorum :)
-
Compu hocam
sen günah çıkarmak zorunda değilsin evine köpek almak istiyorsan alırsın.
Köpen dünyuanın en süper haywanıdır.
Holy'nin dediği gibi dinde mantık yoktur.Mantık aram aaa bu ne den böle neden şöle die bi şey yok.Al bak
kimseyide umursama!
umursamaz tavrının hastası et milleti a.k
az beni örnek al!
-
:) Benim kopek zaten yolda ...mantigima ters gelen seyleri yapmam zaten :) Eve 5tane kopek alacam Azrail'de giremeyecek :)
-
Dediğim gibi compücüm köpek belirgin bir amaç uğruna besleniyorsa bunda şaibe yoktur diye bilirim. Ayrıca antikkynin dediği gibi maksadını açıklamak zorunda değilsin. Eğerki doğru yaptığına inanıyorsan bundan sonrası dışarıda kalan insanları ilgilendirmez. Mühim olan kalbin ve niyetin netice itibariyle. Aytek in yaptığı açıklamada aslında doğru. Zira melek cismani bir varlık mı ki köpekten etkilensin?
-
Evde Köpeğin geçti yerlerde namaz kılınmaz diye biliyorum ama Melek giremez olayında bişi diyemicem:S
-
muahhaha o zaman alim eve 5-6 tane köpek 250 sene yaşim(al hareketine dikkat) koptum ya çok seviyorum bu adamı.
-
"Melekler kadın mıdır, yoksa erkek midirler?" diye sormaktan ne farkı var bunun :D
-
<3 zekeriya hoja
-
evet köpek gezdirmek aynı zamanda spor yapmak bende normalde oturduğum yerden kalkmam ama köpeğin çişi gelince mecbur çıkarıyorum hemen ama biyere filan gittiğinde zor oluyo köepk evde benden başka kimseçıkarmıyo onun için en iyisi tuvalete alıştırmak evde olmasan bile annen baban evde kim varsa artık tuvaletin kapısını açar cinsi ne senin köpeğin evde köpek beslemek kuş balık beslemeye benzemez ev köpeği olduğu için sürekli ilgi istiyo onu sevmek lazım yıkamak lazım sürekli ayaklarını s,lmek lazım ama onun verdiği zevkide hiçbişey vermez