Korsan Oyunlar Bitiyomu?
-
beyler son zamanlarda korsan oyunların cracklenmesi işine girdim çünki securom 5 şokunun atlatılmasındna sonra securom 7 çıkalı korsan oyun satışlarında çok büyük düşüş yaşanıyomuş... olayı biraz araştırdıkdan sorna rusların elinde olan bu pazarın daralmaya başladığını gördüm. - son zamanlara oyun alan arkadaşlar bilir - cd ler artık basitci "crack" dizinindeki exeyi orjinaliyle değiştirerek kırılmıyo cd ler image olarak veriliyo bunu mount edip securomu kırarak girmeniz falan isteniyo ki bunu normal kullanıcılaırn yapması çok zor genelde herkes elinde cd le "bozuk bu abi çalışmıyo" diye geri dönüyo çünki oyun oynayan adamlar genelde yazılımı yalamış yutmuş adamlar değil en azındna işin mantığını bilmedikleri için ezbere bu işi yapmaları zor...
şimdi son zamanlarda bu need for speed most wanted (securom 5, win2003 olarak çalıştırın daha sonra image i saklayın) dan sonra heroes of pasaific de falan rasladım bu securom 7 hala kırılabilmiş değil sanırım... birsürü çözümünü buldum ama hiçbiri çalışmadı korsancılar pazara hala anti-blaxx falan ile sürüyo bu oyunu KIRMAZ ÇALIŞMIYO onlarda bunu farkında ama oluyo deyip geçiştiriliyo işde..
benim asıl varmak istediğim nokta şu beli biraz paranoya dersiniz belki şizofrenlik ama bence korsanın sonu geldi... şimdi ne bok yiyecez asıl soru bu?
-
Korsan bir hayat tarzıdır. Bitmez kolay kolay.
Bu securom linuxda çalışmayacaktır ordan bişeyler yapılabilir. -
korsanı bitirecek adamın ben ak -
korsan bitmez biteremezler hele tr de hiç bitmez korsan olmasa biz oyun severler ne yapacağız bu arada nfs most wanted ın carrier bölümünü bitirdim
-
ömür biter korsan bitmez...
-
işin doğası gereği elbette securom 7 de kırılacaktır :)
-
benim oyunlar zaten orjinal : )) siklemio beni :D
-
heralde tikky iz koçum tabi seni siklemez crack kırılmış kırılamamış peaaa....
-
sorcerer bunu yazdı:
benim oyunlar zaten orjinal : )) siklemio beni :D
hep düşünürdüm acaba orjinalini alan salaklar varmıdır diye demek varmış :)sorci gel 15 tatilde sana orjinal oyun wercem ben :)
-
nerden buluyonuz la o kadar para bir oyuna verilirmi! tikkyler
-
nerden bulcaz o kadar parayı biz sonu gelene kadar bu işi devam ettirecez.korsan cd alcaz.