Korsan Oyunlar Bitiyomu?
-
beyler ne yazık ki eğer Avrupa Birliğine girersek Korsan diye hiç bir şey kalmayacak

ama Avrupa Birliğine girmemiz hayal gibi bi şey olduğu için bunun sonu gelmezz

-
şimdi kopyalanmayan cd yapılmazxmı seneler önce nero nun bi sürümünü clone cd ile nero ile win on cd ile vsvsvs hiç bi şekilde kopyalayamadım yani bu gün microsoft istese yapamazmı işletim sistemi yazana dam kopyalanmayan cd yapamıcak pehhhsssss ama adamlar istioki şöle bişi korsan olunca daha çabuk dağılcak daha çok oynancak daha çok adı duyulcak isim yapcaklar oysa bu gün tr de korsan olmasa kaçınız şu an en beyendiğiniz oyunu oynamış olcaktınız çoğunuz oynayamazdı yani hikaye adamlar istese çok rahat bitirrirler zabıta bi sik yapamaz bu arada sittirin gidin falan der en fazla çantasını alır adamın maliye polisi bastımı kötü..
-
cd lerin image olarak werilmesinin sebebi korsan cd yi fiziksel olarak tanıma yani kopya bi cd takdığında cd den anlıo istedin programla kopyala orjinal cd ile birebir olmuo
korsan bitirlmek istense bitirildi demişinde niksiz bsa falan götünü yırtıo 3 ay o dükkanları kaldırma durmadan yeni korumalar çıkması istemediğindenmi? götlerini yırtıolar ne alakası war geniş kitleye yayılsa kaç yazar salak salak konuşma adam satamadıkdan sonra napsın reklamı korsan olmasa çok daha fazla satılır korsan satışları artttıo demeye varıosun sen
-
la o bsa gelip ceza kesmio yani kesioda hemen deil dio lisans varmı canım benim
sen yok abi
bi hafta sora gelcem olmassa zükerim
sende korkudan alıon zaten almassan basıolar cezayı ama adamların niyeti ceza kesmek deil lisans satmak:D -
NEREYE BITIYOR YA MILLET BIR ORJINAL ONUN MIN.60 MILYON AMA KORSAN 3 MILYON BITERMI HIC SENCE_?
-
selam millet nasilsiniz.
tek birsey soyleyecegim.
her zaman kopyalanmamasi icin yeni yeni algoritmalar, programlar cikacaktir cikmaya mahkumdur ve her zamanda bunlari kiracak birileri cikacaktir. sonucta onuda yapan insan onuda yapan insan.
sonuc : kadikoy piyasasini ne polis durdurabilecegini saniyorum, ne maliyenin, ne bsa nin ne microsoftun super beyinler(!)nin.