Korsan Oyunlar Bitiyomu?
-
arahman bunu yazdı:
nerden bulcaz o kadar parayı biz sonu gelene kadar bu işi devam ettirecez.korsan cd alcaz.
tutupta bir oyuna a.q bilmem kaç ytl verilirmi :D 5 ytl almak varken! -
haaayııııııııııııır olamaaaaaaaaaazzzzzzzzz
s.kseler vermem orjinale para..fifa'06 90ytl..halflife2 75ytl..holding patronunun oğlu tikkycan bile olsam vermem onlara o kadar para!! oyunsuz kalcaz sonunda:)
-
Ben canadadayim korsan diye bi olay yok burda hersey orjinal o yuzden hic oyun almadim simdiye kdr. korsan isini dusunuorum burda ama yakalanirsan cezasi cok fazla el altindan yurutmeye calisicam bi sekilde ...
-
Korsan Türkiye de hatta dünyanın hiç bir yerinde asla bitmezzzzzz
KORSANA EVET
-
SAtıcıLarında bir suçu alıcılara"Bak bu olay böyle böyle dir" dememeLeri.Adam satıyor bişey de demiyor sonra geri geldimi ben napim diyo.Böyle korsanın ben a.q um.İşini yapıyorsan adam gibi yap.Bende her oyunu sizLer gibi korsan aLdım.Çalıştırma sorunu yaşamadım.Hani ben çaLıştırdım.Çalıştıramayan ne yapsın .Bişey yapıyorsan adam gibi yap.Satıcılardan bahsediyorum cracker lardandeğil.Satıcının söyLemesi Lazım.
E o zaman ne satıcak die sormayın o satıcının sorunu...
-
Cm5 çıkmıştı securom7 korumalı onu da 2 haftada kırdılar.
Korsanı bitirmek zor.
ama benim şimdi aklıma yatan en kesin gibi çözüm Ps3 çıktığında olacak. bildiğim kadarıyla ps3ün oyunları özel bi diskte çıkacak piyasaya ki, bu da o diskin boşunu bulamayacağımız için korsanı engelleyecek.
-
-
-
walaa securom mudur nedir hepsini ugrassam kirarim da musteri portfoyu korsan yazilim dagitimcilari olan bir isten ne kar beklersin :) ? 1 kopyayi sattinmi isin bitti...
-
polis geçen hafta baskın yapdı kadıköydeki tüm cd dükkanları kapatıldı 46 dükkan kapatıldı herzmana siviller zabıtalar bekliyo... tabi çareler tükenmez hanın yukarsına uranyuma giden yolda otelin orda köşede sağınıza solunuza bakarak gezinin sizi son kaleye götürücekler :)
ama korsancıların kökünü kazımışlar şerefsizler... 3 ay böyle olcak sonra yine açılacak dükkanlar adamlarıda takibe almışlar cd ciyle yürüyoz arkadan siviller takip edio :) ulan eroin bu kadar gizli satılmıo bu ülkede şerefsiz bsa nın işidir bu yine
-
Korsan ı Allah tan başkası durduramaz..