folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)

Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Gönderdim.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Anketi doldurdum.

Kullandığım yazılımların, oyunların büyük bölümü ya lisanslı ya ücretsiz. Steam sayesinde orijinal oyun alabiliyorum. 4-5 oyun/yazılım korsan. Onlara da param yetmiyor. :)

Şu flim/dizi izleme olayına da bir el atsalar çok süper olacak.

50-80 TL lik oyunlara 200-300 TL lik fiyat çeken firmalara inat o oyunu korsan indiririm aga. S*kerler sizin fiyat politikanızı. Adam mı arıyonuz öpmeye ???

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    Korsan Kullanımı
    Yanıtınız kaydedildi.

Full lisanslı yazılım kullanıyorum ve bu konuda çok hassasım. Önceleri hiç umursamazdım hatta hiç lisanslı yazılımım yoktu. Şimdi durum öyle değil. Winrar, sublime text ve benzeri yazılımlar için bile ya lisans satın alıyorum ya da kullanmıyorum ya da alternatif ile idare etmeye çalışıyorum. Müşterilerime lisanslı yazılım öneriyorum, lisanslı yazılıma yönlendiriyorum. Korsan yazılımlarından vazgeçip tümden lisanslı yazılıma yönelen müşterilere ekstradan destek veriyorum.

Elbetteki çok özel durumları tenzih edip korsan konusunda savunma yapanları bende çok haksız görüyorum. Hele gidip dizilere sponsor olup yazılıma para vermeyip korsan kullanan işletmeleri ise hiç anlamıyorum.

Sadece bi imza..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Korsan Kullanımı
    Yanıtınız kaydedildi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Steam'den önce torrent siteleri şampiyonlar ligi gibiydi. Geçen GTA IV'e seeder bulamadım.

Azalarak bitsin.

Tüm yazılımlarım korsan. Sadece bir kaç underground rappera destek için aldığım albümleri dışında(bandrolsüz)

Tüm mp3lerim de korsan.

Arada pişmanlık duyuyor gibi oluyorum ama cüzdana bakınca geçiyor.

Korsan iyidir.

Anket de tamam.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Anket tamam...

Adobe Ürünleri dışında korsanı yok gibi... Param olunca alacağım :(

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Steam'den önce torrent siteleri şampiyonlar ligi gibiydi. Geçen GTA IV'e seeder bulamadım.

Azalarak bitsin.

Tüm yazılımlarım korsan. Sadece bir kaç underground rappera destek için aldığım albümleri dışında(bandrolsüz)

Tüm mp3lerim de korsan.

Korsan iyidir.

Anket de tamam.

Torrentte virüslü, sahte, seed edeni bulunmayan oyunlarla uğraşmak akıl karı değil. Oyun kurulur crack uyumsuz çıkar. Crack yaparsın oyunun tam en zevkli yerinde oyundan atar vs. Oyun çok pahalı olursa yine korsan indiriyorum.

Steam indirimlerinde 100 lira bütçe ayırıyorum kendime. Zamanında beğendiğim oyunları satın alıyorum. Tek tıkla indiriyorum. Bir dahaki indirim dönemine kadar bana yetiyor. 

Ha filme ve diziye para vermem. Orası ayrı. Netflix Türkiye için özel bir şeyler yaparsa belki. 

mkyb tarafından 07/May/16 00:01 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    Korsan Kullanımı
    Yanıtınız kaydedildi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Azalarak bitsin.

Tüm mp3lerim de korsan.

Korsan iyidir.

Anket de tamam.

Torrentte virüslü, sahte, seed edeni bulunmayan oyunlarla uğraşmak akıl karı değil. Oyun kurulur crack uyumsuz çıkar. Crack yaparsın oyunun tam en zevkli yerinde oyundan atar vs. Oyun çok pahalı olursa yine korsan indiriyorum.

Steam indirimlerinde 100 lira bütçe ayırıyorum kendime. Zamanında beğendiğim oyunları satın alıyorum. Tek tıkla indiriyorum. Bir dahaki indirim dönemine kadar bana yetiyor. 

Ha filme ve diziye para vermem. Orası ayrı. Netflix Türkiye için özel bir şeyler yaparsa belki. 

Dediğin doğru. Sanırım Watchdogs'du. 38 gb indirdim de saçma sapan şifreli bir rar ve bir siteden alışveriş yaptığım takdirde şifreyi vereceğini söyleyen bir readme dosyası ile yarrak gibi kalmıştım.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ip'leri alıp bizi zikmeye gelme bsa ile :P

Korsan Kullanımı
    Yanıtınız kaydedildi.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 5517 Toplam Mesaj: 64
korsan yazılım