Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)
-
Gönderdim.
-
Anketi doldurdum.
Kullandığım yazılımların, oyunların büyük bölümü ya lisanslı ya ücretsiz. Steam sayesinde orijinal oyun alabiliyorum. 4-5 oyun/yazılım korsan. Onlara da param yetmiyor. :)
Şu flim/dizi izleme olayına da bir el atsalar çok süper olacak.
50-80 TL lik oyunlara 200-300 TL lik fiyat çeken firmalara inat o oyunu korsan indiririm aga. S*kerler sizin fiyat politikanızı. Adam mı arıyonuz öpmeye ???
-
Korsan KullanımıYanıtınız kaydedildi.Full lisanslı yazılım kullanıyorum ve bu konuda çok hassasım. Önceleri hiç umursamazdım hatta hiç lisanslı yazılımım yoktu. Şimdi durum öyle değil. Winrar, sublime text ve benzeri yazılımlar için bile ya lisans satın alıyorum ya da kullanmıyorum ya da alternatif ile idare etmeye çalışıyorum. Müşterilerime lisanslı yazılım öneriyorum, lisanslı yazılıma yönlendiriyorum. Korsan yazılımlarından vazgeçip tümden lisanslı yazılıma yönelen müşterilere ekstradan destek veriyorum.Elbetteki çok özel durumları tenzih edip korsan konusunda savunma yapanları bende çok haksız görüyorum. Hele gidip dizilere sponsor olup yazılıma para vermeyip korsan kullanan işletmeleri ise hiç anlamıyorum.
-
Korsan KullanımıYanıtınız kaydedildi.
-
Steam'den önce torrent siteleri şampiyonlar ligi gibiydi. Geçen GTA IV'e seeder bulamadım.
Azalarak bitsin.
Tüm yazılımlarım korsan. Sadece bir kaç underground rappera destek için aldığım albümleri dışında(bandrolsüz)
Tüm mp3lerim de korsan.
Arada pişmanlık duyuyor gibi oluyorum ama cüzdana bakınca geçiyor.
Korsan iyidir.
Anket de tamam.
-
Anket tamam...
Adobe Ürünleri dışında korsanı yok gibi... Param olunca alacağım :(
-
Mylitta bunu yazdı
Steam'den önce torrent siteleri şampiyonlar ligi gibiydi. Geçen GTA IV'e seeder bulamadım.
Azalarak bitsin.
Tüm yazılımlarım korsan. Sadece bir kaç underground rappera destek için aldığım albümleri dışında(bandrolsüz)
Tüm mp3lerim de korsan.
Korsan iyidir.
Anket de tamam.
Torrentte virüslü, sahte, seed edeni bulunmayan oyunlarla uğraşmak akıl karı değil. Oyun kurulur crack uyumsuz çıkar. Crack yaparsın oyunun tam en zevkli yerinde oyundan atar vs. Oyun çok pahalı olursa yine korsan indiriyorum.
Steam indirimlerinde 100 lira bütçe ayırıyorum kendime. Zamanında beğendiğim oyunları satın alıyorum. Tek tıkla indiriyorum. Bir dahaki indirim dönemine kadar bana yetiyor.
Ha filme ve diziye para vermem. Orası ayrı. Netflix Türkiye için özel bir şeyler yaparsa belki.
-
-
mkyb bunu yazdıMylitta bunu yazdı
Azalarak bitsin.
Tüm mp3lerim de korsan.
Korsan iyidir.
Anket de tamam.
Torrentte virüslü, sahte, seed edeni bulunmayan oyunlarla uğraşmak akıl karı değil. Oyun kurulur crack uyumsuz çıkar. Crack yaparsın oyunun tam en zevkli yerinde oyundan atar vs. Oyun çok pahalı olursa yine korsan indiriyorum.
Steam indirimlerinde 100 lira bütçe ayırıyorum kendime. Zamanında beğendiğim oyunları satın alıyorum. Tek tıkla indiriyorum. Bir dahaki indirim dönemine kadar bana yetiyor.
Ha filme ve diziye para vermem. Orası ayrı. Netflix Türkiye için özel bir şeyler yaparsa belki.
Dediğin doğru. Sanırım Watchdogs'du. 38 gb indirdim de saçma sapan şifreli bir rar ve bir siteden alışveriş yaptığım takdirde şifreyi vereceğini söyleyen bir readme dosyası ile yarrak gibi kalmıştım.
-
ip'leri alıp bizi zikmeye gelme bsa ile :P