folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)

Korsan Yazılım Kullanımı İle İlgili Anket(8 Kısa Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Steam'den önce torrent siteleri şampiyonlar ligi gibiydi. Geçen GTA IV'e seeder bulamadım.

Azalarak bitsin.

Tüm yazılımlarım korsan. Sadece bir kaç underground rappera destek için aldığım albümleri dışında(bandrolsüz)

Tüm mp3lerim de korsan.

Arada pişmanlık duyuyor gibi oluyorum ama cüzdana bakınca geçiyor.

Korsan iyidir.

Anket de tamam.

Torrentte virüslü, sahte, seed edeni bulunmayan oyunlarla uğraşmak akıl karı değil. Oyun kurulur crack uyumsuz çıkar. Crack yaparsın oyunun tam en zevkli yerinde oyundan atar vs. Oyun çok pahalı olursa yine korsan indiriyorum.

Steam indirimlerinde 100 lira bütçe ayırıyorum kendime. Zamanında beğendiğim oyunları satın alıyorum. Tek tıkla indiriyorum. Bir dahaki indirim dönemine kadar bana yetiyor. 

Ha filme ve diziye para vermem. Orası ayrı. Netflix Türkiye için özel bir şeyler yaparsa belki. 

Dediğin doğru. Sanırım Watchdogs'du. 38 gb indirdim de saçma sapan şifreli bir rar ve bir siteden alışveriş yaptığım takdirde şifreyi vereceğini söyleyen bir readme dosyası ile yarrak gibi kalmıştım.

indirmeden önce torrrent yorumlarını ve puanını kontrol ediniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Korsan Kullanımı
    Yanıtınız kaydedildi.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Reskam Schwarz SkynetX PcK0 KaptaN Mylitta _PesimisT_ efsanemeric DevilKingtr x-files beyaban

sağolun hocalar, bütün yorumlarınız değerli onlarada bakılacak çünkü sağolun :)

Not: 340 kişiye ulaşıldı.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 6471 Toplam Mesaj: 64
korsan yazılım