Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------zor şartmı kimi kandırıyorsun sen ?:)
çağrı merkezindeki adamlar yan gelmiş yatıyo telefonları açık bırakıp meşgule veriyyolar ellerinde gaste okuyolar
-----------------------------çok biliyosun ya anca bol keseden at..
-
-----------------------------bilmediğin burdan belli madem bilmiyorsun yorum yapma orda biz telefon açmiyoruz :)))))) sen ne sandin orayi küçük bir büro falan mi :))))) orda hersey otomatik bilgisayar çağri alir biz mikrofondan konusuruz:)))) açmama gibi ihtimal zaten yok tepemizde yöneticiler arkada dinlemeciler:))) yazik sana :))
-
bizim komsuda öle dio ya cocuk dio :D pc i nerdeyse hiç acmadım 3.5 gb download gözüküo dio :D
kafayı sıyırcak gecen ay 65 ytl ödedi :D 4 gb kotalıya :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
bıde son gelen kayt zmanı 5 gun onceden gelıyoo cok fena uyuz oluyorum !!
-----------------------------arkadasım ara 444 0 375 5 i tuşla kota bilgileri geç güncelleniyor, düzeltilmesini istiyorum de düzeltsinler bu ara sizin gibi sorun yaşayanlar var açıyoruz kayıdı düzeltiyorlar ;)
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------BİLMEDİĞİN BURDAN BELLİ MADEM BİLMİYORSUN YORUM YAPMA ORDA BİZ TELEFON AÇMIYORUZ :)))))) SEN NE SANDIN ORAYI KÜÇÜK BİR BÜRO FALAN MI :))))) ORDA HERSEY OTOMATİK BİLGİSAYAR ÇAĞRI ALIR BİZ MİKROFONDAN KONUSURUZ:)))) AÇMAMA GİBİ İHTİMAL ZATEN YOK TEPEMİZDE YÖNETİCİLER ARKADA DİNLEMECİLER:))) YAZIK SANA :))
-----------------------------hocam forum kurallarını oku, burası her yere benzemez, büyük harfle yazmak bile siteden uzaklaştırılma sebebidir...
Bütün bi forumda senden başka büyük harfle yazan varmı bak bakalım bi...
-
hiç bişi indirmedim 54 gb olmuş :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bizim komsuda öle dio ya cocuk dio :D pc i nerdeyse hiç acmadım 3.5 gb download gözüküo dio :D
kafayı sıyırcak gecen ay 65 ytl ödedi :D 4 gb kotalıya :D
-----------------------------Arkadaşım bunların kayıtlarını insan tutmuyor değilmi? Bilgisayar tutuyor doğrumudur?
Bilgisayar kullanmasını biliyor ve güvenmiyormusun kota bilgilerine
indir bir ağ trafik kontrol programı kota sayfasındakiyle %90 aynıdır.
Herzaman söylemişimdir sorun hizmeti verende değil kullananda...Keşke olsada interneti
vermeden önce ıq ve bilgisayar testine alsalar insanları =)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------hocam forum kurallarını oku, burası her yere benzemez, büyük harfle yazmak bile siteden uzaklaştırılma sebebidir...
Bütün bi forumda senden başka büyük harfle yazan varmı bak bakalım bi...
-----------------------------Pardon Rene damarıma bastı tutamadım kendimi çok kolay sanıyorlar herseyi :)
-
blutarm bunu yazdı:
Arkadaşım bunların kayıtlarını insan tutmuyor değilmi? Bilgisayar tutuyor doğrumudur?
Bilgisayar kullanmasını biliyor ve güvenmiyormusun kota bilgilerine
indir bir ağ trafik kontrol programı kota sayfasındakiyle %90 aynıdır.
Herzaman söylemişimdir sorun hizmeti verende değil kullananda...Keşke olsada interneti
vermeden önce ıq ve bilgisayar testine alsalar insanları =)
Blutarm bunu hepimiz söylüyoruz çok doğru bir tespit :) Birde değinmek istediğim konu şu herseyi telekomdan sanıyor ya arkadaşlar diyorlar ya download hızım 10kbps lerde bytelerde gezen diyenler war:))) benimde normalde 10-12 lerdeydi naptım? yükledim ORBİT DOWNLOADER programını 90-95-100-110 larda geziyor demkki MİCROSOFTA sorun warmış..araştırmacı olalım en büyük sorunumuz bu.. -
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
bıde son gelen kayt zmanı 5 gun onceden gelıyoo cok fena uyuz oluyorum !!
-----------------------------arkadasım ara 444 0 375 5 i tuşla kota bilgileri geç güncelleniyor, düzeltilmesini istiyorum de düzeltsinler bu ara sizin gibi sorun yaşayanlar var açıyoruz kayıdı düzeltiyorlar ;)
-----------------------------tamam arıyorum eger guncelmezlerse ve ardıgım zamn ıkı satt o telfona baglıoruz bu telefone baglıyoruz derlsee kralı gelse sowmeme engel olmazz ;)
ve telofonda o sloganı bagrırım bılıosunz kafam gırsın olayıı :P