folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!

Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:
    -----------------------------

zor şartmı kimi kandırıyorsun sen ?:)

çağrı merkezindeki adamlar yan gelmiş yatıyo telefonları açık bırakıp meşgule veriyyolar ellerinde gaste okuyolar

çok biliyosun ya anca bol keseden at..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

bilmediğin burdan belli madem bilmiyorsun yorum yapma orda biz telefon açmiyoruz :)))))) sen ne sandin orayi küçük bir büro falan mi :))))) orda hersey otomatik bilgisayar çağri alir biz mikrofondan konusuruz:)))) açmama gibi ihtimal zaten yok tepemizde yöneticiler arkada dinlemeciler:))) yazik sana :))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

bizim komsuda öle dio ya cocuk dio :D pc i nerdeyse hiç acmadım 3.5 gb download gözüküo dio :D

kafayı sıyırcak gecen ay 65 ytl ödedi :D 4 gb kotalıya :D  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    bıde son gelen kayt zmanı 5 gun onceden gelıyoo cok fena uyuz oluyorum !!

arkadasım ara 444 0 375 5 i tuşla kota bilgileri geç güncelleniyor, düzeltilmesini istiyorum de düzeltsinler bu ara sizin gibi sorun yaşayanlar var açıyoruz kayıdı düzeltiyorlar ;)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:

BİLMEDİĞİN BURDAN BELLİ MADEM BİLMİYORSUN YORUM YAPMA ORDA BİZ TELEFON AÇMIYORUZ :)))))) SEN NE SANDIN ORAYI KÜÇÜK BİR BÜRO FALAN MI :))))) ORDA HERSEY OTOMATİK BİLGİSAYAR ÇAĞRI ALIR BİZ MİKROFONDAN KONUSURUZ:)))) AÇMAMA GİBİ İHTİMAL ZATEN YOK TEPEMİZDE YÖNETİCİLER ARKADA DİNLEMECİLER:))) YAZIK SANA :))

hocam forum kurallarını oku, burası her yere benzemez, büyük harfle yazmak bile siteden uzaklaştırılma sebebidir...

Bütün bi forumda senden başka büyük harfle yazan varmı bak bakalım bi... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    hiç bişi indirmedim 54 gb olmuş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

bizim komsuda öle dio ya cocuk dio :D pc i nerdeyse hiç acmadım 3.5 gb download gözüküo dio :D

kafayı sıyırcak gecen ay 65 ytl ödedi :D 4 gb kotalıya :D  

Arkadaşım bunların kayıtlarını insan tutmuyor değilmi? Bilgisayar tutuyor doğrumudur? 

Bilgisayar kullanmasını biliyor ve güvenmiyormusun kota bilgilerine

indir bir ağ trafik kontrol programı kota sayfasındakiyle %90 aynıdır.

Herzaman söylemişimdir sorun hizmeti verende değil kullananda...Keşke olsada interneti

vermeden önce ıq ve bilgisayar testine alsalar insanları =) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

hocam forum kurallarını oku, burası her yere benzemez, büyük harfle yazmak bile siteden uzaklaştırılma sebebidir...

Bütün bi forumda senden başka büyük harfle yazan varmı bak bakalım bi... 

Pardon Rene damarıma bastı tutamadım kendimi çok kolay sanıyorlar herseyi :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    blutarm bunu yazdı:

Arkadaşım bunların kayıtlarını insan tutmuyor değilmi? Bilgisayar tutuyor doğrumudur? 

Bilgisayar kullanmasını biliyor ve güvenmiyormusun kota bilgilerine

indir bir ağ trafik kontrol programı kota sayfasındakiyle %90 aynıdır.

Herzaman söylemişimdir sorun hizmeti verende değil kullananda...Keşke olsada interneti

vermeden önce ıq ve bilgisayar testine alsalar insanları =) 

Blutarm bunu hepimiz söylüyoruz çok doğru bir tespit :) Birde değinmek istediğim konu şu herseyi telekomdan sanıyor ya arkadaşlar diyorlar ya download hızım 10kbps lerde bytelerde gezen diyenler war:))) benimde normalde 10-12 lerdeydi naptım? yükledim ORBİT DOWNLOADER programını 90-95-100-110 larda geziyor demkki MİCROSOFTA sorun warmış..araştırmacı olalım en büyük sorunumuz bu..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:
    bıde son gelen kayt zmanı 5 gun onceden gelıyoo cok fena uyuz oluyorum !!

arkadasım ara 444 0 375 5 i tuşla kota bilgileri geç güncelleniyor, düzeltilmesini istiyorum de düzeltsinler bu ara sizin gibi sorun yaşayanlar var açıyoruz kayıdı düzeltiyorlar ;)

tamam arıyorum eger guncelmezlerse ve ardıgım zamn ıkı satt o telfona baglıoruz bu telefone baglıyoruz derlsee kralı gelse sowmeme engel olmazz ;)

ve telofonda o sloganı bagrırım bılıosunz kafam gırsın olayıı :P 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 9663 Toplam Mesaj: 85