Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!
-
nirvana1912 bunu yazdı:
-----------------------------
aynı dertten bende muzdaribim bu ttnet bi şeyler karıştırıyo ama du bakalım çıkar kokusu yakında harbinden anormallik var bu kota olayında milleti sınırsıza geçirmek için mi yapıyolar nedir?
-----------------------------Hoja bence bu kota olayı milleti sınırsıza gecirmek için.10 mblik indiriyorsam 100 mb giriyor kotaya şişire şişire iş yapıyorlar.Gördün sadece ben değil bütün millet aynısı sölüyor.Bunun dısında benım 1-2 arkadasda aynısı söledi.Bu son zamanlarda yaptıgı bişey eskiden böle değildi.
-
WebCrow bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------31 martta sınırsıza geçmek için başvurdum hala geçicem bi türlü geçemedim aq
naaptın hocam gün içinde geçiriyorlar :|
-----------------------------valla bi türlü geçemedim. emrireiside baya yordum :/
şu abone noktasına başvurdum onlar yollamış formu artık telekomdaki ibneler ne bok yiyosa anlamadım.
-
FOXXLY bunu yazdı:
WebCrow bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------31 martta sınırsıza geçmek için başvurdum hala geçicem bi türlü geçemedim aq
-----------------------------valla bi türlü geçemedim. emrireiside baya yordum :/
şu abone noktasına başvurdum onlar yollamış formu artık telekomdaki ibneler ne bok yiyosa anlamadım.
telefondan yapıyolar :| -
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------bende kotalı varken hep +50 ytl geliyodu
sonradan akıl edip sınırsız aldım
rahatım.
öle valla çekilmez kotalı al bizim gibi kotasızını kurtul.bu arada rapidide benden otladın kırarım çeneni . 2 kuruş atta ortak alalım
-
WebCrow bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
WebCrow bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
telefondan yapıyolar :|
-----------------------------444 0 375 \ 2 tuşla işlemini yaparlar 24 saat sonra limitsiz kullanırsın..
-
%100 bi bokluk var bu işte:S:S:S
Benim 3 gb gelen kotam bu ay 4.5 oldu sonra 2 gün hiç bişi indirmedim video izlemedim sadece msn açık kaldı 80 mb daha girmiş:S:S:S
Bende böyle bi konu açıcaktım ama anlamadım ttneti arayıp sormak lazım.
edüt:İnadım inat sınırsıza geçirmek için yapıyolar Ama kota 100 gb olsada geçmicem sizde geçmeyin ayda bi site kurup ağz<ıma geleni yazıcam18 yaş altıyım yakalanana kadar yolu var.
-

ben kafayı yerdim heralde kotalı kullansaydım :D
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------%100 bi bokluk var bu işte:S:S:S
Benim 3 gb gelen kotam bu ay 4.5 oldu sonra 2 gün hiç bişi indirmedim video izlemedim sadece msn açık kaldı 80 mb daha girmiş:S:S:S
edüt:İnadım inat sınırsıza geçirmek için yapıyolar Ama kota 100 gb olsada geçmicem sizde geçmeyin ayda bi site kurup ağz<ıma geleni yazıcam18 yaş altıyım yakalanana kadar yolu var.
-----------------------------Arkadaşım sen sadece dosya download ve video izleyincemi kotana yansıyor sanıyosun :)
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------%100 bi bokluk var bu işte:S:S:S
O saman yakalandın arkadasım :) suç unsuru teşkil eden herhangi bir olay telekom tarafından anında tespit edilir meraketme :) adamlar senin hangi saatte hangi siteye girdiğinin ne kadar o sitede kaldığını kayıdını alıyorlar :)
-
Aynı dertten bende muzdaribim, her kota kontrolünde aklıma bu veciz sözler geliyo: TELEKOM SANA KAFAM GİRSİN!!