folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!

Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Benim bilgisayarım kapalı, hiç açmıyorum her ay kotam 6 gb dan aşşağıya gelmiyor, kimse hattıma girmiyor, Allah ttnet in belasını versin.

Konuyu açan arkadaş kesinlikle katılıyorum sana, hep bizi sömürüyorlar, buna bir dur deme zamanı, ne dersin smile a mı geçelim ?

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Bendede vardı bu sorun sınırsıza geçtim kurtuldum inadına şimdi 7/24 pc açık download yapıyorum sömürüyorum bağlantımı :) acısını çıkarıyorum eskilerin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Geçen ay pc sadece açıktı bi msn bi de web siteleri açıktı.13 gb olmuş kota ya..Bu ayda 4ü geçtik yine..Bakalım peder bey ne dicek yine..

Hiç bşey indirmiyorum abi sadece msn oluyo bazen yinede kotayı aşıyorum ya..Ama bişey farkettim şu son gelenkayıt zamanı olayından.Msn de kamera açınca kota daha bi fazla giriyo sanki :)

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    daha 2 gün önce kota..  3,2 gbyte idi... bugün baktım 4,4 olmuş.. anlamadım.. 2 günde 1 gb lik ne indirdimki hiçbişi.. :S bide.. +400 mgbyte da ne kadar ek ücret ödeniyor???

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------
    daha 2 gün önce kota..  3,2 gbyte idi... bugün baktım 4,4 olmuş.. anlamadım.. 2 günde 1 gb lik ne indirdimki hiçbişi.. :S bide.. +400 mgbyte da ne kadar ek ücret ödeniyor???

4 gb yi gectigin andan itibaren 10 ytl giriyor yani her 1 gb 10 ytl.Senin 4.4 ise 40 gelir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    shadowans bunu yazdı:

Geçen ay pc sadece açıktı bi msn bi de web siteleri açıktı.13 gb olmuş kota ya..Bu ayda 4ü geçtik yine..Bakalım peder bey ne dicek yine..

Hiç bşey indirmiyorum abi sadece msn oluyo bazen yinede kotayı aşıyorum ya..Ama bişey farkettim şu son gelenkayıt zamanı olayından.Msn de kamera açınca kota daha bi fazla giriyo sanki :)

"""Msn de kamera açınca kota daha bi fazla giriyo sanki :)""""  olayı çözebilmişsin bak sen :)))

Girdiğin web sitesiyle yaptıgın download la, kamera açtıgın ya da video izlediğin zamanki yaptığın download çok farklıdır..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Cesur olan ttnet e telefon açtığı zaman küfür eder. Eğer o çağrı bana gelirse, o küfür eden yavşak sittin sene giremez nete...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    5 gb olmuş babama ne dicem bilmiyorum :S

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:
    tbtmad bunu yazdı:

%100 bi bokluk var bu işte:S:S:S

Benim 3 gb gelen kotam bu ay 4.5 oldu sonra 2 gün hiç bişi indirmedim video izlemedim sadece msn açık kaldı 80 mb daha girmiş:S:S:S

Bende böyle bi konu açıcaktım ama anlamadım ttneti arayıp sormak lazım.

edüt:İnadım inat sınırsıza geçirmek için yapıyolar Ama kota 100 gb olsada geçmicem sizde geçmeyin ayda bi site kurup ağz<ıma geleni yazıcam18 yaş altıyım yakalanana kadar yolu var.

O saman yakalandın arkadasım :) suç unsuru teşkil eden herhangi bir olay telekom tarafından anında tespit edilir merak

etme :) adamlar senin hangi saatte hangi siteye girdiğinin ne kadar o sitede kaldığını kayıdını alıyorlar :)

DNS olarak open dns kullan veya 4.2.2.1 - 4.2.2.6 bu dns leri kullan, ve siteye proxy ile bağlan Hiç korkma kimse bulamaz ;).

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    harbiden aq son üç aydır.Anlıyamadığım şekilde kotam artıyo.5-7 gb arası kota gelmeyi başladı böle giderse kapatmak zorunda kalcam.Önümdeki ay müzik bile indirmeyi düşünmüyom bakayım nolacak.
Toplam Hit: 9659 Toplam Mesaj: 85