Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!
-
Benim bilgisayarım kapalı, hiç açmıyorum her ay kotam 6 gb dan aşşağıya gelmiyor, kimse hattıma girmiyor, Allah ttnet in belasını versin.
Konuyu açan arkadaş kesinlikle katılıyorum sana, hep bizi sömürüyorlar, buna bir dur deme zamanı, ne dersin smile a mı geçelim ?
-
Bendede vardı bu sorun sınırsıza geçtim kurtuldum inadına şimdi 7/24 pc açık download yapıyorum sömürüyorum bağlantımı :) acısını çıkarıyorum eskilerin
-
Geçen ay pc sadece açıktı bi msn bi de web siteleri açıktı.13 gb olmuş kota ya..Bu ayda 4ü geçtik yine..Bakalım peder bey ne dicek yine..
Hiç bşey indirmiyorum abi sadece msn oluyo bazen yinede kotayı aşıyorum ya..Ama bişey farkettim şu son gelenkayıt zamanı olayından.Msn de kamera açınca kota daha bi fazla giriyo sanki :)
-
daha 2 gün önce kota.. 3,2 gbyte idi... bugün baktım 4,4 olmuş.. anlamadım.. 2 günde 1 gb lik ne indirdimki hiçbişi.. :S bide.. +400 mgbyte da ne kadar ek ücret ödeniyor???
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
daha 2 gün önce kota.. 3,2 gbyte idi... bugün baktım 4,4 olmuş.. anlamadım.. 2 günde 1 gb lik ne indirdimki hiçbişi.. :S bide.. +400 mgbyte da ne kadar ek ücret ödeniyor???
-----------------------------4 gb yi gectigin andan itibaren 10 ytl giriyor yani her 1 gb 10 ytl.Senin 4.4 ise 40 gelir.
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Geçen ay pc sadece açıktı bi msn bi de web siteleri açıktı.13 gb olmuş kota ya..Bu ayda 4ü geçtik yine..Bakalım peder bey ne dicek yine..
Hiç bşey indirmiyorum abi sadece msn oluyo bazen yinede kotayı aşıyorum ya..Ama bişey farkettim şu son gelenkayıt zamanı olayından.Msn de kamera açınca kota daha bi fazla giriyo sanki :)
-----------------------------"""Msn de kamera açınca kota daha bi fazla giriyo sanki :)"""" olayı çözebilmişsin bak sen :)))
Girdiğin web sitesiyle yaptıgın download la, kamera açtıgın ya da video izlediğin zamanki yaptığın download çok farklıdır..
-
Cesur olan ttnet e telefon açtığı zaman küfür eder. Eğer o çağrı bana gelirse, o küfür eden yavşak sittin sene giremez nete...
-
5 gb olmuş babama ne dicem bilmiyorum :S
-
nights_judge bunu yazdı:
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------%100 bi bokluk var bu işte:S:S:S
Benim 3 gb gelen kotam bu ay 4.5 oldu sonra 2 gün hiç bişi indirmedim video izlemedim sadece msn açık kaldı 80 mb daha girmiş:S:S:S
Bende böyle bi konu açıcaktım ama anlamadım ttneti arayıp sormak lazım.
edüt:İnadım inat sınırsıza geçirmek için yapıyolar Ama kota 100 gb olsada geçmicem sizde geçmeyin ayda bi site kurup ağz<ıma geleni yazıcam18 yaş altıyım yakalanana kadar yolu var.
O saman yakalandın arkadasım :) suç unsuru teşkil eden herhangi bir olay telekom tarafından anında tespit edilir meraketme :) adamlar senin hangi saatte hangi siteye girdiğinin ne kadar o sitede kaldığını kayıdını alıyorlar :)
DNS olarak open dns kullan veya 4.2.2.1 - 4.2.2.6 bu dns leri kullan, ve siteye proxy ile bağlan Hiç korkma kimse bulamaz ;). -
harbiden aq son üç aydır.Anlıyamadığım şekilde kotam artıyo.5-7 gb arası kota gelmeyi başladı böle giderse kapatmak zorunda kalcam.Önümdeki ay müzik bile indirmeyi düşünmüyom bakayım nolacak.