folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!

Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek

arkadaş bu ttnet in a.q. yine bi o. çucukluğu yapıyolar.kotalı bende de 3 aydır 5gb ın altında gelmiyo a.q. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bnm net soz zamanalarda baya iyi 100 kbps nin altında indirmiyor kota sorunumda yok sınırsız en iyisi zaten özgürüm full arşiv yapıyom usb hdd aldım 250 gb

2 - 5 ayda 40 gb boş yer kaldı :)  

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    Ya amk şu sınırsızları ne kıskanıom bilemezsiniz :S :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

benim adsl geçen ay bi baktım 12 gb dedim aha tuttuk a.q babam deli edicek beni diye sonra fatura bi geldi 29 ytl.

ula dedim ne biçim iş bu ya neyse işin özü ttnete komple ben gireyim

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:
    -----------------------------

BEN TTNET ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞANIYIM.. TUTTURMUŞSUNUZ ACIP KÜFÜR EDECEM ETMESSENİZ BEN SİZE EDECEM!!

ORDA ÇALIŞAN İNSANLARIN NE GÜNAHI WAR DA KÜFÜR EDİYOSUN??? GİT TELEKOMU VER MAHKEMEYE HESAP SOR

KÜFÜR EDİLMESİ GEREKEN ÖYLE ÇOK İNSAN WAR Kİ!!!!ORDA NE ŞARTLARDA ÇALIŞTIĞIMIZI BİLİYORMUSUN Kİ

KONUŞUP DURUYORSUN..KOTA SORUNUN MU WAR YÜKLE DOWNLOAD HESAPLAYICI PROGRAM GERÇEĞİNE YAKIN

HERŞEYİ HESAPLASIN SANA GÜNLÜK NE KADAR HARCIYOSUN NAPIOSUN DİE ÇÖZÜM YOLLARI ARAYIN ARKADAŞLAR,

KOPMA PROBLEMİN Mİ WAR ARA TAVSİYE ETSİNLER OLMADI MI? AÇSINLAR KAYIDINI GELİP BAKSINLAR ÖNCEKİ

GİBİ DEĞİL ARTIK ARKADAŞLAR TELEKOM, 7 BİN PERSONEL ÇIKARTILDI HALA DA ÇIKARTILIYOR HERKES DİKEN

ÜSTÜNDE ET BİRİNİ ŞİKAYET 2.GÜN YA UYARI YA ŞUT..KÜFÜR EDİNCE NOLACAK GERİ Mİ GELECEK KOTANIZ :))))

arkadasim burada direkt calisanlara kufur eden yok sanirim yada varsa gaflet anina denk gelmistir..

ancak suda bir gercekki bu ocak ayindan intibaren adls asiri kopmalar basladi hatta ankarada gini bir metropolde

24 nisan gecesi saatleri tam hatirlayamiyorum ama gece saat 01 den oglen 11  kadar internetim yoktu bun nasil bir aciklama getirieksin..

skayet et diyosun tekel olmus kimi kime sikayet ediyosun.. avukat tuttcak missin zten o para olsa ne sizle ugrasicam

baracuda kullanirim.. teknik altyapisini bilmiyorum ama  bu sitedeki basliklarin birinde  uydu internet ile ilgili bisey vardi..

ama heryerde sunmuyorlar bu hizmeti,, arz talep meselesi.. insallah gelisecektir.. 

umarim yikilir su telokomun internet uzerindeki tekelligi.. :@ 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:

arkadasim burada direkt calisanlara kufur eden yok sanirim yada varsa gaflet anina denk gelmistir..

ancak suda bir gercekki bu ocak ayindan intibaren adls asiri kopmalar basladi hatta ankarada gini bir metropolde

24 nisan gecesi saatleri tam hatirlayamiyorum ama gece saat 01 den oglen 11  kadar internetim yoktu bun nasil bir aciklama getirieksin..

skayet et diyosun tekel olmus kimi kime sikayet ediyosun.. avukat tuttcak missin zten o para olsa ne sizle ugrasicam

baracuda kullanirim.. teknik altyapisini bilmiyorum ama  bu sitedeki basliklarin birinde  uydu internet ile ilgili bisey vardi..

ama heryerde sunmuyorlar bu hizmeti,, arz talep meselesi.. insallah gelisecektir.. 

umarim yikilir su telokomun internet uzerindeki tekelligi.. :@ 

Altyapıyı sağlıyacak bir şirket olduğunu hiçmi hiç sanmıyorum.

Baktığın zaman bütün iletişim TT'de radyo,tv vs.

Kablonet dahi TT'nin altyapısından faydalanıyor ve sanmıyorumki birisi gelsin 

baştan aşağı heryere kablo döşeyip santral kursun.

Anlamadığım bir konuda şu milletimiz işine gelince vay herşeyi sattılar herşey özelleşti.

Birde bakmışın aynı kişi ertesi gün neden tekel kardeşim...

TT internetin altyapısını sağlıyor servis sağlayıcıları yeterince var zaten 

smile, superonline vs. çıkarsa birgün parababası kurar kendi şirketini,

döşer kablosunu verir hizmeti ama böyle bir şirkettinde olcağını hiçmi hiç sanmıyorum.

Bunun dışında bende ankarada oturuyorum o gece sorun yaşamadım.

Sen yaşamış olabilirsin ama sonuçta bu elektronik değilmi? Santral arızası olmuş olabilir

bakım çalışması yapılıyo olabilir....Neyse konu çok dallandı sanki kal sağlıcakla =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

adsl üç aylık borcum olduğundan kapandı, ama kapalı olsa bile fatura işlemeye devam ediyor. :S

telekoma ayağım girsin :S

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bu ttnetin kota sayfasıyla ilgilenen şirker Meteksan bt, benim kota sayfasıda 5 gün önceden seyrediyor, utanmazları 3 aydır arıyorum biz bişey yapamayız firmayla alakalı diyorlar, firmayı arıyorum biz son kullanıcıya bilgi veremeyiz ttnet yetkililerinin bizi araması lazım diyo, tekrar arıyorum beni il telekom müdürlüğüne yönlendiriyo onlar tekrar ttnete vsvsvsvs. Allah bunların bin kere belasını versin, bunlara ettiğim küfürler yüzünden cehemmene gidicem şerefsizim. Firmanın nosu belki lazım olur: Meteksan Çağrı Merkezi : (312) 295 21 21 – (312) 295 22 22

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

ard arda gelen iki faturamı yazayım.4gb limitli kullanıyorum.kotayı 4gb aştım 62L geldi.kotayı 0.6 gb aştım 60L geldi.işin garip tarafı 3 aydır interneti kullanmıyorum.borcumdan dolayı kesildi.evde bilgisayar bile yok aylardır.ama hala fatura geliyor : l

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Aradım TTneti dediler öle bişey olamas.Ne kadar indirdiyseniz o kadar gelir.Sanki ben ne indirdiğimi ne kadar nete girdiğimi bilmiyorum.Zaten 5 saat girince 100-150 mb kesin doluyor.Eskiden böle değildi son 2 aydır böle şeyler olmaya başladı.Benımde kota 4 gün geriden sayıyor.İnternetin her saat başı kesilmesini artık saymıyorum bile...
Toplam Hit: 9669 Toplam Mesaj: 85