Kpss İptal Edilirmi?
-
kim yapmıştır nasıl yapmıştır bilmem ama bu kul hakkıdır ve zehir sıkkım olsun aldıkları her maaş.
-
ivy bunu yazdı:
-----------------------------
birde fetocular kul hakkından filan bahsederler. nerde kaldı o kadar insanın hakkı..
bunların yüzünden bakalım kaç kişinin ataması olmayacak. ben bunları ta aq
-----------------------------kul hakkımı kaldı bir ömür o işte çalışıp para kazanıp evine ekmek götüreceksin öbür tarafta nasıl hesabını vereceksin...
-
bu düşünce ile sınavlar iptal olacaksa ülkemizde hiçbir sınavla hiç kimse hiçbir yere giremez,üstüne üstlük o sınavlar için yapılan onca emek,salonlarda duran gözetmenler,sınav günü bizi sınava yetiştirmeye çalışan dolmuşçular/otobüsçüler/taksiciler ,hızla koştuğumuzda çarptığımız o kadar kişi,"yavaş be kardeşim" diyenler,sınav öncesi yediğimiz bir simitten sonra simitçiye :dostum sınavım güzel geçerse tüm simitlerini alıcam dediğimizde ümitlenen o simitçinin hakkına ne diycez peki,bütün bunların hakları nasıl ödenecek?
guzel bi yazı buldum ilgili sitede :)
-
Helyum bunu yazdı:
bu düşünce ile sınavlar iptal olacaksa ülkemizde hiçbir sınavla hiç kimse hiçbir yere giremez,üstüne üstlük o sınavlar için yapılan onca emek,salonlarda duran gözetmenler,sınav günü bizi sınava yetiştirmeye çalışan dolmuşçular/otobüsçüler/taksiciler ,hızla koştuğumuzda çarptığımız o kadar kişi,"yavaş be kardeşim" diyenler,sınav öncesi yediğimiz bir simitten sonra simitçiye :dostum sınavım güzel geçerse tüm simitlerini alıcam dediğimizde ümitlenen o simitçinin hakkına ne diycez peki,bütün bunların hakları nasıl ödenecek?
guzel bi yazı buldum ilgili sitede :)
-----------------------------Bunu harbi harbi söylemişse yuh :|
-
iptal edinmez bu sıavında diğer ösym sınavlarından farkı yok. kopya çekilmişmidir ihtimal vermiyorum neden bu kadar gürültü derseniz sınavı kötü geçen insanların alternatifi yok işsizler.
-
kalemlik bunu yazdı:
iptal edinmez bu sıavında diğer ösym sınavlarından farkı yok. kopya çekilmişmidir ihtimal vermiyorum neden bu kadar gürültü derseniz sınavı kötü geçen insanların alternatifi yok işsizler.
-----------------------------hoca 2002den beri giriyorum kpss ye benhiç bir zaman bu olmadı
-
Netler eksik hesaplandı diyenlere cevap anahtarlarını gönderceklermiş onda sorun olmaz . Ama kopya olayı varsa sınav iptal edilmeli.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
her bi bok bu sene oldu bişiler dönüyo a.q o dönen şey içinde değillim varya ayar oluyorum
-----------------------------Alper içinde olman için adamın olması lazım. çok güzel şeyler dönüo ortalıkta,sessiz sedasız işe girio millet, referandum öncesi bile işe yerleştirme olayı var benden duymuş olmayın.
-
sertan_06 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
her bi bok bu sene oldu bişiler dönüyo a.q o dönen şey içinde değillim varya ayar oluyorum
-----------------------------Alper içinde olman için adamın olması lazım. çok güzel şeyler dönüo ortalıkta,sessiz sedasız işe girio millet, referandum öncesi bile işe yerleştirme olayı var benden duymuş olmayın.
-----------------------------o adamı bulsam önce sikecem bukadar zaman beni niye beklettin diye :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------o adamı bulsam önce sikecem bukadar zaman beni niye beklettin diye :))
---------------------------sene başında maliye bakanlığının bi ilanı vardı bilen bilir 50 istiodu kpss den gelir uzmanlığı için yani torpil resmiyet kazanmış referans olmuş:)