Kpss İptal Edilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

kim yapmıştır nasıl yapmıştır bilmem ama bu kul hakkıdır ve zehir sıkkım olsun aldıkları her maaş. 

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

ivy bunu yazdı:
    -----------------------------

birde fetocular kul hakkından filan bahsederler. nerde kaldı o kadar insanın hakkı..

bunların yüzünden bakalım kaç kişinin ataması olmayacak. ben bunları ta aq

kul hakkımı kaldı bir ömür o işte çalışıp para kazanıp evine ekmek götüreceksin öbür tarafta nasıl hesabını vereceksin...

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

bu düşünce ile sınavlar iptal olacaksa ülkemizde hiçbir sınavla hiç kimse hiçbir yere giremez,üstüne üstlük o sınavlar için yapılan onca emek,salonlarda duran gözetmenler,sınav günü bizi sınava yetiştirmeye çalışan dolmuşçular/otobüsçüler/taksiciler ,hızla koştuğumuzda çarptığımız o kadar kişi,"yavaş be kardeşim" diyenler,sınav öncesi yediğimiz bir simitten sonra simitçiye :dostum sınavım güzel geçerse tüm simitlerini alıcam dediğimizde ümitlenen o simitçinin hakkına ne diycez peki,bütün bunların hakları nasıl ödenecek?

guzel bi yazı buldum ilgili sitede :)

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

bu düşünce ile sınavlar iptal olacaksa ülkemizde hiçbir sınavla hiç kimse hiçbir yere giremez,üstüne üstlük o sınavlar için yapılan onca emek,salonlarda duran gözetmenler,sınav günü bizi sınava yetiştirmeye çalışan dolmuşçular/otobüsçüler/taksiciler ,hızla koştuğumuzda çarptığımız o kadar kişi,"yavaş be kardeşim" diyenler,sınav öncesi yediğimiz bir simitten sonra simitçiye :dostum sınavım güzel geçerse tüm simitlerini alıcam dediğimizde ümitlenen o simitçinin hakkına ne diycez peki,bütün bunların hakları nasıl ödenecek?

guzel bi yazı buldum ilgili sitede :)

Bunu harbi harbi söylemişse yuh :|

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

iptal edinmez bu sıavında diğer ösym sınavlarından farkı yok. kopya çekilmişmidir ihtimal vermiyorum neden bu kadar gürültü derseniz sınavı kötü geçen insanların alternatifi yok işsizler.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

iptal edinmez bu sıavında diğer ösym sınavlarından farkı yok. kopya çekilmişmidir ihtimal vermiyorum neden bu kadar gürültü derseniz sınavı kötü geçen insanların alternatifi yok işsizler.

hoca 2002den beri giriyorum kpss ye benhiç bir zaman bu olmadı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Netler eksik hesaplandı diyenlere cevap anahtarlarını gönderceklermiş onda sorun olmaz . Ama kopya olayı varsa sınav iptal edilmeli.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

her bi bok bu sene oldu bişiler dönüyo a.q o dönen şey içinde değillim varya ayar oluyorum

Alper içinde olman için adamın olması lazım. çok güzel şeyler dönüo ortalıkta,sessiz sedasız işe girio millet, referandum öncesi bile işe yerleştirme olayı var benden duymuş olmayın.

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

her bi bok bu sene oldu bişiler dönüyo a.q o dönen şey içinde değillim varya ayar oluyorum

Alper içinde olman için adamın olması lazım. çok güzel şeyler dönüo ortalıkta,sessiz sedasız işe girio millet, referandum öncesi bile işe yerleştirme olayı var benden duymuş olmayın.

o adamı bulsam önce sikecem bukadar zaman beni niye beklettin diye :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

sertan_06 bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

o adamı bulsam önce sikecem bukadar zaman beni niye beklettin diye :))

---------------------------

sene başında maliye bakanlığının bi ilanı vardı bilen bilir 50 istiodu kpss den gelir uzmanlığı için yani torpil resmiyet kazanmış referans olmuş:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 15401 Toplam Mesaj: 96