Kpss İptal Edilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

adamlar gerekeni yapmış nede olsa beyin bedava

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

başarının arttığı her sınavda birileri çıkar cemaat soruları çaldı iptal edin der..

500 kişiden 500 üde cemaatten çıksın şaşırmam çünkü adamlarda başka hiç bir kurumda olmayan kamp sistemi var.

Buda şudur alırlar adamı sınavın zorluguna göre bi evde öğretmenler eşliğinde yatılı çalıştırırlar.Başında işi bieln adamlar olduğu için verimlide çalışırsın.Başındaki adamlar sence birinci olacak hamur varsa ağzından girer burnundan çıkar seni kampa alır.İşte byle gelen başarıyada her sene birileri bok atar..

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Fethullah ve kul hakkından bahsetmek ilginç olmuş. Günah işle namazla çıkart felsefesinde yaşayan bu cemaatte dedikodu, hırsızlık, yalan dolan, zina, adam kayırma, haksızlık hukuksuzluk, adaletsizlik aklınıza ne geliyorsa bulabilirsiniz. Bu sebeple onlara katolik müslümanlar diyorum. Sadece namaz kılar, oruç tutar ve Allah'a peygamber'e inanırlar. İslam onlar için bunla başlar ve biter. Bunun dışında birşey beklemeniz saçma. Hak hukuk gibi şeyler onların kitabında yazmaz.

Ek olarak 5 vakit Allah Allah deyip her haltı işledikten sonra namaz kılıyorum, dua ediyorum diyerek Allah'ın huzuruna nasıl çıkıyorlar anlamış değilim.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

hacı o değilde bişi sorcam ben başvuru yapmadım bilmiyordum bu saatten sonra bişi yapamam mı kayıt için?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Fethullah ve kul hakkından bahsetmek ilginç olmuş. Günah işle namazla çıkart felsefesinde yaşayan bu cemaatte dedikodu, hırsızlık, yalan dolan, zina, adam kayırma, haksızlık hukuksuzluk, adaletsizlik aklınıza ne geliyorsa bulabilirsiniz. Bu sebeple onlara katolik müslümanlar diyorum. Sadece namaz kılar, oruç tutar ve Allah'a peygamber'e inanırlar. İslam onlar için bunla başlar ve biter. Bunun dışında birşey beklemeniz saçma. Hak hukuk gibi şeyler onların kitabında yazmaz.

Ek olarak 5 vakit Allah Allah deyip her haltı işledikten sonra namaz kılıyorum, dua ediyorum diyerek Allah'ın huzuruna nasıl çıkıyorlar anlamış değilim.

benim için bulur musun

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

kasVa bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

benim için bulur musun

gözlerim doldu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Polislik sınavından sonra kpss soruları... ama bu sefer minareyi kılıfına uydurmuşlar arkadaşlar.. iptal edilmesi zor gözüküyor.. kpss 'de mağdur kalan, hakkı yenen arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Onu bulur musun şunu bulur musun diye işi bireysel tartışmaya taşıyacak değilim. Cemaatle bilmemneyle ne benim ne ailemin alakası olmamasına rağmen kaderin cilvesi dershaneyi Fem'de 2 yıllığı da DGS ile mühendisliğe geçmeden önce Fatih üni de okuduğum için bunları rahatlıkla diyebiliyorum. Dışardan bakıpta cemaat hakkında yorum yapmıyoruz. Hatta burda savunan kişilerden çok ,bulunduğum konumlar ve tecrübe sebebiyle, cemaat hakkında bilgi sahibiyim. Düzgün adamlar var mıydı? Elbette 10 numara insanlar da vardı. Ama 100 kişiden ancak 1 tanesi diyebilirim. Onlar da fakir gariban anadolu çocukları. Bunlara uyup aş, iş, eş diye kanlarına girip cemaat için kullanmaya başlamışlar.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    cemaati savunan tipler bana 5 yillik uyeligimi yaktirmayin basin gidin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Bu yıl ösym hakketten sıçtı.Lysdede arıza var diyolar kpssdede :|

Toplam Hit: 15398 Toplam Mesaj: 96