folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder KPSS Köstebeği Bulundu!!

KPSS Köstebeği Bulundu!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkdevil123
    darkdevil123's avatar
    Erkek

Bunun Gibiler Kul Hakkı Yiyor .

Cracking Force :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:
    -----------------------------

ne güzel ösym eline yüzüne bulaştırdı herşeyi resmen.. yazıklar olsun nolcak şimdi..

bişey olmıycak, iki ay sonra unutucaksınız herşeyi...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:

ösymnin bi suçu yok 1i şerefsizlik yapsa hemen kuruma mal ediyorsunuz.

nasıl suçu yok milyonlarca kişinin girdiği umut bağladığı kavgaların eylemlerin yapıldığı önemli bir sınavın güvenliğini sağlaması gerekiyor..sınav komisyonuna bak hele önünde sorular internette tur atıyorlar rahatlığa bak...bu insanların gerçekten özel takip edilmesi gerekiyor bu kadar basite alınmamalı çok yazık..eylül de giricem ben de sınava kimbilir bizim sorularda dolanıyormudur acaba biyerler de..:))

kardeşim bizde bu sene girdik bu sınavlarda o sızıntıyı isteyince yapılabilecek bir şey bugün amerikanın en büyük savaş suçları internette dolanıyorsa bir sınav sorusunun sızması çok çok doğaldır isteyince yapılır tabiki bir bedeli var  ve yapan kişi bunu göze olarak bu işe girişmiştir.. demek istediğim tabiki kurum içinde yapılan bir suç olduğu için suçlama yapılabilir ancak direk ösym başkanına fırça atmak hiçte mantıklı degil millet başarısızlığının hıncını alıyorum yani dürüst davranılmıyor onu kastediyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:

gumusservi bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:

ösymnin bi suçu yok 1i şerefsizlik yapsa hemen kuruma mal ediyorsunuz.

nasıl suçu yok milyonlarca kişinin girdiği umut bağladığı kavgaların eylemlerin yapıldığı önemli bir sınavın güvenliğini sağlaması gerekiyor..sınav komisyonuna bak hele önünde sorular internette tur atıyorlar rahatlığa bak...bu insanların gerçekten özel takip edilmesi gerekiyor bu kadar basite alınmamalı çok yazık..eylül de giricem ben de sınava kimbilir bizim sorularda dolanıyormudur acaba biyerler de..:))

kardeşim bizde bu sene girdik bu sınavlarda o sızıntıyı isteyince yapılabilecek bir şey bugün amerikanın en büyük savaş suçları internette dolanıyorsa bir sınav sorusunun sızması çok çok doğaldır isteyince yapılır tabiki bir bedeli var  ve yapan kişi bunu göze olarak bu işe girişmiştir.. demek istediğim tabiki kurum içinde yapılan bir suç olduğu için suçlama yapılabilir ancak direk ösym başkanına fırça atmak hiçte mantıklı degil millet başarısızlığının hıncını alıyorum yani dürüst davranılmıyor onu kastediyorum.

Yazın biraz karışık fakat anladığım kadarıyla, bu işler kolay isteyince yapılabilir, olayı kurumun başındaki adama mal etmemek gerek gibisinden bir şey diyorsun.

O zaman biraz mantık kuralım.

Konu dışı: "Amerikanın savaş suçları zaten bilinen bir şey, şöyle biraz dünya medyasını takip edince neler yaptıkları yada yapabilecekleri zaten belli, adamlar sadece bunu belgelemiş. 

KPSS olayı ile Amerika savaş suçları arasında çook büyük fark var. "

Benim bildiğim soru kitapçıkları çalınmasın diye okullara baya sıkı bir güvenlik ile götürülüyor, bunu dağıtımda sağlarken sorular hazırlanırken sağlanmaması çok büyük muamma olur.

Birde şu var  sorular hazırlanırken öyle önüne gelen bakamaz herhalde, gene bildiğim kadarıyla sorular ayrı ayrı kişiler tarafından hazırlanıyor ve en son toparlanıp kitapçık haline dönüşüyor.

Toparlanma aşamasında ancak bakılırsa bakılır ama bu aşamada bütün dikkatler soruların üstünde olacaktır. 

Gene bildiğim kadar söyleyeyim sorular dağıtıma hazır olunca noter yada üst düzey bir yetkili tarafından kontrol edilerek zarflanır yada paketlenir, mühürlenir. yani bu aşamada da çalınmış olması çok zor. Bu saydığım aşamalarda çalınması için noter ( yada üst düzey görevli ) de dahil bütün ösym soruları çalmak için işbirliği içinde olması gerek.

Eğer işleyiş benim bildiğim gibiyse soruların çalınması bence çok zor gözüküyor ama ortada bir gerçek var o yada bu şekilde sorular çalınmış.

Bunca zorluğa rağmen sen şimdi kalkıp bu işler kolay dersen olmaz. Diyorlar ki içeriden birisi sızdırdı, eğer bunca önleme karşı sıradan bir görevli  çıkıp bu soruları çalabiliyorsa, biz neden duruyoruz ki iyi para var bu işte plan proje yapalım gidelim çalalım soruları satalım. 

Dediğim gibi sıradan bir çalışanın ( görevlinin ) yapmış olma ihtimali çok zayıf bence. Yetkisi olan birisinin bu sızdırmayı yapmış olma ihtimali yüksek.

Silsile yoluyla duruma bakarsak; ( tam bilmemek ve araştırmamak kaydı ile sadece kendi düşüncem ) 

çalışan ( sıradan görevli )

yetkili

denetmen ( kurul )

başkan

sıra bunun gibi birşey olması lazım;

burada yetkiliyi kurul başkana öneriyor diyelim, yetki atanması için başkanın evrağını imzalaması lazım, yani bir nevi kadroyu yada yetkiliyi başkan seçiyor.

Mantığı özetleyecek olursam; Bu kılıktaki adamları başkan seçiyor. Eğer başkan maşa değilse işini tam yapmamış, eğer maşaysa zaten emirlere uymuş adamı oraya yetkili olarak vermiş. Fakat her iki ihtimalde de suç başkanın.

Dava açılırsa eğer bu sıralar pek takip etmiyorum ( açılmışta olabilir ) sonucu belli takipsizlik .

Bize gelecek olursak 12-13 gün sonra referandum var, referandumun etkisi en az 2-3 ay sürer ve bizde bu süreç içinde unutup gideriz KPSS hırsızlığını.

Son olarak Emekleri ve Hakları yenmişlere geçmiş olsun diyorum. 

Neden Ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

"Bu yolda her türlü iş mübahtır. Başınızı mı açmanız gerekiyor; Açın!, Yalan mı söylemeniz gerekiyor; Söyleyin!"

M.Fethullah Gülen

Bu herif varken ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

simiramis bunu yazdı:

"Bu yolda her türlü iş mübahtır. Başınızı mı açmanız gerekiyor; Açın!, Yalan mı söylemeniz gerekiyor; Söyleyin!"

M.Fethullah Gülen

Bu herif varken ...

=) Bu sene sonava girecem polislik abiler 1 arkadaşı çağırdı kapm için =) tutturdu arkadaş sende gel ei dedim gidelim her sene çalınıo ya bu sene de olacak bu olay bari böle olsun.. Neyse gittik abiye abinin dediği olay şu

Efendimiz'in bi sözünü söledi ''Savaşta hile mübahtır '' Burdan yola çıkarak bir sürü örnek verdi söledi saydı döktü.. 1 hafta kampa aldılar bizi elimize 5 tane kitap verdiler, Kitaplar bandrolsüz ! İyi çalışın bunlara, sorular bunlara yakın çıkacak dediler. Çalıştık it gibi.. Ama çalıştım harbi harbi.. Sınavda 1 tanesi bile gelmedi =)

Meğersem duydum sınav sıralamaları ile oynanmış =) Benimde hakkım yendi 109 soru yaptım toplamda... Sınav sonucumda 98 soru yaptığım gözüktü yani imkanı yok.. Ben kazandım gözü ile bakarken sınav bianda terse döndü ve sınavı kazanamadım..

Geçen senede çalındı bu polislik soruları.. Soruları alan bi arkadaşım anlatıo bize sınava 1 hafta kala sorular verildi telefonlarımız toplandı bi odaya kitlediler bizi ezberleyin dediler ezberledik daha sonra soruları elimizden aldılar ve sınavda ben 112 net yaptım dedi 120 sorudan..

Yani hocalar bu iş böyle yürüyo boşuna nefesinizi yormayın akp ve gülen cemaati elini eteğini çekmediği sürece bu devletin üzerinden, Kadrolaşma ve satılma devam edecek kimsede aksini idda bile etmesin ,) Çalışsan bile kazanamayacaksın çünkü geçen sene 6000 kişi polislik sınavında full yaptı ve alınacak sayı 6500 =)

Allah gerçekten Yar ve Yardımcımız olsun...

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

şimdi iptal oluyuomu bu Koduğumun Pezfn....nin Si*** Sınavı ?

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

iptal edeceklerini zannetmiyorum..bulurlarsa hırsızları formalite bir ceza verirler puanlarını iptal falan ederler gecer gider...arkadaşın dediği gibi unutur gideriz..zaten meb atamaları yapacağını da söylemişti..iptal olmaz bence..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

gercekten hak eden 95 üstü alanlar ne olacak bu türkiyede eminim osym de bile şike dönüyordur ulan milletin hak edenin önünü acın  4 yıllık kazanan geri zekallar tanıyorum belkide şansadır ama ulan hak edenler hak ettigi yere gelsin artık be

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

iptal edeceklerini zannetmiyorum..bulurlarsa hırsızları formalite bir ceza verirler puanlarını iptal falan ederler gecer gider...arkadaşın dediği gibi unutur gideriz..zaten meb atamaları yapacağını da söylemişti..iptal olmaz bence..

ben bişiy diyim mi?

nereye gitsem ortalıkta Selamlüyküm (aynen yazıldğı gibi okuyunuz) diyen tuhaf bıyıklı insanlar var ( doktr-avukat-hakim-polis-öğrtmne-müfettiş...vs...vs)

anlayan anladı...

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
Toplam Hit: 9278 Toplam Mesaj: 67