KPSS Köstebeği Bulundu!!
-
Bu haltı yiyen herkese hakkımı haram ediyorum...
-
arklar sanki bu senemi yapılıyor sanıyorsunuz bunlar bu sene patlak verdi die millet bu sene yapıldı sanılıyor
-
kpssmadurlari.com boşmu? :D
-
o soruları almakta büyük bir başarı sonuçta kim bilir ne zorluklarla aldılar :D
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
Aryan bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
ösymnin bi suçu yok 1i şerefsizlik yapsa hemen kuruma mal ediyorsunuz.
-----------------------------la yürü gitt... şaka mısın sen?
-----------------------------yukarıda mantıklı bir açıklamasını yazmışım kardeşim zahmet edip sokak üslübunu bırakıp okusan anlarsın varsa bir fikrin paylaş senin fikirlerine uymuyorsa düşüncem bi yere gitmek zorunda falan değilim.. tabiki fikrin var mı yok mu kim bilir ..
-----------------------------osymnin suçu yokmuş.
her sınavın içene eden ösym deilmi.
ygs de kimin kaç paun aldığı belli deildi. lys ye 500 bin muracaat oldu. bir kısım öğrencileri bir şekilde sınava yetiştirmek için sınavı ortalama süresinin 2 katı uzattılar nerden geldği belli olmayan 450 bin kişi daha katıldı. sonra sınav yapıldı. tabi kopya organizasyonları cabası. ardından kimin kaç paun aldığı belli deil. her hafta yeni bir hata iddiasıyla habire öğrencilerin puanları değiştirildi.
A.Q sistemin ösymnin suçu deilde kiin suçu ha. ileri zekalı arkadaş. bu bi insanın hatasımı yoksa ösym nin mi. her nyse
tercih zamanı geldi klavuzlar çıkarıldı. klavuzda hata. a.q nasıl hata bu. millete puanınız %50 üstüne ve altına çıkın. puanımıızn %70 altına indir a.q boşta kaldık. (tek örn: dicle diş hekimliği sıralama: 28.000 -a.q dicle diş hekimlği 11 binden kapadı.) insnları boşu boşuna ümitlendirdiler. bu kimn suçu ha. ileri zekalı arkadaşım. tek bi insanın suçumu yoksa komple bir kurmun mu suçu.
kpss yaptılar soruarı dağıttılar. yine sıçtılar. bu kimin şuçu ha. tabi cannım bunca yapılan şey hataydı. bi kişi yüzünden yapıldı. olurmu hiç ösym yi suçlarmıyız hiç...
-
Varmı öyle birşey ya ?
Sen gel soruları al sonra (en az) 1200 (bu sadece salak gibi sırıtanların sayısı,bir de kendini belli etmeyen kaç kişi var daha Allah bilir) kişiye soru dağıtılıyor hiçbir korku,tereddüt yaşamadan ve tüm bunları B.S midir her ne pezevenk'se o birde kurulda tanıdığıyla olacak iş değil bence bu. o ismi cismi yeri yurdu tam olarak açıklanmayan veya oyle biri belkide olmadığından açıklanamayan kişi sadece hayali bir günah keçisi bence..
Böyle geniş kapsamlı bir olay anca büyük bir organizasyon gerektirir ve tek bir kurul görevlisiyle olacak iş değil..Allah bilir çoğunada parayla satılmıştır sorular kişi başına 1000 tl bile hesaplarsan uçuk rakamlar doğar.
Herşey tezgahlanmış planlanmış bu kadar açık bı şekilde ortada olmasına rağmen kılını kıpırdatan yok..
Anlıycağınız kadarıyla G*te geldi aşkımız hepimiz birden şaşkınız.. -
sınav iptal olup yeniden tekrarlanmalı. 99 öss de sorular çalınmıştı galiba o sınav iptal olmuştu. ama bunca şeye rağman sessiz kalınırsa tepkiler büyür olay çıkar.
-
herkes bakıyorum kul hakkı vs den bahsediyor, merak ediyorum da sizin elinize böyle bir fırsat geçseydi red mi ederdiniz doğruyu söyleyin ?
Şu kadar itirazda bulunanların hiç biri lise sıralarında kopya çekmemiş mi soru çalmamış mı ??
-
mont-blanc bunu yazdı:
herkes bakıyorum kul hakkı vs den bahsediyor, merak ediyorum da sizin elinize böyle bir fırsat geçseydi red mi ederdiniz doğruyu söyleyin ?
Şu kadar itirazda bulunanların hiç biri lise sıralarında kopya çekmemiş mi soru çalmamış mı ??
-----------------------------afferin, avutun kendinizi :)
allah affeder nasıl olsa
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------OHAAAAAA lisede kopyaçekmekle bu birmi hocam savunayım derken mantık sınırını aşıyorsunuz yemin ediyorum birinde kıçıkırık bir dersten düşük almamaya çalışıyorsun diğerinde hayatını belirliyo haksızlıkla geçitğin adamın işe girmemesini sağlıyorsun az mantıklı konuş lütfen "sizin elinize böyle bir fırsat geçseydi red mi ederdiniz doğruyu söyleyin ?" demişin de bizim red edip etmememiz önemli değil önemli olan sınav sorularının çalınması kurum yetkililerinin bilerek ve isteyerek soruları cemaate yaymasıdır.