folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder KPSS Köstebeği Bulundu!!

KPSS Köstebeği Bulundu!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

mont-blanc bunu yazdı:

herkes bakıyorum kul hakkı vs den bahsediyor, merak ediyorum da sizin elinize böyle bir fırsat geçseydi red mi ederdiniz doğruyu söyleyin ?

Şu kadar itirazda bulunanların hiç biri lise sıralarında kopya çekmemiş mi soru çalmamış mı ??

OHAAAAAA lisede kopyaçekmekle bu birmi hocam savunayım derken mantık sınırını aşıyorsunuz yemin ediyorum birinde kıçıkırık bir dersten düşük almamaya çalışıyorsun diğerinde hayatını belirliyo haksızlıkla geçitğin adamın işe girmemesini sağlıyorsun az mantıklı konuş lütfen "sizin elinize böyle bir fırsat geçseydi red mi ederdiniz doğruyu söyleyin ?" demişin de bizim red edip etmememiz önemli değil önemli olan sınav sorularının çalınması kurum yetkililerinin bilerek ve isteyerek soruları cemaate yaymasıdır.

öyle demeyin yahu adamlar dindar adam hiç kul hakkı yerler mi yemezlerrrrr, peki siz bunu yediniz mi? yemediniz dimi :) ama bir şey olmaz, ne demişler bal tutan parmağını yalar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

mont-blanc bunu yazdı:

herkes bakıyorum kul hakkı vs den bahsediyor, merak ediyorum da sizin elinize böyle bir fırsat geçseydi red mi ederdiniz doğruyu söyleyin ?

Şu kadar itirazda bulunanların hiç biri lise sıralarında kopya çekmemiş mi soru çalmamış mı ??

OHAAAAAA lisede kopyaçekmekle bu birmi hocam savunayım derken mantık sınırını aşıyorsunuz yemin ediyorum birinde kıçıkırık bir dersten düşük almamaya çalışıyorsun diğerinde hayatını belirliyo haksızlıkla geçitğin adamın işe girmemesini sağlıyorsun az mantıklı konuş lütfen "sizin elinize böyle bir fırsat geçseydi red mi ederdiniz doğruyu söyleyin ?" demişin de bizim red edip etmememiz önemli değil önemli olan sınav sorularının çalınması kurum yetkililerinin bilerek ve isteyerek soruları cemaate yaymasıdır.

ne alakası var arkadaşım, senin yazılıda kopya vasıtasıyla aldığın birkaç yüksek puan - not; mezuniyetinde verilen transkriptine dolaylı olarak AOBP ye yansımıyor mu ? E haddi zatında bu da hayatının şekillenmesinde etki sahibi..

Konu zaten bu detaylar değil, netice itibariyle söz etmek istediğim konu şu; ortaya attığın mantıksızlık iddiasının aksini iddia ediyorum..

Nasıl önemli değil kardeş, burada belirli birtakım kişilere sızdırılmış medyada anlatılanlara göre, burada zaten diyecek birşey yok, olamaz da zaten ha benim fikrimi sorarsanız hiç umrumda bile değil, sorular çalınmış yok dağpıtılmış öyle olmuş böyle olmuş bana ne..

Ama diyorum size bir arkadaşınız yakınınız gelse dese ki şu tarihteki şu sınavın soruları ve cevap anahtarı elimde, talep etmez miydiniz ?

yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

Aryan bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:

Aryan bunu yazdı:

hackworm bunu yazdı:

ösymnin bi suçu yok 1i şerefsizlik yapsa hemen kuruma mal ediyorsunuz.

la yürü gitt... şaka mısın sen?

yukarıda mantıklı bir açıklamasını yazmışım kardeşim zahmet edip sokak üslübunu bırakıp okusan anlarsın varsa bir fikrin paylaş senin fikirlerine uymuyorsa düşüncem bi yere gitmek zorunda falan değilim.. tabiki fikrin var mı yok mu kim bilir ..

osymnin suçu yokmuş.

her sınavın içene eden ösym deilmi.

ygs de kimin kaç paun aldığı belli deildi. lys ye 500 bin muracaat oldu. bir kısım öğrencileri bir şekilde sınava yetiştirmek için sınavı ortalama süresinin 2 katı uzattılar nerden geldği belli olmayan 450 bin kişi daha katıldı. sonra sınav yapıldı. tabi kopya organizasyonları cabası. ardından kimin kaç paun aldığı belli deil. her hafta yeni bir hata iddiasıyla habire öğrencilerin puanları değiştirildi.

A.Q sistemin  ösymnin suçu deilde kiin suçu ha. ileri zekalı arkadaş. bu bi insanın hatasımı yoksa ösym nin mi. her nyse

tercih zamanı geldi klavuzlar çıkarıldı. klavuzda hata. a.q nasıl hata bu. millete puanınız %50 üstüne ve altına çıkın. puanımıızn %70 altına indir a.q boşta kaldık. (tek örn: dicle diş hekimliği sıralama: 28.000 -a.q dicle diş hekimlği 11 binden kapadı.) insnları boşu boşuna ümitlendirdiler. bu kimn suçu ha. ileri zekalı arkadaşım. tek bi insanın suçumu yoksa komple bir kurmun mu suçu.

kpss yaptılar soruarı dağıttılar. yine sıçtılar. bu kimin şuçu ha. tabi cannım bunca yapılan şey hataydı. bi kişi yüzünden yapıldı. olurmu hiç ösym yi suçlarmıyız hiç...

kardeşim klavuzun nasıl yapıldığını anlattı adamlar hepiniz biliyorsunuz... mesela cerrahpaşaya giren adam biyolojiden kötü yapmış diye bu sene girse tıpa giremiyordu sistem aynı değildi zaten aklı olan takmadı o klavuzu sende takmamışsındır eminimki mağdur falanda değilsindir.. doğruyu biliyorsunuz ama atıp tutuyorsunuz işte..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

XpertVision bunu yazdı:

mont-blanc bunu yazdı:

öyle demeyin yahu adamlar dindar adam hiç kul hakkı yerler mi yemezlerrrrr, peki siz bunu yediniz mi? yemediniz dimi :) ama bir şey olmaz, ne demişler bal tutan parmağını yalar.

ÖSYM YÖK vs bunların hepsi birer ticari kurumdur benim nazarımda, sen o sınavlara hazırlanana dek başta devlet olmak üzere daha doğrusu devlet vasıtasıyla ne kadar kurum kaç gayme hakkına girmiş biraz kafa yorsan dağa çıkarsın

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:

XpertVision bunu yazdı:

mont-blanc bunu yazdı:

ne alakası var arkadaşım, senin yazılıda kopya vasıtasıyla aldığın birkaç yüksek puan - not; mezuniyetinde verilen transkriptine dolaylı olarak AOBP ye yansımıyor mu ? E haddi zatında bu da hayatının şekillenmesinde etki sahibi..

Konu zaten bu detaylar değil, netice itibariyle söz etmek istediğim konu şu; ortaya attığın mantıksızlık iddiasının aksini iddia ediyorum..

Nasıl önemli değil kardeş, burada belirli birtakım kişilere sızdırılmış medyada anlatılanlara göre, burada zaten diyecek birşey yok, olamaz da zaten ha benim fikrimi sorarsanız hiç umrumda bile değil, sorular çalınmış yok dağpıtılmış öyle olmuş böyle olmuş bana ne..

Ama diyorum size bir arkadaşınız yakınınız gelse dese ki şu tarihteki şu sınavın soruları ve cevap anahtarı elimde, talep etmez miydiniz ?

Sorduğun sorunun cevabını kendime göre verirsem eğer hayır etmezdim. Kişilik meselesidir bu, karakterin sağlamsa zaten bunu teklif edeni pişman edersin. Diğer taraftan düşünüyorum oldu ki kabul ettim, eğer o sınavı çaldığım sorular ile kazandıysam, vicdan olarak gerçekten çok rahatsız olurdum, belki geceleri uykumu bile kaçırırdı yaptığım şey.

Belli ki bu soruyu sen kendine sormuş ve cevabını kendi kendine vermişsin. Fakat şunu unutmamak gerekir her insan bir değildir, sözüm meclisten dışarı, bu olay kişilik ve karakter meselesidir. 

Neden Ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:

XpertVision bunu yazdı:

mont-blanc bunu yazdı:

Çok yanlış yorumlara temas ediyorsun hocam. Öncelikle birinde bağırta bağırta hem hırsızlık yapıyorsun, hem binlerce kişinin hakkını yiyorsun. Diğerinde dersten kalmamak için ufak bir torpil,ipucu gibi bir şey... Aobp etkiliyormuş, etkisi kaç bir sınavda çektiğin kopyanın, %0,01 mi... Tabi ki o da hoş görülemez ayrı. Ayrıca Fazıl Hoca herkese 100 veriyor, Kezban Hoca 55 ten yukarı not vermiyorsa Kezban Hoca'dan ders alanın suçu ne, bu da etkilemiyor mu Aobp'yi. Verdiğin örnek eşdeğer değil...

Ayrıca yazdığın şu paragraf da maalesef Türk insanının çoğu konudaki yanlış tutumunu gösteriyor: "Nasıl önemli değil kardeş, burada belirli birtakım kişilere sızdırılmış medyada anlatılanlara göre, burada zaten diyecek birşey yok, olamaz da zaten ha benim fikrimi sorarsanız hiç umrumda bile değil, sorular çalınmış yok dağıtılmış öyle olmuş böyle olmuş bana ne.."

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı. Ol-maz!!!, hata yapana bedeli ödetilmelidir. 1 milyon kişiden tek tek helallik alamayacağına göre bu işin kaynağı, kökü ve dallandığı yerler bulunmalı ve gereken yapılmalıdır. Ama Türkiye gibi sistemi işlemeyen bir ülkede tabi ki bu olay için umduklarınız gerçek olmayacaktır çeşitli sebeplerle orası ayrı mevzu... Bir iki kişiye ufak cezalarla olayın üstü örtülecektir o kadar.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ÖSYM'nin kilit kadrosu değişsin ve daha sıkı denetim altına alınsın desek mevcut hükümetle nerde fettoşçu var yerine onu getirirler. Sistemi daha da bok ederler. Bu sebeple birşey demiyorum. Diyeceğim tek şey Allah sonumuzu hayır etsin. Bundan sonraki sınavlarda bunların devam edeceğinden hiç şüphem yok. Artık sorular sadece belirli kişilere dağıtılır ve durumu çaktırmaması iyice tembihlenir. Bunların oluşturduğu kopya zinciri anlaşılan bir malın eşe dosta mail atmasıyla kırılmış. Onlar da tanıdıklara atınca iş kontrolden çıkmış. E haliyle cemaatin çok büyük bir bölümü beyinsiz olduğu için soruların tamamını doğru yanıtlamışlar. Artık daha dikkatli yaparlar. 

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bence Cemaat'in parmağı var Yoksa Ösym Şahıslara soru sızdırmaz.. İçlerindede bulunduğum kadarıyla Şunu

söleyebilirim ; Daha önce Hiç bir sınavda bu kadar Basit hata , Bu kadar Güvenliksiz iş yapmamışlardı bir ilki

gerçekleştirdiler..Kopyayı kimin Ösym'den çıkadığı kadar kopya çekenlerin hayatlarıda araştırılmalı illaki cemaaat'Le

alakası çıkıcaktır.. İstanbul/ üsküdar Bölge Abi'si yaklaşık 10 senedir Cemaate bağlı kurumlarda çalıştıktan sonra bu sene

aniden kpss'ye girmeye hazırlandığını Facebookundan paylaşmıştı.. O zaman biraz tahmin etmiştim ama yok artık

diyodum, Artık bu adamlarla alakalı yok Artık demiyeceğim..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Pek inandırıcı gelmedi

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Üni. sınavında da vardır o zaman birşeyler .... Allah cezalarını versin

İndia İndia !
Toplam Hit: 9276 Toplam Mesaj: 67