KPSS Köstebeği Bulundu!!
-
Sırf cemaat-hükümet parmağı var iddialarından dolayı ben bu kopya olayını bile savunan adam gördüm bilader. Yok çalışmışlarmış, yok öyle olmasa bile hep ötekiler yerleşiyomuş biraz da bunlar yerleşsinmiş. Ee göt korkusu kaynaklı dürüstlük bu kadar ucuz oluyor işte.
-
yıllara göre yapılan netler.
-
Ancak binlerce KPSS mağdurunun birlikte hareket ederek olayı protesto edip binlerce dilekçeyle ortada alenen yapılmış suçu dava etmesiyle ancak sınavı ıptal etme ve ilgili yerlerin bi tarafına batacak şekilde dikkat çekip ciddi anlamda birşeyler yapılma ihtimali olabilir diye düşünüyorum.Ağlamayan bebeğe süt verilmez.Onlar zaten yolunu bulmuş, kimse sesini çıkarmadığı sürece iptal etme gibi bir niyetlerini olduğunu düşünmüyorum
-
kpss ye giren ve hakkı yenen arkadaşlara büyük geçmiş olsun :( Yerinsizde olmak istemezdim gerçekten.Sınavın iptal edilmesi artık mümkün değil bunu sizde biliyorsunuz.Atamalar yapılmak üzere ve zaten öyle olmasa dahi cemaat buna izin vermez.Bakın bu olayın üzerinde tv ler gazeteler bile fazla duramıyor.Cemeat korkusundan kimse birşey yapamıyor.. Hakkınızı helal etmemekten başka yapacağınız pek birşey yok gibi gözüküyor..
-
Ne demiş büyük hocaefendi(!) f.gülen "Artık bizim veya bir başkasının Türkiye'deki hareketin başında bulunmasına gerek yok, bu hareket gerekli ivmeyi kazanmıştır, tıpkı bir kar topu gibi büyümektedir." Yani diyor ki biz adamın ... Şu anda o kadar aciz bir Türkiye tablosu görüyorum ki; halk herşeyden bihaber, devletin eli kolu bağlı, hükümet nurcu...
-
muro olacaktı bas bas bagrıacaktı Ezilmiş halkım:)