folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kreatin Hakkında Yardım

Kreatin Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

günaydın müridler.Olayı özetle size aktarıyım.Şimdi harp okulları için hazırlanıyorum bir hafta oldu çalışmaya başlayalı malüm sınavlar filan bitmesini bekledik ve ayın 4ünde havanın mülakatı var bu 400metre koşuda çok sıkıntı çekiyorum müritler barfikstir mekiktir onları hallediyorum ama koşuda bayağı bi sıkıntım var 1 haftadır düzenli olarak sabahları çıkıyorum 2-3km atıyorum ama biraz hızlı tempoda 500metre zor tamamlıyorum ve bugünde biraz hızlı çalıştım şimdi bacaktaki kasların ağrısından duramıyorum bana ekstra güç verecek bu ağrıları dindirecek çözümü kreatinde bulabileceğimi söylediler fakat şimdi alsam 4üne kadar bana faydası olurmu hem sabah hem akşam koşulara çıksam birde hangi marka almalıyım kaç gram almalıyım uygun fiyatlı birşey önerirmisiniz müritler şimdiden teşekkür ederim

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

koşuda teker teker değil inek gibi toplayıp koşturuyorlar millet birbirini geçemiyor çok kasma

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

koşuda teker teker değil inek gibi toplayıp koşturuyorlar millet birbirini geçemiyor çok kasma

hocam onu biliyorum ama 400 metreyi sonuçta 70saniyede filan koşmam lazımki iyi bi puan alayım ayrıca bu halimle gidersem 400ü tamamlamayabilirim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

benden sana tavsiye başlar başlamaz koy çocuğu kalk şahaa bas deparı gittiği yere kadar sürdür. sonrasında yürüsen bile bişey demiyorlar. Bakmıyorlar yani. öyle 70 saniye falan filan sadece rakamda. bakıldığı filan yok güzel kardeşim.

Zehirrr . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

Kreatinden verim alırsın 1 haftada mutlaka,ama şöyle bir durum var.

Yeni araştırmalar kreatin monohidratları yüklemesiz kullanın diyor ancak,1 hafta gibi kısa bir süre olduğu için ben sana yüklemeyaparak kullanmanı öneririm. Kreatinden çok birşey bekleme,mucize madde değil.Antrenmandan sonra recovery süresini kısaltır,enerji arttırır biraz,ve en önemlisi vücuda hacim verir.

Kreatin monohidratlar vücutta su tutarlar.Bu yüzden o sıcakta koşacağım diye bayılma oralarda.Günde en az 2-3 litre su iç.Göreceksin zaten etkisini.Danışılacak birşey olursa mesaj atmaktan çekinme,ben de kullanıyorum kreatin monohidrat.

Bir de şunu eklemeden geçmeyeyim.Normalde Creapure sertifikalı bütün ürünler aynıdır fakat,ben güvenemiyorum nedense,bende Optimum Creatin Creapure var,ama bir dahaki sefere Universal Creatin alacağım.Neden bilmiyorum ama Optimum'A inancımı kaybettim.

Sana kısa vadeli kullanacağını düşünürsek,Hardline'ın Creapure serisinin 200 gramlığını önerebilirim.
    1 hafta yükleme yapsan bile sana rahat rahat yetecektir hocam.

Koca hestiy aya bedenem ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    ehveniser bunu yazdı

Kreatinden verim alırsın 1 haftada mutlaka,ama şöyle bir durum var.

Yeni araştırmalar kreatin monohidratları yüklemesiz kullanın diyor ancak,1 hafta gibi kısa bir süre olduğu için ben sana yüklemeyaparak kullanmanı öneririm. Kreatinden çok birşey bekleme,mucize madde değil.Antrenmandan sonra recovery süresini kısaltır,enerji arttırır biraz,ve en önemlisi vücuda hacim verir.

Kreatin monohidratlar vücutta su tutarlar.Bu yüzden o sıcakta koşacağım diye bayılma oralarda.Günde en az 2-3 litre su iç.Göreceksin zaten etkisini.Danışılacak birşey olursa mesaj atmaktan çekinme,ben de kullanıyorum kreatin monohidrat.

Bir de şunu eklemeden geçmeyeyim.Normalde Creapure sertifikalı bütün ürünler aynıdır fakat,ben güvenemiyorum nedense,bende Optimum Creatin Creapure var,ama bir dahaki sefere Universal Creatin alacağım.Neden bilmiyorum ama Optimum'A inancımı kaybettim.

Sana kısa vadeli kullanacağını düşünürsek,Hardline'ın Creapure serisinin 200 gramlığını önerebilirim.
    1 hafta yükleme yapsan bile sana rahat rahat yetecektir hocam.

ilgin için teşekkür ederim hocam yalnız yükleme derken tam olarak neyi kasttettiğini anlayamadım orayı biraz açarmısın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    Sezpanhe bunu yazdı

benden sana tavsiye başlar başlamaz koy çocuğu kalk şahaa bas deparı gittiği yere kadar sürdür. sonrasında yürüsen bile bişey demiyorlar. Bakmıyorlar yani. öyle 70 saniye falan filan sadece rakamda. bakıldığı filan yok güzel kardeşim.

hocam geçen sene giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla süre tutuluyo bitirdiğin anda sana bide sıra veriyolarmış

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

Esasında kreatinin 2 farklı kullanım metodu vardır.
    -1. Metod;yüklemeli metottur. Burada; kısa süreli (5-7 gün), yüksek dozlarda (20-30 g/gün) şeklinde bir uygulama yapılır.
    -2. Metod; uzun süreli (3-4 ay), düşük dozlarda (3-5 g/gün) kreatin desteğini şeklindedir.

Araştırmalarda; bu iki metod arasında herhangi bir etki farkının olmadığı belirtilmştir. Bunun yanı sıra yapılan bir araştırmada eğer sonuçları hemen görmek istiyorsanız yükleme dozunun tercih edebilebileceğini, ancak bunun mide bağırsak sisteminde rahatsız edici bir takım etkilerinin olabileceğini ,vücuttaki kas gruplarında artma yapabileceğini belirtiliyor.Ancak,yüklemeli metotta aşırı miktarda alınan kreatinin gastro-intestinal sistemde bozukluklar meydana getirebileceği,mide bulantılarının olabilceği de söylenilmektedir.

- Kreatin yüklemesinden sonra yüksek seviyeyi korumak için de günde 2g’lik bir doz tamamen yeterli. Üretici firmalar bu konuda maalesef oldukça yüksek dozlar öneriyorlar. Yukarıda belirttiğimiz gibi bu yüksek dozlar işe yaramadıkları için idrar yoluyla atılıyorlar tekrar. Kreatin alımı kesildikten sonra kaslardaki seviye yaklaşık 4 hafta içinde kreatin alımına başlandığındaki seviyeye geri dönüyor

Kreatin tozunu mümkünse meyve suyu ile karıştırmak gerek. Meyve suyunda bulunan şekerin yarattığı vücuttaki insulin alımını kullanıp kreatin alımını da hızlandırmak olası.  

-Yani sana gereken 7 gün boyunca günde 20 gr creatin almak.Aynı anda değil,birini kahvaltıdan sonra,birini öğlen yemeğinden sonra,birini akşamüstü,birini akşam yemeğinden sonra mesela. 

Bol su ile kullanmayı unutma.

Koca hestiy aya bedenem ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı

bu ağrıları dindirecek çözümü kreatinde bulabileceğimi söylediler

Haci...

Agzindan iceri koyayim demiyesin.... Karacigeri olduruyor... Sakin doktora danismadan sakin koyma....

Agrilarimi dindireyim derken icin agirmaya baslamasin

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

bu saatten sonra antreman yapmadıydan, füzede alsan boş. kreatini önermiyorum. cigerlerine zarar , onun dışında iyi bir konsantre ile çözebilin. yada düzenli koş bir hafta sabah akşam kasmadan

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

kısa koşu hiç denemedim ama düzenli olarak 5.5 km koşuyorum. sana tavsiyem ağrıların geçmesi içnin ayaklar havada yat. bir de yeme içme bence en önemlisi. gereken besinleri kullanmazsan performans artıramazsın. bunun hakkında internette bi araştırma yap.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 2864 Toplam Mesaj: 39