Kreatin Hakkında Yardım
-
enesshn18 bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Ronaldonun kullandığı hatay biberi geldi.. götüne sürüyosun nitrolu subaru gibi yardırıyosun :D ahhahahaha
Adam akıllı yorum yapacaksan yap yoksa sacma sapan yorumlar yapıp insanın canını sıkma!!!
bu kadar ciddiye alıyosan doktora git !! adam akıllı yorum @2 de var zaten..
-
enesshn18 bunu yazdı
günaydın müridler.Olayı özetle size aktarıyım.Şimdi harp okulları için hazırlanıyorum bir hafta oldu çalışmaya başlayalı malüm sınavlar filan bitmesini bekledik ve ayın 4ünde havanın mülakatı var bu 400metre koşuda çok sıkıntı çekiyorum müritler barfikstir mekiktir onları hallediyorum ama koşuda bayağı bi sıkıntım var 1 haftadır düzenli olarak sabahları çıkıyorum 2-3km atıyorum ama biraz hızlı tempoda 500metre zor tamamlıyorum ve bugünde biraz hızlı çalıştım şimdi bacaktaki kasların ağrısından duramıyorum bana ekstra güç verecek bu ağrıları dindirecek çözümü kreatinde bulabileceğimi söylediler fakat şimdi alsam 4üne kadar bana faydası olurmu hem sabah hem akşam koşulara çıksam birde hangi marka almalıyım kaç gram almalıyım uygun fiyatlı birşey önerirmisiniz müritler şimdiden teşekkür ederim
Eğer hiç bir şey olamıyorsan, asker olmanı tavsiye ederim. Bence en son seçenek. Bunu kardeşi askeri lise+ hava harp 3 e kadar okumuş bir asker çocuğu olarak söylüyorum. saygılarımla
-
yunusdogan bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Ronaldonun kullandığı hatay biberi geldi.. götüne sürüyosun nitrolu subaru gibi yardırıyosun :D ahhahahaha
Adam akıllı yorum yapacaksan yap yoksa sacma sapan yorumlar yapıp insanın canını sıkma!!!
bu kadar ciddiye alıyosan doktora git !! adam akıllı yorum @2 de var zaten..
senin bu konuya yorum yazma zorunluluğunmu var arkadaşım şurda insan gibi İnsan olan müritlere bir soru sordum üzerine alman gerekmez!!!
-
bacak kasları büyük kaslardır dostum, büyük ve hızlı gelişen kaslar, beslemezsen verim alamazsın ancak kısa zamanda büyütüp parçalayamayacagından şu an parçalama yoluna gitmelisin, günde 7 yumurta en az 200 gr et ve komplex karbonhidratla bacak agrıların hızla geçecek hamlığının yerine çeviklik ve güç gelecektir, kolay gelsin.
-
Herzaman ilaçlı tedaviye karşı olmuşumdur. Özellikle ufak tefek şeyler için. Başım ağrıyo ilaç, kıçım ağrıyor ilaç. Önce sen sakinleşmeye çalış. Bir arkadaş yumurta ve et tavsiye etmiş. Yemene içmene dikkat et hocam. Dediğin madde zararlı okuduğum kadarıyla. Protein, karbonhidrat ve yağ hepsinden al. Google amcaya kas ağrılarına doğal yollarla giderme yollarına bak. Dengeli beslenmelisin. Full proteinde zararlıdır, 0 proteinde zararlıdır ;)
-
Kullanma
-
epinefrin :) taşıyıcı filminde adam kullanıyordu ve sürekli yorulmadan kosuyordu :)
-
THT2005 bunu yazdı
epinefrin :) taşıyıcı filminde adam kullanıyordu ve sürekli yorulmadan kosuyordu :)
fena fikir değil hocam aslında ama yan etkisi çokmuş :D
-
ilgilenen cevap veren bütün müridlere teşekkür ederim
-
arkadaşların dediği gibi. orta tempoda 200-300 mt koş. koşarken hesaplayabiliyosan süreyi hesapla. 200-300 mtden sonra deparı attınmı süreden önce girersin finişe. zamanında bende katılmıştım.labada lubada koşanlar, deparla çıkanlar bir süre sonra kesiliyo. sen sakin ol, orta tempo çık. dediğim gibi sonlara doğru depar.
sınava kadar, birinden yardım alarak, 400 mtlik bir koşu parkurunda, zamanını efektif kullanmayı öğrenebilirsin. sonuçta atla deve değil. 85 sn ydi sanırım süre. deparla son 100 mtyi 12-13 snde koştuğunu farzedersek, 60 sn de falan 300 mt koşabilecek şekilde hazırlan.
yardımcın süre tutsun. sen dinlen dinlen benim dediğimi dene. bunu başarırsan yeter. ister5 saniyede bitir ister 85 saniyede fakretmiyor. koşucu almıyorlar sonuçta oraya.