Kreatin Hakkında Yardım
-
crimeangel bunu yazdı
arkadaşların dediği gibi. orta tempoda 200-300 mt koş. koşarken hesaplayabiliyosan süreyi hesapla. 200-300 mtden sonra deparı attınmı süreden önce girersin finişe. zamanında bende katılmıştım.labada lubada koşanlar, deparla çıkanlar bir süre sonra kesiliyo. sen sakin ol, orta tempo çık. dediğim gibi sonlara doğru depar.
sınava kadar, birinden yardım alarak, 400 mtlik bir koşu parkurunda, zamanını efektif kullanmayı öğrenebilirsin. sonuçta atla deve değil. 85 sn ydi sanırım süre. deparla son 100 mtyi 12-13 snde koştuğunu farzedersek, 60 sn de falan 300 mt koşabilecek şekilde hazırlan.
yardımcın süre tutsun. sen dinlen dinlen benim dediğimi dene. bunu başarırsan yeter. ister5 saniyede bitir ister 85 saniyede fakretmiyor. koşucu almıyorlar sonuçta oraya.
bundan sonra hep 400 denemeyi düşünüyorum zaten hocam teşekkür ederim
-
hocam bence kreatin kullanman sana bir fayda sağlamaz, ben l carnitine yani şu yağ yakıcılardan kullandım, koşu bandında 3 km koşarken şimdi 5 km koşuyorum ve enerjimde bitmiyor...
-
eXeLanS bunu yazdı
hocam bence kreatin kullanman sana bir fayda sağlamaz, ben l carnitine yani şu yağ yakıcılardan kullandım, koşu bandında 3 km koşarken şimdi 5 km koşuyorum ve enerjimde bitmiyor...
cümleeyi tam anlayamadım hocam yarar sağladımı sana sağlamadımı :D
-
Kreatin'in yararını kısa vadede kaliteli karbonhidrat ağırlıklı beslenme ile alabilirsin,bunu hydroxycut hardcore stix'lede destekleyebilirsin,kafein ağırlıklı bir içecek ve vücut ısını arttırıp çok sağlam enerji veriyor,sigara kullanıyorsan bir süre ara ver ciğerlerin açılsın..koşu esnasında kendini tam anlamı ile zorlayana kadar depar at ve bitkin hissettiğinde temponu olabildiğince düşür,ben bu şekilde günde 8+ km yi yakaladım..kreatin'i koşu öncesi değil ama ağırlık antrenmanı öncesi kullandım ve etkisi gerçekten tartışılmaz,schuster'ın kondüsyon ekibi bunu beşiktaşta uyguladı yine aynı zamanda galatasaray'ın ismini hatırlayamadığım şu anki amerikalı kondüsyoneride aynı tekniği uyguluyor..kreatin destekli koşu ve ağırlık antrenmanlarının getirisini en iyi schuster sonrası Türk oyuncuların fiziksel gelişimini gözlemleyerek anlayabilirsin.
-
enesshn18 bunu yazdıeXeLanS bunu yazdı
kısa vadede L-carnitine'in bir faydasını göremezsin,senin ilacın o değil :)
-
Yag yakicilar senin isine creatinden daha fazla yarar.. 5 gun icersinde gunde 3 seferden 30 dk ve ustu kademeli kosu yap her 10 dakikasinda 30 saniye depar at ve cigerlerini acmaya calis son 2 gun yat dinlen ve 7 suresince protein ve kaliteli karbonhidrat agirlikli beslen...
Eczaci tanidigin varsa efedrin temin et 35 mg kosudan 45 dk-1 saat once yuvarla 1 kahve ic 1de aspirin at.. okadar..
Efedrini sadece o gun kullan sonra at gitsin kullanma Neme lazim sonra kalpten malpten gidersin olan bize olur tavsiye verdik diye vijdan yapariz.....
Lan sakin 35 mg den fazla almayasin g.t altina gidersin alimallah..
Edti 2: ha bide sakin 5 gunluk su kosu programini yapmadiysan alma efedrini..
mclaren tarafından 29/Haz/13 02:15 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam 2-3 km ne 6-7 km yap şunu sabah çık hardline iyi diyolağ başarılar bir de :)
-
Lemuria bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıeXeLanS bunu yazdı
kısa vadede L-carnitine'in bir faydasını göremezsin,senin ilacın o değil :)
tabiki daha etkili sporcu besinleri var, benim kullandığım yağ yakıcının icerisinde taurin vardı bana müthiş enerji veriyordu banamısın demiyordu, anlatmak istediğim kreatin alacığına bundan kullanması daha verimli olur, kas ağrılanının ilacıda bcaa dır bana göre..