folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kreatin Hakkında Yardım

Kreatin Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hocam bacaklari kuvvetlendir. AGirlik calis lakin asiri kas yapma...

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı
    Sezpanhe bunu yazdı

benden sana tavsiye başlar başlamaz koy çocuğu kalk şahaa bas deparı gittiği yere kadar sürdür. sonrasında yürüsen bile bişey demiyorlar. Bakmıyorlar yani. öyle 70 saniye falan filan sadece rakamda. bakıldığı filan yok güzel kardeşim.

hocam geçen sene giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla süre tutuluyo bitirdiğin anda sana bide sıra veriyolarmış

Hocam siktir et sadece konusmak icin konusan tiplerden iste, bilemden etmeden.

Ben orta okuldan sonra askeri lise icin basvurmustum havacilik icin. Maalesef ki verdikleri surede kosamiyorsan ve hazirlanarak kondisyonu duzenlemek icin zamanin yoksa yapabilecegin bisi yok. Maksimum verdikleri surede (benim zamanimda 400 m 85s idi) kosamazsan diger spor dallarinda yaptiklarinin bir anlami yok, direk eleniyorsun.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı
    enesshn18 bunu yazdı
    Sezpanhe bunu yazdı

benden sana tavsiye başlar başlamaz koy çocuğu kalk şahaa bas deparı gittiği yere kadar sürdür. sonrasında yürüsen bile bişey demiyorlar. Bakmıyorlar yani. öyle 70 saniye falan filan sadece rakamda. bakıldığı filan yok güzel kardeşim.

hocam geçen sene giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla süre tutuluyo bitirdiğin anda sana bide sıra veriyolarmış

Hocam siktir et sadece konusmak icin konusan tiplerden iste, bilemden etmeden.

Ben orta okuldan sonra askeri lise icin basvurmustum havacilik icin. Maalesef ki verdikleri surede kosamiyorsan ve hazirlanarak kondisyonu duzenlemek icin zamanin yoksa yapabilecegin bisi yok. Maksimum verdikleri surede (benim zamanimda 400 m 85s idi) kosamazsan diger spor dallarinda yaptiklarinin bir anlami yok, direk eleniyorsun.

evet hocam koşuyu yapamayınca zaten diğerlerinin bi anlamı kalmıyor direk eliyorlar.

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    ehveniser bunu yazdı

Esasında kreatinin 2 farklı kullanım metodu vardır.
    -1. Metod;yüklemeli metottur. Burada; kısa süreli (5-7 gün), yüksek dozlarda (20-30 g/gün) şeklinde bir uygulama yapılır.
    -2. Metod; uzun süreli (3-4 ay), düşük dozlarda (3-5 g/gün) kreatin desteğini şeklindedir.

Araştırmalarda; bu iki metod arasında herhangi bir etki farkının olmadığı belirtilmştir. Bunun yanı sıra yapılan bir araştırmada eğer sonuçları hemen görmek istiyorsanız yükleme dozunun tercih edebilebileceğini, ancak bunun mide bağırsak sisteminde rahatsız edici bir takım etkilerinin olabileceğini ,vücuttaki kas gruplarında artma yapabileceğini belirtiliyor.Ancak,yüklemeli metotta aşırı miktarda alınan kreatinin gastro-intestinal sistemde bozukluklar meydana getirebileceği,mide bulantılarının olabilceği de söylenilmektedir.

- Kreatin yüklemesinden sonra yüksek seviyeyi korumak için de günde 2g’lik bir doz tamamen yeterli. Üretici firmalar bu konuda maalesef oldukça yüksek dozlar öneriyorlar. Yukarıda belirttiğimiz gibi bu yüksek dozlar işe yaramadıkları için idrar yoluyla atılıyorlar tekrar. Kreatin alımı kesildikten sonra kaslardaki seviye yaklaşık 4 hafta içinde kreatin alımına başlandığındaki seviyeye geri dönüyor

Kreatin tozunu mümkünse meyve suyu ile karıştırmak gerek. Meyve suyunda bulunan şekerin yarattığı vücuttaki insulin alımını kullanıp kreatin alımını da hızlandırmak olası.  

-Yani sana gereken 7 gün boyunca günde 20 gr creatin almak.Aynı anda değil,birini kahvaltıdan sonra,birini öğlen yemeğinden sonra,birini akşamüstü,birini akşam yemeğinden sonra mesela. 

Bol su ile kullanmayı unutma.

tamam hocam önerilerine uyucam herşey için teşekkür ederim.Birde antreman öncesi kullanmak yarı tok karnına bi fayda sağlarmı yoksa antremandan sonramı kullanmalıyım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

paldır küldür cıkma hocam start dan

normal temponun biraz üzerinde cık

200 metreden sonra kesilenler oluyo

aynı tempoyla gecersin milleti

Mobil uygulama geliştirilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    blackseaboy28 bunu yazdı

paldır küldür cıkma hocam start dan

normal temponun biraz üzerinde cık

200 metreden sonra kesilenler oluyo

aynı tempoyla gecersin milleti

hocam hızlı tempo çıkanlar arayı fazla açıyorlar biz biraz hızlı tempo olarak çıkarsak onlara yetişme imkanımız sanki pek kalmıyo onlar kesilse bile aradaki fark çok fazla oluyor gibi geliyor bana

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

kesilip yürüyenleri bile gördüm ben ama sen bilirsin istediğin gibi yap 

Mobil uygulama geliştirilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Ronaldonun kullandığı hatay biberi geldi.. götüne sürüyosun nitrolu subaru gibi yardırıyosun :D ahhahahaha

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

Ronaldonun kullandığı hatay biberi geldi.. götüne sürüyosun nitrolu subaru gibi yardırıyosun :D ahhahahaha

Adam akıllı yorum yapacaksan yap yoksa sacma sapan yorumlar yapıp insanın canını sıkma!!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

ordaki puana bakmıyolar isterse 70. sn ye bitir 55 sn yede bitiren adamdan farkın yok  =))

önemli kısım sözlü mülakat ordada zaten 7 sülaleni biliyolar ona göre alım yapıyolar

Toplam Hit: 2859 Toplam Mesaj: 39