Kritik Evlilik Aşaması
-
evlenmem bence o bayandan hayır gelmez.
5 yaş büyükmüş cok fazla yaş olarak ta erkek bayandan büyük olmalı bence.
yalan söylememesi güzel ama kızlığı bozulmuş ben tercih etmezdim.
namus herşeyden önce gelir bana göre.
-
önemli olan bedenin değil ruhun orosbu olmamasıdır notunu belirtmekle birlikte.
dürüst en azından fakat iyi yapmışın namus herkes için önemlidir zira mutsuz olman ve o karının seni boynuzlama oranı bayağı bayağı bir yüksek , ne uğraşıyon bul temiz birini evlen :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------karadenizli :) sadık oluyorlar veselam :)
-----------------------------
Kesinlike anadolulu bir köylü kızıyla evlenmek istiyorum, diğerleri hiç evlenilecek gibi gelmiyor bana. -
bu kadınla evlendikten sonra birgün çocuklarınla gezerken yattığı bir adamla karşılaşırsanız nasıl sindireceksin yada karın ne hissedecek?? Eğer vicdanın bu anlattıkların gibi bir kadınla evlenecek kadar genişse ne diyelim...
-
yol wermek en iyisi.:)
-
xz bunu yazdı:
evlenme vaadiyle kandırıp iğfal edebilirim belki
muhahah :D o iğfal değil itlaf :D -
sana kız mı yok olm
-
4eye bunu yazdı:
Hocam bence ne laptopun 2 .elinden ne de kadının 2. elinden hayır gelmezzzz. Bune lan böyle sahibinden az kullanılmış fantazzii eğitimi var :) Vurdurmadan önce düşüncekti bence. İyi etmişin s**tiri basmakla.
-----------------------------Laptopun 2. eline laf etme adamı hasta etme :D
-
sen ne iş yapıonki hacı heralde zengınsın ?
-
nos18 bunu yazdı:
sana kız mı yok olm
-----------------------------sorma başıma geldi böyle bir olay.beni kurtar evlen gibi hali kötüydü ama yapamam bunu.başkalarıyla yatmasa bile evlenmezdim. kendisi evlen benimle diyor kurtar gibisinden ama benim niyetim yok zaten. evlenmiyceksen beni ümitlendirme dedi. bende yolun açık olsun dedim hacım.
zengin değilim borcluyum bilakis.