Küçük Çocukların Katıldığı Irkçılık Deneyi
-
ama şu bir gerçek ki siyahlar itici :D çok ilginç yaratıklar oldum olalı siyahları sevmem :D
edit : yoğun baskı üzerine siyahları sevme kararı aldım :D
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
ama şu bir gerçek ki siyahlar itici :D çok ilginç yaratıklar oldum olalı siyahları sevmem :D
-----------------------------Gel siyahları sevdirelim sana :)

-
hocam bu siyahlardan söz etmemiştim :)) siyahi erkeklerden söz etmiştim... bu siyahlar sevilmez mi hacı
-
tahref156 bunu yazdı:
hocam bu siyahlardan söz etmemiştim :)) siyahi erkeklerden söz etmiştim... bu siyahlar sevilmez mi hacı
-----------------------------O kadarına ben karışmam. Mürideler gelsin :D
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------O kadarına ben karışmam. Mürideler gelsin :D
-----------------------------hey dostum senin sorunun ne ha :)))
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------lan erkeklerde 30 cm mal var tabi sevmicen :D
-
Stargazer bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------sen seviyorsun sanırım ... töbe töbe mesajı editlemek lazım bir sürü müride çıkar laf atar deli eder adamı
-
Stargazer bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------hey motherfucker, adamların ingilizcesi bile daha güzel :) severim ben zencileri , you know what im saying ;)
-
vuvuzelam kamıştan, gelmişem varoştan zenciyiz biz 30 cm doğuştan :|
-
Konyali bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
sen de işkembeden sallama. kaynak göster. nerde öyle bişey demiş. sanki ırkçılık diye birşey 19.yy da ortaya çıktı!
-----------------------------belgeselde izledim cocuk.. profesörmis gibi konusma..
-----------------------------haha biliyorum ben o belgeselleri. o belgesellerde hitler'in yaptıklarını darwnizm'e dayandırdığı. kapitalist sistemin kökenininde darwinizm olduğu gibi şeyler söylüyor.(darwinizm de ne demekse artık. bkz:harun yahya)
ayrıca bunu bilmek için profesör olmaya gerek yok.