Küçük Çocukların Katıldığı Irkçılık Deneyi
-
amk psikolojik deneyleri insanın psikolojisini bozuyor.! Ben de bir örnek koyacaktım ama kendimi sansürlüyorum. Moralinizi bozmayayım.
-
O..... cocukları :S tum sistemim çötü amk :S nasil bir hastalikli beyin bu cocuklara bunu ogretir lanet olsun ak. o cocuklara o soruyu soran adam ben taaa ak. o. cocugu... :S
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
Konyali bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
sen de işkembeden sallama. kaynak göster. nerde öyle bişey demiş. sanki ırkçılık diye birşey 19.yy da ortaya çıktı!
-----------------------------belgeselde izledim cocuk.. profesörmis gibi konusma..
-----------------------------haha biliyorum ben o belgeselleri. o belgesellerde hitler'in yaptıklarını darwnizm'e dayandırdığı. kapitalist sistemin kökenininde darwinizm olduğu gibi şeyler söylüyor.(darwinizm de ne demekse artık. bkz:harun yahya)
ayrıca bunu bilmek için profesör olmaya gerek yok.
Isteyen alinsin, isteyen celallensin hukmu koyuyorum; Harun Yahya (a.k.a Adnan Oktar) denen sarlatanin dediklerine inanan gerizekalidir.
-
Ben bu deneyi yapanın anasını avradını ve yanında yedi sülalesini vesselam..
-
kötü birşey
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------kötü birşey
kötü bişeymiş gibi algılansada, bazı işe yarar veriler veriyor olabilir. örnek olarak joseph mengele'yi gösterebilirim. götürdüğü şeylere bakarak, "o deneylerden gelecek hayır hiç gelmesin" diyenler olabilir, bişey diyemem. -
En son çıkan kızın yüzü fena yaptı beni :(
-
En son hangsi sana benziyor dediklerinde kızın istemeye istemeye bu demesi çok fena yaptı beni.
-
yoruma gerek yok herşey ortada :|
-
Temel, Amerika'da otobüs şoförüdür. Bir gün otobüste siyah-beyaz tartışması baş gösterir ve bizim Temel 'in sinirleri tepesine vurur. İki el havaya ateş eden Temel;
- Bundan sonra siyah beyaz yok, hepiniz yeşilsiniz, diye bağırınca otobüs eski sûkunetine geri döner. Daha sonra dikizden yolcuları izleyen Temel ani bir frenle durdurur otobüsü ve ekler;
- Şimdi koyu yeşiller arkaya, açık yeşiller öne otursun.(değişik bi kaç versiyonu vardır.)