Küçük Çocukların Katıldığı Irkçılık Deneyi
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------
En son hangsi sana benziyor dediklerinde kızın istemeye istemeye bu demesi çok fena yaptı beni.
-----------------------------Siyah kötüdür, beyaz iyidir teması çocuklara çizgi filmlerle aşılanıyor, canavarların neredeyse tamamı siyah renktedir, çocuklara bilinmez gelip ürkütücü olan karanlıkla ve oradan gelebileceğine inandırılan tehlikeyle benzerleştirilir siyah renk. Siyah tenli çocuk bu psikolojiyle büyür, yaşar ve ölür. Siyah polisler bile suçlu ararken ilk önce siyahları göz önünde bulundurur bu toplumsal bir eğitimdir.
-
Ne bu komedi ya siyah bebek elbette çirkin canavara benziyor kime sorarsan orda o soruyu aynı cevabı alırdın,
-
ırklar arasındaki farkı görmeyen aptaldır, özellikle ırkçılık şöyledir böyledir diye söven dingiller aptalın önde gidenidir ki muhtemelen ırksal bir kusurları mutlaka mevcuttur. EVET ! zenciler kötüdür zenciler boktur zenciler pistir zenciler aptaldır - ki istatistiklerde bunu göstermektedir, zenci dünyanın en müreffeh en zengin en kültürlü en demokratik memleketinde de yaşasa gene zenci gibi davranacaktır. ( itirazı olan varsa gidip bakabilir ) aynı şekilde ahlak onur zeka, sosyal adaptasyon gibi insani değerlerin bir kısmı bulunduğu yetiştiği çevre ile gelişirken büyük kısmı "genetik" olarak aktarılmaktadır.
köpeklerin, ineklerin bile işe yarar taktir edilen özellikleri ırklarına göre ayrılırken , insan için böyle bir ayrım yoktur denilemez . insanı diğer hayvanlardan ayıran şey bazı ırklarının taşıdığı diğerlerinden üstün yeteneklerdir, soyut düşünebilmek , sosyal zeka oluşturabilmek gibi örneğin ve asıl cinayet insan olan ırklarla olamamış primatların sorumsuzca karışmasına izin vermek , bu iki farklı türü sırf birbirine benziyor diye "aynı" olarak değerlendirmektir. gelişememiş , gelişmesi tıkanmış insan(!) ırklarının , türümüzü kirletmesine ve yine hayvana döndürmesine izin vermenin amacı nedir ? ırkçılık karşıtı olmak asıl en büyük hastalıktır , o zaman git maymunlarla da çiftleş mesela , orangutanlara da pasaport verelim , şempaze kabilesinin de kültürünü tanıyalım?
denildiği gibi 18. - 19. yy a kadar ırkçılık diye birşey yoktu çünkü ozamana kadar zaten insanlar - insan olan ve olmayanı "doğal" olarak ayırıp imha ediyorlar , diğer hayvanlara ne yapıyorlarsa zencilere ve diğer rengarenk mahlukata da aynısını yapıyorlardı ki bunu yapmayalım demek ineklerden köfte yapmayalım demekle aynı şeydir. ırkçılık saçmalığını ortaya atanlar bunun arkadasına saklanıp yaşamak ve sinsice insan toplumlarını sömürmek, kanlarını emmek amacı güden yahudilerden başkası da değildir. madem yahudiler insanla bir , ozaman tüm sami ırkları insan, tüm sami olanlar insansa diğer renkli olanlarda insan ee madem iki ayak üstünde durup , iki kelime laf edebilen tüm mahlukat insan(!) gibi tiksinti verici sonuca bu şekilde ulaşıldı zaten.
hayır ben hayvanları yok edelim de demiyorum, bir köpeğe bir ineğe ya da zenciye neden düşman olayım? çünkü insanın düşmanı insandır ( ya da diğer akıllı yaratıklar ) köpek dediğin bahçede yaşar, inek ağılda ...
-
xzxz bunu yazdı:
ırklar arasındaki farkı görmeyen aptaldır, özellikle ırkçılık şöyledir böyledir diye söven dingiller aptalın önde gidenidir ki muhtemelen ırksal bir kusurları mutlaka mevcuttur. EVET ! zenciler kötüdür zenciler boktur zenciler pistir zenciler aptaldır - ki istatistiklerde bunu göstermektedir, zenci dünyanın en müreffeh en zengin en kültürlü en demokratik memleketinde de yaşasa gene zenci gibi davranacaktır. ( itirazı olan varsa gidip bakabilir ) aynı şekilde ahlak onur zeka, sosyal adaptasyon gibi insani değerlerin bir kısmı bulunduğu yetiştiği çevre ile gelişirken büyük kısmı "genetik" olarak aktarılmaktadır.
köpeklerin, ineklerin bile işe yarar taktir edilen özellikleri ırklarına göre ayrılırken , insan için böyle bir ayrım yoktur denilemez . insanı diğer hayvanlardan ayıran şey bazı ırklarının taşıdığı diğerlerinden üstün yeteneklerdir, soyut düşünebilmek , sosyal zeka oluşturabilmek gibi örneğin ve asıl cinayet insan olan ırklarla olamamış primatların sorumsuzca karışmasına izin vermek , bu iki farklı türü sırf birbirine benziyor diye "aynı" olarak değerlendirmektir. gelişememiş , gelişmesi tıkanmış insan(!) ırklarının , türümüzü kirletmesine ve yine hayvana döndürmesine izin vermenin amacı nedir ? ırkçılık karşıtı olmak asıl en büyük hastalıktır , o zaman git maymunlarla da çiftleş mesela , orangutanlara da pasaport verelim , şempaze kabilesinin de kültürünü tanıyalım?
denildiği gibi 18. - 19. yy a kadar ırkçılık diye birşey yoktu çünkü ozamana kadar zaten insanlar - insan olan ve olmayanı "doğal" olarak ayırıp imha ediyorlar , diğer hayvanlara ne yapıyorlarsa zencilere ve diğer rengarenk mahlukata da aynısını yapıyorlardı ki bunu yapmayalım demek ineklerden köfte yapmayalım demekle aynı şeydir. ırkçılık saçmalığını ortaya atanlar bunun arkadasına saklanıp yaşamak ve sinsice insan toplumlarını sömürmek, kanlarını emmek amacı güden yahudilerden başkası da değildir. madem yahudiler insanla bir , ozaman tüm sami ırkları insan, tüm sami olanlar insansa diğer renkli olanlarda insan ee madem iki ayak üstünde durup , iki kelime laf edebilen tüm mahlukat insan(!) gibi tiksinti verici sonuca bu şekilde ulaşıldı zaten.
hayır ben hayvanları yok edelim de demiyorum, bir köpeğe bir ineğe ya da zenciye neden düşman olayım? çünkü insanın düşmanı insandır ( ya da diğer akıllı yaratıklar ) köpek dediğin bahçede yaşar, inek ağılda ...
-----------------------------ırkçı herif, ilk paragraftan sonrasını okuma gereği bile duymadım...
-
nolanded bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------ırkçı herif, ilk paragraftan sonrasını okuma gereği bile duymadım...
-----------------------------Laf yaptığı zenciler dinlediği müziklerde , Dünyanın en güçlü ülkesinde ise başkan :) zencilerin hayatını araştırmanı tavsiye ederim.Ari ırkı olmasalarda onlarda kendilerince aslında öz ırktır.
-
---------------------------------------------------------------------------
Benim seninle aynı toplumda yaşama zorunluluğum gibi seninde benim gibi aptallarla yaşama zorunluluğun var.Irklar arasında fark yoktur diyerek ilk aptal ben olmak istiyorum zevkle hevesle. Ama çok bariz bir açıklama var burada yav. Aptallık bakış açısına görede değişiyor görüyormusunuz bu vatandaşa ne desek boş onca yazdığı şeyin bize boş olduğu gibi.Sevgili Türkiyemde bunlardan azımsanmayacak kadar çok var. Eğitim şart şartta nasıl?
bir müridin bir konuda yorumuydu izniyle ben kullanacağım şimdi:)
Ölü taklidi yapın beyler belki gider..................
-
KrypT bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
sen de işkembeden sallama. kaynak göster. nerde öyle bişey demiş. sanki ırkçılık diye birşey 19.yy da ortaya çıktı!
-----------------------------belgeselde izledim cocuk.. profesörmis gibi konusma..
-----------------------------haha biliyorum ben o belgeselleri. o belgesellerde hitler'in yaptıklarını darwnizm'e dayandırdığı. kapitalist sistemin kökenininde darwinizm olduğu gibi şeyler söylüyor.(darwinizm de ne demekse artık. bkz:harun yahya)
ayrıca bunu bilmek için profesör olmaya gerek yok.
Isteyen alinsin, isteyen celallensin hukmu koyuyorum; Harun Yahya (a.k.a Adnan Oktar) denen sarlatanin dediklerine inanan gerizekalidir.
-----------------------------ilk olarak adnan oktara kafam girsin..
ikincisi türkce bi belgesel deildi, ve hayir hitler mitlerde yoktu..
danimarkacaydi belgesel, ve hatta danimarkacada kaynak bulabildim.. türkcede bisi bulamadim daha
EDIT: bu kaynak cok bilmislere girsin
“At some future period, not very distant as measured by centuries, the civilised races of man will almost certainly exterminate, and replace, the savage races throughout the world. At the same time the anthropomorphous apes ... will no doubt be exterminated. The break between man and his nearest allies will then be wider, for it will intervene between man in a more civilised state, as we may hope, even than the Caucasian, and some ape as low as a baboon, instead of as now between the negro or Australian and the gorilla.” (Charles Darwin, The Descent of Man, 2nd edition, New York, AL. Burt Co., 1874, p. 178)
-
Ahlaki degerlerin genetik olarak aktarildigini sanan gerizekalidir. Irk ile tur kavramlarini birbirinden ayiramayan malin onde gidenidir. Makro ve mikro evrimden habersiz olup, zencilerin evrimini tamamlamamis oldugunu iddia eden dangalagin onde gidenidir. Biyolojik nedenlere dayandirmaya calisip uzunca paragraf yazan, ardindan biyolojik tur tanimini reddeden ise kendisiyle celisen, ne dediginden bihaber, muhtemelen beyne sahip, lakin dusunmleye yeteneginden mahrum, olusu dirisinden daha degerli bir dingildir.
-
buda darwin pustun Türklere karsi oldugunun kanitidir..
“I could show fight on natural selection having done and doing more for the progress of civilization than you seem inclined to admit. Remember what risk the nations of Europe ran, not so many centuries ago of being overwhelmed by the Turks, and how ridiculous such an idea now is! The more
civilized so-called Caucasian races have beaten the Turkish hollow in the struggle for existence. Looking to the world at no very distant date, what an endless number of the lower races will have been eliminated by the higher civilized races throughout the world.” (Francis Darwin, The Life and Letters of Charles Darwin, Vol.I, 1888. New York D. Appleton and Company, p.285-286)Edit: bu kadar kaynak yetermi darwinciler?
-
Ahlaki degerlerin genetik olarak aktarildigini sanan gerizekalidir. Irk ile tur kavramlarini birbirinden ayiramayan malin onde gidenidir. Makro ve mikro evrimden habersiz olup, zencilerin evrimini tamamlamamis oldugunu iddia eden dangalagin onde gidenidir. Biyolojik nedenlere dayandirmaya calisip uzunca paragraf yazan, ardindan biyolojik tur tanimini reddeden ise kendisiyle celisen, ne dediginden bihaber, muhtemelen beyne sahip, lakin dusunmleye yeteneginden mahrum, olusu dirisinden daha degerli bir dingildir.
--------------------------------------------------------------------------
Hocam biraz daha çeki düzen versen harika bir şiir çıkacak yav ağzına sağlık valla:)
Yav gençler sağdan soldan duyduğunuz şeylerle özellikle izlediğiniz belgesellerle tüm dünyanın bütün sırlarını öğrenmiş yapmaktan vazgeçin bence bu kadar basit değil hiçbirşey sadece size karşı diye en ufak bilgiyi saçmada olsa kullanmakla en fazla şuradaki tartışmanın galibi hissedersiniz kendinizi. Bununla mutlu olacaksınız biz baştan söyleyelim size tamam galip sizsiniz.. Ona buna iki kıçıkırık belgesel veya iki kıçıkırık kişinin sözlerine-yazılarına bakarak karar vermeden önce sorgulayın yav bu ona buna dil uzatanlar o dil uzatmak dışında ne yapmışlar ? Hangi konuda uzmanlar? Kendinizi kandırmak için bulabildiğinz her saçma şeyi tutmayın böyle yav? İnsanlık tarihinin başlıca sorunlarından birini 5 dakikada çözüp attınız helal olsun size!!
Darwin 'e dil uzatan onun gibi olsun!!!