Küçük Çocukların Katıldığı Irkçılık Deneyi
-
valla bu video karşısında dayanamicam küfredecem a.qodumun çocukları ne kadar üzüldüm şimdi ne zaman yapılmış bu deney
-
dünyayı yönetenler zenci beyaz ayırmadan sikiyor beyler, siz hangi ırkçılıktan bahsediyorsunuz. Ayrıca bu tamamen amerikanın orospu çocukluğudur. michael moore'un belgesellerini izleyebilirsin, bir banliyöde işlenen 10 suçtan 1 ini zenci biri işlemiş olsa Ana habere o zenciyi koyuyorlar. "White Power"ı sikeyim, Black'ini de, her türlü insanı sikeyim. Siz Türkiyeyle ilgilenin size artar zaten.
-
Öf çocuk bu allah aşkınıza.. renge göre bile seçebilir yane öl esalak saçmalak deney mi olur :D hangi bebek uzaylı dese gene seçecek birini hiçbiri demicek dsdsf
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
ırklar arasındaki farkı görmeyen aptaldır, özellikle ırkçılık şöyledir böyledir diye söven dingiller aptalın önde gidenidir ki muhtemelen ırksal bir kusurları mutlaka mevcuttur. EVET ! zenciler kötüdür zenciler boktur zenciler pistir zenciler aptaldır - ki istatistiklerde bunu göstermektedir, zenci dünyanın en müreffeh en zengin en kültürlü en demokratik memleketinde de yaşasa gene zenci gibi davranacaktır. ( itirazı olan varsa gidip bakabilir ) aynı şekilde ahlak onur zeka, sosyal adaptasyon gibi insani değerlerin bir kısmı bulunduğu yetiştiği çevre ile gelişirken büyük kısmı "genetik" olarak aktarılmaktadır.
köpeklerin, ineklerin bile işe yarar taktir edilen özellikleri ırklarına göre ayrılırken , insan için böyle bir ayrım yoktur denilemez . insanı diğer hayvanlardan ayıran şey bazı ırklarının taşıdığı diğerlerinden üstün yeteneklerdir, soyut düşünebilmek , sosyal zeka oluşturabilmek gibi örneğin ve asıl cinayet insan olan ırklarla olamamış primatların sorumsuzca karışmasına izin vermek , bu iki farklı türü sırf birbirine benziyor diye "aynı" olarak değerlendirmektir. gelişememiş , gelişmesi tıkanmış insan(!) ırklarının , türümüzü kirletmesine ve yine hayvana döndürmesine izin vermenin amacı nedir ? ırkçılık karşıtı olmak asıl en büyük hastalıktır , o zaman git maymunlarla da çiftleş mesela , orangutanlara da pasaport verelim , şempaze kabilesinin de kültürünü tanıyalım?
denildiği gibi 18. - 19. yy a kadar ırkçılık diye birşey yoktu çünkü ozamana kadar zaten insanlar - insan olan ve olmayanı "doğal" olarak ayırıp imha ediyorlar , diğer hayvanlara ne yapıyorlarsa zencilere ve diğer rengarenk mahlukata da aynısını yapıyorlardı ki bunu yapmayalım demek ineklerden köfte yapmayalım demekle aynı şeydir. ırkçılık saçmalığını ortaya atanlar bunun arkadasına saklanıp yaşamak ve sinsice insan toplumlarını sömürmek, kanlarını emmek amacı güden yahudilerden başkası da değildir. madem yahudiler insanla bir , ozaman tüm sami ırkları insan, tüm sami olanlar insansa diğer renkli olanlarda insan ee madem iki ayak üstünde durup , iki kelime laf edebilen tüm mahlukat insan(!) gibi tiksinti verici sonuca bu şekilde ulaşıldı zaten.
hayır ben hayvanları yok edelim de demiyorum, bir köpeğe bir ineğe ya da zenciye neden düşman olayım? çünkü insanın düşmanı insandır ( ya da diğer akıllı yaratıklar ) köpek dediğin bahçede yaşar, inek ağılda ...
Sen şimdi bana zencilerden bilim adamı filozof bürokrat ne bileyim doktor mühendis olmadığını kanıtla bende bu iğrenç yazının altına imza atayım. -
g2k bunu yazdı:
niye hemen celalleniyorsunuz ki? belki çocukların siyah-beyaz ayrımından nasıl etkilendiğini ve bunun önüne nasıl geçilebileceğini araştırıyorlar? deneyi yapmadan önce çocuklara "beyaz iyidir, siyah kötüdür" diye birşey öğrettiklerini sanmıyorum.
-----------------------------zeka seviyen yetmiyorsa bu duruma diyecek bir şey yok tabi.
-
Şunu bir okusunlar !
Doğduğumda Siyahtım.
Büyürken Siyahtım.
Güneşe Çıktığımda Siyahtım.
Korkunca Siyahtım.
Hastayken Siyahtım..
Öldüğümde Hala Siyahım...
Ve Sen Beyaz Çocuk...
Doğduğunda Pembesin.
Büyürken Beyazsın.
Güneşe Çıktığında Kırmızı.