folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kur"An A Tapmalımıyız?

Kur"An A Tapmalımıyız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    hep susayım diyorum ama böyle gereksiz insanların soruları beni ayar ediyor. Sonra konusunca yobaz oluyorsun. Ulan Kur'an a tapılır mı? Allah taparsın. Anlaşılan senin  kendine saygın yokki Kur'an a olsun. Açmayın böyle konular yeter amk.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bokee bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben Bundan Sonra her yerde okurum, sizin gibi zihniyetler yüzünden kendi dinimden tiksindim, ateist gibi bişe oldum,  kendi dinimden miğdemi bulandırdınız, yeter artık.. heryerde okunur evde, otobüste, yolda, hastanede, parkta bence böle olması gerekir, yoksa her seferinde abdest al onu yap şunu yap çok uzun iş...

Booke Kardeş Hoşuna gidiyor demi, ben sizin yüzünüzden Namaz kılmıyacam, Ben sizin gibiler yüzünden, Kuran' a el bile Değdirmiyecem diye atıp tutmak. Vallaha sana samimiyetle diyorum onun bunun lafına bakarak kurandan soğuacaksan Dinden soğuyacaksan Kendine edersin birader, Cezasınıda sen çekersin sevabınıda sen alırsın. Yani o suçladığın kişiye yada Zihniyetlere bişey olmaz. Allah Seni Doğru yola gelmişlreden eylesin.

Konuya Gelince konuyu açan arkadaşa sadece Bişri Hafii dini hikayeler kasetlerinde bulabilir, onu mutlaka alıp dinlemesini tavsiye ederim, Ayetlere Dine Kuran' an ve adabına saygılı kişilerin bir ayyaş olupta nasıl olurda Allah katında da Dünya katında da Rütbelerinin arttığını anlatan bir hikayedir, Onu dinlersen Kuran ahlakını daha iyi benimsersin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

Bokee bunu yazdı:
    Ben Bundan Sonra her yerde okurum, sizin gibi zihniyetler yüzünden kendi dinimden tiksindim, ateist gibi bişe oldum,  kendi dinimden miğdemi bulandırdınız, yeter artık.. heryerde okunur evde, otobüste, yolda, hastanede, parkta bence böle olması gerekir, yoksa her seferinde abdest al onu yap şunu yap çok uzun iş...

kusura bakma ama bu topigin altinda en saçma yazi seninkiydi ya ole bi konusuon sanki hepimize laf atiyosun eger herkesten etkileneceksen ateist ol ne olursan ol bizene yaa bayaa üzüldük yanii ne yapsak pff

bi insan hissettigi için allaha inanir sonra arastirir dinini seçer uygular ama baskalarinin yaptigina takilmaz yok takiliyosa ilk kendinden süphe etmeli..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek
    Gel sen ne kur'an tap ne de başka birşeye.İnanmakla tapmak arasında çok fark vardır.

Bundan boyle herkez ederi kadar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Allahdan başkasına Tapilmaz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6670 Toplam Mesaj: 46