folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuran"Da Başörtüsü Yok

Kuran"Da Başörtüsü Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

yaw anlamıyorum yaa!

kardeşim isteyen istediği gibi örtünür soyunur kimene ya! insan özgür olması gereken bir varlık değilmi!

http://www.youtube.com/watch?v=M9uO8YAF_lg

kimse örtünmeye zorlanmıyo, ama aksine örtünene tepeden bakıyo! ben örtülü bi bayan olsam bana öle tepeden baksalar... Allahım ne saçma bi olay ya! böyle insanları soyuna spuna anasına avradına saydırırım ya!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

@ exploit,antikky;

hocalar orda daha dikkat çekici olsun die kendim üzerinden anlattım olayı fakat orda benim temsil ettiğim yaklaşık 30 milyon abaza var :) kızlar da bu durumu biliolardır heralde, geçen tv de gördüm erzurumda sokak defilesi yapıolar taş gibi rus mankenler dadaş abazalarının arasında kısacık minileri giymiş tanıtım yapıo, sora da yok taciz edildim yok bilmemne ederler abi mal mısın girion o kadar abazanın arasına :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzz
    Fuzz's avatar
    Erkek
    darkblood bunu yazdı:
    -----------------------------

kimse örtünmeye zorlanmıyo, ama aksine örtünene tepeden bakıyo! ben örtülü bi bayan olsam bana öle tepeden baksalar... Allahım ne saçma bi olay ya! böyle insanları soyuna spuna anasına avradına saydırırım ya!

sorun da bu. örümcek beyinli aileler 3 yaşındaki bebeye türban bağlıyıp sokağa salıyor. bu zorunluluk değildir de nedir? karar verme mekanizması gelişmemiş bi canlıya yaptırım uyguluyosun, seçim hakkı tanımıyosun. bu çocuğa büyüdüğü zaman "kızım sen 18 yaşını geçtin, reşitsin.istediğin gibi giyinebilirsin" diceklerini mi sanıyosun?

hadi onu da geçtim. atatürk'ün kurduğu ve adına TÜRKİYE CUMHURİYETİ dediği bi ülkede yaşıyosun, yaşıyorlar. madem kimliğinizde TC vatandaşı yazıyor, o zaman bu ülkenin laiklik ve giyim kuşam kurallarına böylesine içi boş cümleler karşı çıkmayacaksın. yok efendim ben karşı çıkarım dersen o zaman seni irana, ıraka yollayalım. gidiş paran benden, oralarda senin gibi düşünen yobazlarla rahat edersin.

"we lose ourselves but we find it all"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

anayasada başınızı örtmeyin,örtecekseniz de iran a gidin mi yazıyor da götünden götünden böyle bir fikir uydurabiliyorsun?

sen kendi kızına söylersin reşitsin canın ne istiyorsa yap diye benim türk-islam kültürümde buna yer yok.

niye yok benim için namus kavramı var.

noolsun gavurdaki gibi çıplak çarşıya mı çıksın?

ne demiş mehmet akif?

medeniyet dediğin açmaksa bedeni hayvanlar bizden daha medeni.

söylediklerini sülü de söylemişti hatırlarsan

sonra ne oldu?

madem Türkiye CUmhuriyetinden bahsediyoz

madem özgürüz

batmasın böyle şeyler size.

nasıl başkasının mini eteği bana batmıyosa benim eşimin başörtüsü de size batmamalı. 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Fuzz bunu yazdı:
    darkblood bunu yazdı:

sorun da bu. örümcek beyinli aileler 3 yaşındaki bebeye türban bağlıyıp sokağa salıyor. bu zorunluluk değildir de nedir? karar verme mekanizması gelişmemiş bi canlıya yaptırım uyguluyosun, seçim hakkı tanımıyosun. bu çocuğa büyüdüğü zaman "kızım sen 18 yaşını geçtin, reşitsin.istediğin gibi giyinebilirsin" diceklerini mi sanıyosun?

hadi onu da geçtim. atatürk'ün kurduğu ve adına TÜRKİYE CUMHURİYETİ dediği bi ülkede yaşıyosun, yaşıyorlar. madem kimliğinizde TC vatandaşı yazıyor, o zaman bu ülkenin laiklik ve giyim kuşam kurallarına böylesine içi boş cümleler karşı çıkmayacaksın. yok efendim ben karşı çıkarım dersen o zaman seni irana, ıraka yollayalım. gidiş paran benden, oralarda senin gibi düşünen yobazlarla rahat edersin.

şu kuralları öğrenmek istiyorum.

unutmaki Atatürk'ün annesinin başı kapalıydı. bana yazdırtma madem bilmiyorsun sus.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    yunusemre bunu yazdı:

o adam gelsin yanıma göstereyim şerefsizlik yapıp bozmasın moralimi salak salak da konuşmasın

hoca ne iş hemen köpürdün!! bende bunu araştırdım,sevgili peygamberimiz,ziynet eşyalarınızı saklaman için 'Örtününüz' diye nasihatta bulunmuş sadece... Ama çok iblis var,çok çıkarcı pezevek varki, bunu bile malzeme yapabiliyor...

Kur'anda baş örtüsünün olmadığına bende katılıyorum,çünkü Kur'anda asıl olan peygamberin sözüdür,onu çarpıtanlarıon söyledikleri değil...Saçının bir teli gözüken kadın bilmem kac yüz yıl cehhennemde yanacak,şu yapana bu olcak,bu yapana şu olcak..!!

Ya bağnazlığa bari sizin gibi aklı başında adamlar alet olmasın...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Excalibur001 bunu yazdı:
    Türßan yüsde bi buçuuun sorunu akm nie yırtıosunuz kendinizi :D
    o yüzde bibuçuk,istediği gibi karıştırıyo ama ülkeyi.

annemi üniye sokamadım.başörtüyü de çıkarmıyo.inat mı etti naaptı.aynı dertten muzdarip onlarca ark.var burda.

paçalarımızdan dökülüyo amk.  

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    yunusemre bunu yazdı:

o adam gelsin yanıma göstereyim şerefsizlik yapıp bozmasın moralimi salak salak da konuşmasın

hoca ne iş hemen köpürdün!! bende bunu araştırdım,sevgili peygamberimiz,ziynet eşyalarınızı saklaman için 'Örtününüz' diye nasihatta bulunmuş sadece... Ama çok iblis var,çok çıkarcı pezevek varki, bunu bile malzeme yapabiliyor...

Kur'anda baş örtüsünün olmadığına bende katılıyorum,çünkü Kur'anda asıl olan peygamberin sözüdür,onu çarpıtanlarıon söyledikleri değil...Saçının bir teli gözüken kadın bilmem kac yüz yıl cehhennemde yanacak,şu yapana bu olcak,bu yapana şu olcak..!!

Ya bağnazlığa bari sizin gibi aklı başında adamlar alet olmasın...
    vahi vahii peygamberimiz sadece aracı bu dinin yayılması için gönderilen bir elçi. kurandaki ayetler Allah'a ait (C.C.)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzz
    Fuzz's avatar
    Erkek

anlayana sivrisinek saz, anlamayan davul zurna tey tey kızlar haydene... :-D

yobazlarla daha fazla muhattab olmamın anlamı yok, yobaz her daim yobaz. (h) 

"we lose ourselves but we find it all"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    daha kendi aranızda karar veremiyorsunuz ne olduguna kitap mı yok sa peygamberin dedigimi ki Kur-an da herseyin acık olarak bulunması kimsenin aklına bi soru işareti getircek olmaması gerekmioyormu simdi neden acık acık sacınızın tek teli gorunmesin yazmamıs benim anladıgım bu cumlden daha oncede arastırdım bas degildir kapatılması gereken zaten sac teli nasıl bi tahrik nedeni olur bu nasıl bi nefistir sapıklıgımı gerektiriyor din oturupp 2-3 yasında cocuun basını kapatan zihniyet bu cocuga bakıp tahrik mi oluyor acaba oluyorki kapatıyor yani bişey demiyorum

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
Toplam Hit: 19560 Toplam Mesaj: 155