Kurbağa Katliamı [ İşte Zulum İşte İşkence ]
-
Hail !
Evet beyler kurbağa katliamında yeni bi dewrim işte bu dökümanda !
Gerekli Malzemeler :
- 1 Adet Torpil
- 1 Adet Ateş
- 1 Adet Kurbağa
Evet şimdi geliyoruz işkenceye. Yakaladığımız kurbaganın kafasına biraz darbe yaparak kurbağayı sersemletiyoruz ( yoksa kaçar gider bi poqa yaramas ) iice sersemlettikten sonra kurbaganın agzını zorla açıyoruz. Elimizdeki 1 adet torpili kurbaganın ağzına yerleştiriyoruz. Ve ateşi çakıp fitili yakıyoruz ( Yaktıktan sonra iice kaçın yoksa üstünüz başınız et parçası olur ) ve kaçıyoruz.
Torpil patladıktan sonra kurbaganın yanına gidiyoruz ve etleri toplayıp kızartıyoruz. Afiyet Olsun.
- İşte Diğer İşkence Yöntemi
Kurbağanın yanına gidiyoruz ( Yalnız bu iş biraz teknik işidir ! )
Sonra kurbagayı hafifçe korkutuyoruz.
Kurbaga korktugu anda zıplayacaktır.
Kurbağa tam zıpladıgı anda hawada kurbagaya uçan veya kaçan bir tekme vurabilirsiniz ( Isteğe bağlıdır )
Kurbagayı 2 80 uzatın. Kurbağanın tekrar yanına gidin ve aynı tekniği bi daha uygulayın. Sabaha kadar işkence sabaha kadar eğlence demektir !
Yalnız Dikkat Edin Bu Kurbağa Denen Yawşak Mahlukatlar Sihil Denen İllet Bişii Fırlatıyo Ve Deride Yara Gibi Bişiiler Oluşuyo Haberiniz Olsun !
Kolay Gelsin !!!
-
bizim forma bitane PANTER EMEL lazım..
-
ahuahuahauhauahu aq gülmektewn karanım ağrıdı aq yaa manyaq bi yöntem arkadaslar deneyin
-
O değilde siz bataklıktamı yaşıyorsunuz?NErden buluyorsunuz bu kadar çok kurbayı?
-
a.q Benim Birtane Akıllı Arkadaşım Olmayacak mı şu memlekette
-
ahuauhauhuha sewerim ben işkenceyi
-
RemotE yok sana akıllı arkadaş!
Küçükken yani sadizmin doruklarını yaşarken oturduğumuz mahalle (İzmir/Gaziemir/Beyazevler) dağ eteği olmakla birlikte bir küçük suyun aktığı bir yerdi. Orada güzden kışın sonuna kadar kurbağalar yavru olurdu, büyürdü, sora HolyDemon un yeni keşfettiği torpil yöntemince tarafımızdan öldürülürdü. E artık büyüdük kurbağa yerine çömezlere, mallara ve götü kalkıklara işkence yapıyoz.
-
bende bir türk filminde görmüştüm
bebeler kurbaganın ayagından kucuk bir delik açıp içine pipetle hava dolduruyor ve sonunda kurbagayı ayagının altında patlatıyor
ve o müthiş ses cıkıyor cörrrrkkkkkk
-son- -
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
HolyDemon bunu yazdı:
ahuauhauhuha sewerim ben işkenceyi
holydemon dostum inanki guzel bir yonteme deginmişsin bu benım aklımdan gecmezdibravo dostum
-
Arkadaşlar dökümanı dikkatlice okudum ve uyguladım
gerçekten işe yarıyor
ben ikinci takyiği tercihettim (uçan tekme)