Kurbağa Katliamı [ İşte Zulum İşte İşkence ]
-
Yanda avına zıplayan vahşi kurbağa
Ve buu yandada avına kilitlenmiş dehşet korkunç zalim kurbağa
Kimse bu hayvanları savunmasın
-
savunanın a.q
-
sakaleyn bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
o torpili senin agzına koyarak patlasak nasıl olurduki eminim kurbagadan daha az et parçası dağılırdı etrafa çünkü onun beğini seninkinden daha büyük ...birazda insan takliti yapsan ne olurduki hiç değilse uzaktan görenler insan sanırdı seniBu sözde hayvan severlere hayret ediyorum..
Adam kurbağa populasyonunu dengeliyor doğaya hizmeti dokunuyor
Sen neyapıyon bi kurbağaya karşılık bi insanı katlediyorsun
Yazık yazık
Doğadaki populasyon kendi kendini dengeler sen bu güne kadar insan eli değipde daha güzel hala gelmiş bir populasyon göster insan insanlığından çıktığı an herşeye zarar veren bir mahlukata dönüşür ve bence yok olması gerekli -
sakaleyn bunu yazdı:
Yanda avına zıplayan vahşi kurbağa
Ve buu yandada avına kilitlenmiş dehşet korkunç zalim kurbağa
Kimse bu hayvanları savunmasın
sende sanırım bir sineklil varki kurbagadan bukadar tırsıyon -
-
-
ya dünyada o kadar hayvan var sen git pis hayvanlarla uğraş : )
bu arada biri dinazora yapılan işkenceyi anlatacakmı ? yada aslan : )
-
ya dünyada o kadar hayvan var sen git pis hayvanlarla uğraş : )
bu arada biri dinazora yapılan işkenceyi anlatacakmı ? yada aslan : ) bakıyorum hep savunmasız hayvanlara yapıonuz : ) sıkıyosa aslana işkence yapın . sonra bide yanına git elinde et parçası tut ama baya yukarda olsun aslan zıplayınca ona yarım vole çak . Ama sonradan aslanın midesinde tahribattan yardım isteme : )
-
babalar sizin bu ikinci yöntem yani uçan tekme olayını ben ve bi ark. kedilere filan yapıyoz. her sabah okul için yarım saat yürüyoruz yürürken de işkenceden zevk aldığımız için böle hayvanları( kedi, kurbağa) top olarak kullanıyoruz hatta arada vole ile kurbağayı duvara yapıştırdığım oldu. kedilerde de deneyin eminim seveceksiniz kurbağayı nerden buluyon diyen olursa cevap= bizim bura köy gibi bi yer a.q ne ararsan denk geliyo yolda. hatta otobüs durakları kale olarak kullanılıp frikik atışlarıda yapılmaktadır baraj yoldan geçen herhangi bi araba olabilir
-
Kedi ve köpeğe işkenceye %100 karşı çıksamda bu tarz yaratıklara işkence yapılmasından %100 yanayım.Sonuç olarak irenç bi yaratık gözleri falan bir keresinde tam kapının önünde duruyordu ayağımda postallar,çekilir die bekledim gitmedi taş attım gitmedi koştum koştun adete 110 kiloluk somocu edası fakar trt1de gösterilen bale kıvamında nadine ucuşum ile kurbanın üstüne bastım.Evet ayakkabım piç oldu bi daha kulanmadım ama o kurbada benle uğraşmak neymiş öğrendi salak yaratık.
-
ah ah. gençlik nereye gidiyo :P