Kurbağa Katliamı [ İşte Zulum İşte İşkence ]
-
sakaleyn bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
o torpili senin agzına koyarak patlasak nasıl olurduki eminim kurbagadan daha az et parçası dağılırdı etrafa çünkü onun beğini seninkinden daha büyük ...birazda insan takliti yapsan ne olurduki hiç değilse uzaktan görenler insan sanırdı seniBu sözde hayvan severlere hayret ediyorum..
Adam kurbağa populasyonunu dengeliyor doğaya hizmeti dokunuyor
Sen neyapıyon bi kurbağaya karşılık bi insanı katlediyorsun
Yazık yazık
Buyrun burdan yakın arkadaşlar, Fmk dostum çocuklara yaklaşımın biraz sert aslında ama bence haklısın yahu hayvan populasyonuna katkı yapıyormuş, bak hele işkence ile yapması çok dikkat çekici aslında, şahsen ben bunu kınıyorum bu arkadaşımız dünyaya insan değilde bir kurbağa olarak gelseydi ve biri ağzına o torpili soksaydı ne hissederdi bide dil de yok derdini desin ne olurdu acep çok merak ediyorum. neyse daha ciddi topikler açsanız iyi olcak arkadaşlar yahu, bu ne lahana turşusu. -
sipidik bunu yazdı:
Black_AngeL bunu yazdı:Arkadaşlar bir Türk Gencine kurbağalarla oynamak yakışmıyor.
Sizin atalarınız 3 kıtada at koşturma işini kurbağaların ağzına torpil sokarak yapmadılar. Nasıl bir ruh halidir nasıl bir Psikolojidir ki bu adam başka bir canlıya acı çektirmekten zevk alıyor
.......................::::::::::::::::::::::::::::PROTESTO EDİYORUM::::::::::::::::::::::::::::..........................

ahaha ne dio lan bu?? kardeş yanlış geldim kedicim.com senin dediğin :Dbu arada bole bi konu varmış bende benzer bişi actım ozurdilerken pipet olayına burdada değinmek istiorm kurbaaamızı alıorz pipeti gıcına sokup ufluorz yalnız dikkat edin oran cok onemli(girme oranı)yoksa kanı gelir pipetden bi poqa yaramaz neyse sonra gurbaaamızı şişirioruz artık nasıl patlatırsınız size kalmış
tavsiye:uzerine basın aman dikkat sıcratmayın..
arabanın tekeri altına atın..
Alın buyrun bide burdan da yakın yahu şok olup duruyom habire sipidik bunları diyen senmisin, yahu seni daha aklı başında felan bilirdim ben umarım gırgırına demiştim dersin bana hayret ya bari sen yapma sipidik asla senden ummazdım. vay be ne sadislik furyasıdır gidiyor yahu.
-
ahuauhauhuha Alayına isyan kralina hodri meydan Kurbağalara Ölüm !!!

-
shockman bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
Black_AngeL bunu yazdı:Arkadaşlar bir Türk Gencine kurbağalarla oynamak yakışmıyor.
Sizin atalarınız 3 kıtada at koşturma işini kurbağaların ağzına torpil sokarak yapmadılar. Nasıl bir ruh halidir nasıl bir Psikolojidir ki bu adam başka bir canlıya acı çektirmekten zevk alıyor
.......................::::::::::::::::::::::::::::PROTESTO EDİYORUM::::::::::::::::::::::::::::..........................

ahaha ne dio lan bu?? kardeş yanlış geldim kedicim.com senin dediğin :Dbu arada bole bi konu varmış bende benzer bişi actım ozurdilerken pipet olayına burdada değinmek istiorm kurbaaamızı alıorz pipeti gıcına sokup ufluorz yalnız dikkat edin oran cok onemli(girme oranı)yoksa kanı gelir pipetden bi poqa yaramaz neyse sonra gurbaaamızı şişirioruz artık nasıl patlatırsınız size kalmış
tavsiye:uzerine basın aman dikkat sıcratmayın..
arabanın tekeri altına atın..
Alın buyrun bide burdan da yakın yahu şok olup duruyom habire sipidik bunları diyen senmisin, yahu seni daha aklı başında felan bilirdim ben umarım gırgırına demiştim dersin bana hayret ya bari sen yapma sipidik asla senden ummazdım. vay be ne sadislik furyasıdır gidiyor yahu.
kucukkene yapdıgım olay dai :S bu arada yukarda ii koymuşsun:D