Kürdistan Formaları Satışta
-
Allura bunu yazdı
valla biz dostu özledik.
-
Nibun bunu yazdı
Ekmek yediği toprağa ihanet eden,içten içe pkk sempatizanı olan,dağa çıkan,onun dağa çıkmasına izin veren,göz yuman,destekleyen,apoya ve bdpye nefret duymayan ne kadar kürt varsa götüne koyayım.
bir ara uğra tecavüz edeyim sana
-
edit:ben kime ne anlatıyorumki
mettoman tarafından 27/May/13 21:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Maresca bunu yazdı
İNKÎLAP KİTABEVİ'nde de kürtçe sözlük ve kürtçe el kitabı satılıyor. Amk ne zaman gitsem en az 5 tanesini yırtıyorum atıyorum rafın altına.
mission completed
-
mettoman bunu yazdıMaresca bunu yazdı
İNKÎLAP KİTABEVİ'nde de kürtçe sözlük ve kürtçe el kitabı satılıyor. Amk ne zaman gitsem en az 5 tanesini yırtıyorum atıyorum rafın altına.
mission completed
helal hocam sana
-
bensiz_aglama bunu yazdıNibun bunu yazdı
Ekmek yediği toprağa ihanet eden,içten içe pkk sempatizanı olan,dağa çıkan,onun dağa çıkmasına izin veren,göz yuman,destekleyen,apoya ve bdpye nefret duymayan ne kadar kürt varsa götüne koyayım.
bana da etsene aynı fikirleri paylaşıyorum bu çocukla...
-
RETRET bunu yazdıbensiz_aglama bunu yazdıNibun bunu yazdı
bende uğriyim mi
-
tosun bunu yazdıRETRET bunu yazdıbensiz_aglama bunu yazdıNibun bunu yazdı
bende uğriyim mi
sende uğra, yeni oleo mac i deneme şansı bulurum.
-
bensiz_aglama sana diyorum bende uğriyim mi ?
-
tosun bunu yazdı
bensiz_aglama sana diyorum bende uğriyim mi ?
sıranı beklesene, önce bana tecavüz edecek :|