folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kürdistan Formaları Satışta

Kürdistan Formaları Satışta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Eskiden olsa bir ton küfür ederdim ama zaten bizi yönetenler bizimle taşak geçtiği için artık bende bu konularda gevşedim küfür edemiyorum.En iyisi bu ülkenin vatandaşlığından da çıkmak.Zaten bu annesinin vajinasına kroşe çaktıklarımda bizi kaçırmak istiyorlar bu ülkeden.Ama bizim halk koyunlaşmış bize müstehak.

Herneyse bende alayım şu formalardan bir tanede halı sahada giyerim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    bensiz_aglama bunu yazdı
    Nibun bunu yazdı

Ekmek yediği toprağa ihanet eden,içten içe pkk sempatizanı olan,dağa çıkan,onun dağa çıkmasına izin veren,göz yuman,destekleyen,apoya ve bdpye nefret duymayan ne kadar kürt varsa götüne koyayım.

bir ara uğra tecavüz edeyim sana 

konudaki postları tek tek okudum herkes fikrini beyan etmiş kimseye birşey diyemem, adam kürtte olabilir sırf doğduğu ırk yüzünden birilerine kin besleyecek değilim eğer insansa lakin sen ne diyorsun lan herife bak adam pkk yı savunanlara küfür ediyor diye tepki veriyorsan sen kimi destekliyorsun? bensiz_aglama ne anasını satayım chat odasında karıların dikkatini çekmeye çalışan melankolik ergenler gibi nick almışsın birde burada delikanlılık yapıyorsun tecavüz edecekmiş senin çükün anca buraya tecavüz ederim yazmaya yeter öyle sağda solda sikerim tecavüz ederim falan diyecek kadar güveniyorsan dalgana saçları kazıt brazzersa başvur johhny sins in yanına versinler çırak olarak maaşıyla sikersin en azından

he doğru diyorsun, chat odalarındaki ergenler gibi ama dime yönetime desek acaba, isim değişirlermi KRDSTN yaparlarmı ki yahu lotus benim savunduğuma  bana küfür ediyo sana ne oluyo, bende ona laf söylüyorum seninle alıp veremediğim yok ben sana laf söyledimmi, kusura bakma da ergen lafını  bir kağıda yazıp pantolon cebine koy her seferinde elini pantolonun cebine  attığında hatırlarsın,  retret le tosun zaten yancıların önde gideni tamam işi gücü bıraktık    adamlar bize anabacı sayıcak biz suscaz tamam siz büyüksünüz abi estafurullah yani   sizin sözünüz geçer forumda siz yapar edersiniz abisiniz zaten böyle yapa yapa bölmedinizmi ülkeyi ........................

bensiz_aglama tarafından 28/May/13 00:32 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Eskiden olsa bir ton küfür ederdim ama zaten bizi yönetenler bizimle taşak geçtiği için artık bende bu konularda gevşedim küfür edemiyorum.En iyisi bu ülkenin vatandaşlığından da çıkmak.Zaten bu annesinin vajinasına kroşe çaktıklarımda bizi kaçırmak istiyorlar bu ülkeden.Ama bizim halk koyunlaşmış bize müstehak.

sabahtan beri senin yorumunu bekledim :) en nihayetinde tahminime çok yakın bi yorum yaptın :)

not: senden daha hızlı davrandım,seneye  tamamen rus vatandaşlığına geçiyorum ve türkiyeye türist olarak gelebileceğim, ve sebebinide söyleyim %99 bu tarz olay ve düşüncelerden dolayı.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Klavyeden kürtlerin a.q yeeea diye yazan dengesizler,ne yaptı bu pkk'ya karşı?

En çok şehit veren şehirler ortada,bu pkk'dan kürdüde,türküde,çerkeside çekiyor bu kadarmı sığ beyinlisiniz amq.

Sözde alayınız modern,atatürkçü,özgürlükçü vs vs,ama içinizdeki pisliği nasılda döküyorsunuz.

İnsanlığımdan utandım amk bu faşistler yüzünden. Hayır bunu diyen insancıklar,kalkıp arabın arap olmayana bir üstünlüğü yoktur diyen peygamberi gerici olmakla suçluyor.

Amk sizin zihniyetinizi sikeyim ya.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    bensiz_aglama bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı
    bensiz_aglama bunu yazdı
    Nibun bunu yazdı

Ekmek yediği toprağa ihanet eden,içten içe pkk sempatizanı olan,dağa çıkan,onun dağa çıkmasına izin veren,göz yuman,destekleyen,apoya ve bdpye nefret duymayan ne kadar kürt varsa götüne koyayım.

bir ara uğra tecavüz edeyim sana 

konudaki postları tek tek okudum herkes fikrini beyan etmiş kimseye birşey diyemem, adam kürtte olabilir sırf doğduğu ırk yüzünden birilerine kin besleyecek değilim eğer insansa lakin sen ne diyorsun lan herife bak adam pkk yı savunanlara küfür ediyor diye tepki veriyorsan sen kimi destekliyorsun? bensiz_aglama ne anasını satayım chat odasında karıların dikkatini çekmeye çalışan melankolik ergenler gibi nick almışsın birde burada delikanlılık yapıyorsun tecavüz edecekmiş senin çükün anca buraya tecavüz ederim yazmaya yeter öyle sağda solda sikerim tecavüz ederim falan diyecek kadar güveniyorsan dalgana saçları kazıt brazzersa başvur johhny sins in yanına versinler çırak olarak maaşıyla sikersin en azından

he doğru diyorsun, chat odalarındaki ergenler gibi ama dime yönetime desek acaba, isim değişirlermi KRDSTN yaparlarmı ki yahu lotus benim savunduğuma  bana küfür ediyo sana ne oluyo, bende ona laf söylüyorum seninle alıp veremediğim yok ben sana laf söyledimmi, kusura bakma da ergen lafını  bir kağıda yazıp pantolon cebine koy her seferinde elini pantolonun cebine  attığında hatırlarsın,  retret le tosun zaten yancıların önde gideni tamam işi gücü bıraktık    adamlar bize anabacı sayıcak biz suscaz tamam siz büyüksünüz abi estafurullah yani   sizin sözünüz geçer forumda siz yapar edersiniz abisiniz zaten böyle yapa yapa bölmedinizmi ülkeyi ........................

yahu lafların kafadan çelişkili zaten alenen pkk yı savunduğunu söylüyorsun ülkeyi bölmeye çalışan bir örgütü sonrada ülkeyi bölüyorsunuz diye bize sitem ediyorsun, ve yine söylüyorum alenen pkk yı savunuyorsun adam pkk ya küfür ediyor benim düşünceme küfür ediyor diyorsun, eh yönetim nerede yönetimi geçtim senin vicdanın nerede? , herşeyi bir yana bıraktım sadece seninle empati kurarak yazmayı deniyorum şuan elbette düşüncelerin olabilir kürdistanın kurulmasını savunuyor olabilirsin buna ne ben ne başkası birşey diyemez lakin bu kürdistan kurma hadisesini 20 yaşında gencecik çocukların askerlik yaptığı yerleri vurarak daha yaşayacak bir sürü şeyi olan genç insanların belki birilerinin eşlerinin birilerinin oğullarının birilerinin abilerinin hayatlarını söndürerek düşüncesini yaymaya çalışan bir örgütü savunmak insan olarak biraz vicdanını etkilemesi gerekirdi diye düşünüyorum ben

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

sabahtan beri senin yorumunu bekledim :) en nihayetinde tahminime çok yakın bi yorum yaptın :)

not: senden daha hızlı davrandım,seneye  tamamen rus vatandaşlığına geçiyorum ve türkiyeye türist olarak gelebileceğim, ve sebebinide söyleyim %99 bu tarz olay ve düşüncelerden dolayı.

iyi yaparsın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

hep turgut özalın suçu bunlar bunlara yüz verdi türkiyeyi sikmeye kalktılar gerçe kendiside kürt olduğu için normal

ne güzel saddam kesiyordu şunları adamı öldürdüler amk...

saddamla ilgili yorum güzel.....

mademki türksün systeme göster ürksün
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

dur daha bu bişey mi !!! uğraşıyoruz her yerde protestolar yapıyoruz , gerekirse kavga ediyoruz (medya yayınlamıyor) , ama bunları 50-60 kişiyle yapıyoruz. geri kalan millet aval aval bakıyor !! bakıyorsa da cezasını çekecek ... yakında apolu olanları gelir o t-shirtlerin...

Osman Paşanın bir sözü var ;Bir ülkede kötü gidişin bedeli ödenir. Güçlüler de, zayıflarda; akıllılar da, alıklar da öder. Fark: Zayıflar ve alıklar daha erken öderler, diğerleri biraz daha geç.

Baturay_Turkmen tarafından 28/May/13 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Irakda kurulu olan bir futbol takımının forması icin cinnet geçirmek güzel bir duygu.

Ulan sorarım Hepimiz türk ve osmanlı torunu olarak övünüyoruz.

Ulan ipneler ingiliz takımı forması satılır giyersiniz

sokaklarda yürürsünüz. nerede kaldı lan türklüğümüz?

Osmanlı Torunlugumuz?

Hocam benimkide böyle bir duygu işte. Gördüm mü cinleniyorum. Ayrıca o formanın diyarbakıra ıraklı futbol takımını desteklemek için asılmadığı ortada.

Ayrıca ingiliz forması vs giymem. 

Formasını giymezsen, ingiliz forması satan yüzlerce yer var istanbulda ve birçok şehirde. onlarada bu açtığın konu gibi aynısını yapsana..

Vatan millet sakarya ha, Ardınada bi Cumhuriyet patlat kardeş.  zaten ne geliyosa başımıza bu tarz naraları atanlardan geliyor. Yıllardır birlikte yaşadığın, birlikte savaştığın,birlikte çorba içtiğin  Kürdün formasını satanlara  laf atiyorsun. İngiliz forma satanlara ise bişey diyemiyosun.. Bumudur yani olay..  Yanlış anlamada senin milleyetçiliğine sıçam ben. :)

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

olmak istediğiniz gibi değil oldğunuz gibi konuşun hocalar :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 19806 Toplam Mesaj: 152