Kürt & Pkk Sempatizanları Hacked... [2]
-
Tezkerye ve operasyonlara karşı cıkan,Kürdistan'ın kurulmasını destekleyen bir grup...
www.turkiyebarismeclisi.org
Bunlarda bi aralar Maras'ta eskiyalık yapmıslar :) Ne bok yedikleri belli değil...
www.78lilergirisimi.org
O yaşta devrimle cartla curtla ugrasmasınlar hocam,Atatürk bu ülkeye calıskan,azimli ve zeki insanlar istedi,önce gerçek sorumluluklarınızı bilin,sonra ugrasın siyasetle...
www.devlis.org
Kürt Sempatizanları... dtpnin yandan yemişleri...
www.sosyalistdemokrasi.biz
-
hmm görüşürler merak etme:)
-
Devlisin indexini ben yazdım.
-
isot99 bunu yazdı:
-----------------------------
hmm görüşürler merak etme:)
-----------------------------Anlamadım ?
@bayzin
Ben yazacaktım ama sen halletmişsin zaten,tam istedigim gibi yazı sağol :)
-
Hocam bu adamların sitesini deil evini yaksan gene akıllanmazlar..
Ama siz elinizden geleni yapıonuz elinize sağlık..
-
aferin guzel bi eylem olmuş.devlisin yazısı daha guzel olmus anlatıyor-inletiyor...saygılar
-
tebrikler
-
Helal olsun valla :) Durmak yok zikmeyedevam.
-
hll olsun devamını bekliyoruz kardeşim :W
-
helal...
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------O yaşta devrimle cartla curtla ugrasmasınlar hocam,Atatürk bu ülkeye calıskan,azimli ve zeki insanlar istedi,önce gerçek sorumluluklarınızı bilin,sonra ugrasın siyasetle...
www.devlis.org
-----------------------------Kimin hangi yaşta neyle ugraştıgı, zararlı olmadıgı sürece seni ilgilendirmez.İsterse ortaokulda girer siyaset işlerine.Bende 18 yaşındayım ve lise 3 okuyorum şu an(tekrar).Dev-Lis zararlı bir örgütlenme degil,ne pkk nede kürdistan yanlısı bir örgüt.Sadece sol görüşlü bir örgütlenmedir.Senin ideolojine ters düşebilir ama bu seni ilgilendirmez.O yaşta siyasetle ugrasanlar zaten sorumlu insanlardır.Faşistlik yapıyorsan bari hakedene yap.