Kürt & Pkk Sempatizanları Hacked... [2]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    global dünyada ne faşiti ne komünisti arkadaşlar herkez şerefsiz olmuş şerefsiz Yaşasın ŞEREZFİZM :)

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kürt sempatizanlığı yapmak suç mu ?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bana göre suç :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Tüm yorgunluğum bir anda gitii keyfim yerine geldi valla

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

sen kafa tasçısın o zaman  her ırka meshebe dine millete saygıduymak erdemdir  kimse bir milleti seviyor diye  suçlu hatta terörist olamaz pkk sempatizanı desen eyvallah hepsinin a.k ama kürt sempatizanı demek yanlış çok yanlış ilkel bir davranıştır

hee şunu belirteyim babam trakyalı annem egelidir doğuyla uzaktan yakından alakam bile yoktur ama bu söylemleriyanlış buldum

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    Andrei bunu yazdı:

sen kafa tasçısın o zaman  her ırka meshebe dine millete saygıduymak erdemdir  kimse bir milleti seviyor diye  suçlu hatta terörist olamaz pkk sempatizanı desen eyvallah hepsinin a.k ama kürt sempatizanı demek yanlış çok yanlış ilkel bir davranıştır

hee şunu belirteyim babam trakyalı annem egelidir doğuyla uzaktan yakından alakam bile yoktur ama bu söylemleriyanlış buldum

Yazının sonunda batılı olduğunu belirtmeseydin seni pkklı olmakla itham edecekti bazı terliksiler :D.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    Andrei palavra sıkıyosun...Hiç bi destekli dayanağın yok..Konuşmaların birbiriyle çelişiyo..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cicosz bunu yazdı:
    Andrei palavra sıkıyosun...Hiç bi destekli dayanağın yok..Konuşmaların birbiriyle çelişiyo..

Ne diyosun hacı sen ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

Hacılar  görüyorum ki konu açıldı  az  it çeker ama  konu pkk kürt olunca  hit başını alıp gidiyor  yine onlardan bitanesi . :) Yine hit

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    denizciyim diyosun..kürt sempatizanlıgı yok diyosun..denizin sözü vardır yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği..sen bilmiyosun galiba bunları..neyse umrumda da deil zaten bilip bilmemen ama laflarınla ortalıgı alevlendiriyosun..tartışma ortamı deil kavga ortamı hazırlıyosun dikkatli ol !
Toplam Hit: 16314 Toplam Mesaj: 70