Kürt & Pkk Sempatizanları Hacked... [2]
-
global dünyada ne faşiti ne komünisti arkadaşlar herkez şerefsiz olmuş şerefsiz Yaşasın ŞEREZFİZM :)
-
kürt sempatizanlığı yapmak suç mu ?
-
Bana göre suç :)
-
Tüm yorgunluğum bir anda gitii keyfim yerine geldi valla
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
sen kafa tasçısın o zaman her ırka meshebe dine millete saygıduymak erdemdir kimse bir milleti seviyor diye suçlu hatta terörist olamaz pkk sempatizanı desen eyvallah hepsinin a.k ama kürt sempatizanı demek yanlış çok yanlış ilkel bir davranıştır
hee şunu belirteyim babam trakyalı annem egelidir doğuyla uzaktan yakından alakam bile yoktur ama bu söylemleriyanlış buldum
-
SeRDaR bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
sen kafa tasçısın o zaman her ırka meshebe dine millete saygıduymak erdemdir kimse bir milleti seviyor diye suçlu hatta terörist olamaz pkk sempatizanı desen eyvallah hepsinin a.k ama kürt sempatizanı demek yanlış çok yanlış ilkel bir davranıştır
hee şunu belirteyim babam trakyalı annem egelidir doğuyla uzaktan yakından alakam bile yoktur ama bu söylemleriyanlış buldum
Yazının sonunda batılı olduğunu belirtmeseydin seni pkklı olmakla itham edecekti bazı terliksiler :D. -
Andrei palavra sıkıyosun...Hiç bi destekli dayanağın yok..Konuşmaların birbiriyle çelişiyo..
-
cicosz bunu yazdı:
Andrei palavra sıkıyosun...Hiç bi destekli dayanağın yok..Konuşmaların birbiriyle çelişiyo..
-----------------------------Ne diyosun hacı sen ?
-
Hacılar görüyorum ki konu açıldı az it çeker ama konu pkk kürt olunca hit başını alıp gidiyor yine onlardan bitanesi . :) Yine hit
-
denizciyim diyosun..kürt sempatizanlıgı yok diyosun..denizin sözü vardır yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği..sen bilmiyosun galiba bunları..neyse umrumda da deil zaten bilip bilmemen ama laflarınla ortalıgı alevlendiriyosun..tartışma ortamı deil kavga ortamı hazırlıyosun dikkatli ol !
Toplam Hit: 16314 Toplam Mesaj: 70