Kürt & Pkk Sempatizanları Hacked... [2]
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------prehh preh prehh
Faşizm sokakta yapılır -
ellerinize gollarınıa saglık gençlik allh hava yastıklı koltuklar versin size :D Gençler güzel yapmışlar bölümeye çalışanı yandaşlık yapanı zikip atacan koparacan kellesini.
lan a.q bu arada niye tüm yorumlarda yok sagcıyım yok solcuyum yok zikciyim lafı geçiyor. Neden kimse Turkçüyüm veya Ataturkçüyüm gibisinden kelimeler kullanmıyor. Zamanında gencecik üniversite ögrencilerini sag sol davasına öte tarafa havale ettirdiler. Bi ara baş örtüsü çıktı gene giden gitti... TÜRK - kürt sorunu dediler gene yolladık diger tarafa gençlerimizi. Bırakın artık a.q birbirinizi yemeyi. önümüzdki bokları temizlemeye bakın
saygılar :D
-
Sözlerim devlis'i hacklemeniz icin..
O yaşta siyasetmi yapılır, bu yaşta şumu yapılır diyerekten Türkiyede gencleri apolitik insanlar yaptınız..Tvlerde sacma salak şeylere bakan beyinsiz insan konumuna..Dışarıda ortam yapıcam bilmem ne yapıcam diyen özenti mallara cevirdiniz.
"Kürt sempatizanı, 1Mayıs kutlayıcısı, nevruza katılanlar vs vs" sözcuklerini kullana kullana..Türkiye Cumhuriyetini tamda dış güçlerin istedigi gibi 50 parçaya böldünüz..Onlar bunlar şunlar diye.. Şimdi istediginiz siteyi hacklemeye devam edebilirsiniz.
-
Mylitta bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------s*kin analarını orospu çocuklarının EN KRAL FAŞİST BENİM A.Q
'' HERŞEY TÜRK İÇİN TÜRK'E GÖRE TÜRK TARAFINDAN''
ayy yazık canım gaza geldi (: ? sana sayfalarca söverdimde.. parmağımı yormama değmez boşver.
-----------------------------noldu lan sübyan,klavyede olmuyo bu işler senin gibilerini sokak ortasında..... anladın sen onu,git dtq li babalarınla takıl...
hay dtplinin altında kal..
hahahahahahahahah :D harbiden de güzel gaza gelmiş bazıları.gerçekten bazı kişiler ne dediklerinin farkında bile değil :)
-
vatanı kurtardınız size nasıl teşekkür etsek diye düşünüyordum ki, aslında teşekkürü 80 darbesini yapıp sizi bu hale sokanlara etmeli. Apolitize edilip, vatan millet sakarya edebiyatından öteye geçmeyip üstüne üstük liseli bir grubu "bu yaşta siyaset olmaz" mantığıyla kürt ve pkk sempatizanı yaptınız ya, hiç şaşırtmadı beni, 29 yıl önce darbe yapanlar demekki böyle birşey istiyorlarmış.
-
Devlisi hala çözemedim oto poka heryere ilan yapıştırmışlar.Bence insanlar belli bi konuma geldiklerinde siyaset yapmalı.liseli veletleri kim takar.gitsinler okusunlar sözlerine itimat olan birer kişi olsunlar o zaman laf anlatsınlar.mücadele verceksenizde böle verilmez yani.Siz bi yerlere gelemedikten sonra bi yerlere gelenler altında yönetilirsiniz. sonrada kalkar aman aman devrim yapak mücadele.lan sıçtım pok bizi yönetenleri sevmiyon sevmiyoruz o zaman adam ol sen yönet.
İnsanlar hala neyi savundunu bilmemesi beni üzüyor.
-
devlis paralı eğitime karşı çıkan öss nin kaldırılmasını isteyen uyuşturucu ve zararlı maddelere karşı okullarda savaş başlatan okullardaki mafyalaşmaya karşı çıkan bir örgüttür.bence düşünceleri her öğrencide olması gerekirki çünkü bu sorunlar tüm öğrencilerin sorunlarıdır.devrimci olmasa bile bir insanın desteklemesi gereken bir gruptur.ama bazıları devlis'in ne olduğunu bilmeyip o sözde devrimci terörist gruplar gibi zannedip devlis'e böyle zarar vermektedir.eminimki ona zarar verenler devlis'in ne olduğunu bilmeyip yararlı olan bir gruba zarar verip ben vatanı kurtardım diyodur.gerçekten yaptığınız komik.
-
Kürtler olarak bir yaramız yok, herzman bölünmüşlüğe karşı çıkmışızdır .
bunu ahmet Türkün dedeleri bile Türk soyadını isteyerek önemle vurgulamışlardır ,kaldıki böyle bir şeye bile gerek yoktu.
4 piç çıktı kırmızı kart gördü ve saha kapatıldı 5 maç seyircisiz 5 maç ise dışarıda.
diğer 35 000 efendi efendi oturan kişinin hakkı nerede ?
ayrıca kürtler adına söylüyorum ben Türküm diyen sahtekarlara ,sahte Atatürkçülere, rüşvetçi pezevenklere ,Dini Kullanan yobazlara ...
Tüm Türk cumhuriyetlerinde cefa çeken Türk kardeşlerimizi görmezden gelen anlayışa karşıyız.
Türkiye Cumhuriyetini utanılacak hale getirenlere saçma sapan uygulanan dış politikaya ...
içerde Kürde Türklük(kafatasçılık) taslayıp dışarda Türkü satan anlayışa karşıyız.
Ayrım yapana İnsanı İnsan yapan değerlere karşı çıkana karşıyız.
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------Kürtler olarak bir yaramız yok, herzman bölünmüşlüğe karşı çıkmışızdır .
bunu ahmet Türkün dedeleri bile Türk soyadını isteyerek önemle vurgulamışlardır ,kaldıki böyle bir şeye bile gerek yoktu.
4 piç çıktı kırmızı kart gördü ve saha kapatıldı 5 maç seyircisiz 5 maç ise dışarıda.
diğer 35 000 efendi efendi oturan kişinin hakkı nerede ?
ayrıca kürtler adına söylüyorum ben Türküm diyen sahtekarlara ,sahte Atatürkçülere, rüşvetçi pezevenklere ,Dini Kullanan yobazlara ...
Tüm Türk cumhuriyetlerinde cefa çeken Türk kardeşlerimizi görmezden gelen anlayışa karşıyız.
Türkiye Cumhuriyetini utanılacak hale getirenlere saçma sapan uygulanan dış politikaya ...
içerde Kürde Türklük(kafatasçılık) taslayıp dışarda Türkü satan anlayışa karşıyız.
Ayrım yapana İnsanı İnsan yapan değerlere karşı çıkana karşıyız.
Var mı dahası? İşte cahil gençlik, eleman Deniz Gezmişçiyim diyo ama Deniz Gezmiş'in nasıl bir ideolojiye sahip olduğunu bile bilmiyor. Milliyetçilik adı altında ırkçılık yapan, dindarlık adı altında dincilik yapanlar ve hırsız politikacılar bu ülkeye en büyük zararı vermiş kişilerdir! -
deniz gezmiş'çilik nedir ki zaten ? yeni bir ideoloji mi bu ? ''deniz gezmişçilik.''