Kürt & Pkk Sempatizanları Hacked... [2]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kes bi ya,benim düşüncelerim seni ne ilgilendirir ? Deniz'yiciz diye her görüşünü benimsemek zorundamıyız ? Hitler'i de severim,ne yapayım şimdi ooo hadi dünyayı yakalım,oraya buraya saldıralım politikasını mı savunayım ? Actıgım konulara,yazdıgım cevaplara bi bakta konus,senden daha kıdemliyim bu sitede,tartısma istiyosan pm attım,samsunluymussun yüzyüze de tartısırız,adamın canını sıkma burda !

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    iyi tamam yüzyüze tartışalım..1 mayıs meydanda..Dev-genc Le gircem..Ugra yanıma;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Uww tırstım bak simdi,tamam nasıl istersen :}

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kes bi ya,benim düşüncelerim seni ne ilgilendirir ? Deniz'yiciz diye her görüşünü benimsemek zorundamıyız ? Hitler'i de severim,ne yapayım şimdi ooo hadi dünyayı yakalım,oraya buraya saldıralım politikasını mı savunayım ? Actıgım konulara,yazdıgım cevaplara bi bakta konus,senden daha kıdemliyim bu sitede,tartısma istiyosan pm attım,samsunluymussun yüzyüze de tartısırız,adamın canını sıkma burda !

Hocam yanlış anladın  ama  yine  bildigin gibi olsun. Eski yeni farketmez  fikir  farkeder istedigimiz yeri hackleriz istedigimiz  siteye basarız. Ama burda kıdem konuşturmana gerek yok zaten hackle konuşturmusunsun kıdemini.Diyarbakırlıyım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    edit
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KuralsiZ bunu yazdı:
    Andrei bunu yazdı:

Hocam yanlış anladın  ama  yine  bildigin gibi olsun. Eski yeni farketmez  fikir  farkeder istedigimiz yeri hackleriz istedigimiz  siteye basarız. Ama burda kıdem konuşturmana gerek yok zaten hackle konuşturmusunsun kıdemini.Diyarbakırlıyım

Sana demedim onları hoca

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    pm le msj at andrei.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1.başlık kürt pkk sempatizanı diosun dev sol u hackliyosun 

2.kürtle pkk ayrı dünyalar karıştırmak felakete yol açar

3.madem solcuyum diosun solcular asla kürtlere pkk cı gözüyle bakmamıştır kardeş demişlerdi hatta deniz gezmş yaşasın kürt türk beraberliği demiştir.

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

azizsenel55 bunu yazdı:

1.başlık kürt pkk sempatizanı diosun dev sol u hackliyosun 

2.kürtle pkk ayrı dünyalar karıştırmak felakete yol açar

3.madem solcuyum diosun solcular asla kürtlere pkk cı gözüyle bakmamıştır kardeş demişlerdi hatta deniz gezmş yaşasın kürt türk beraberliği demiştir.

4. Maddeyide ben ekleyim. Bunlar anlayanlara denilmiştir. Herkes anlayamaz tabi. Anlasalardı gezmişçiyim gibi bir ifade kullanmazdı.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 16318 Toplam Mesaj: 70