Kürt & Pkk Sempatizanları Hacked... [2]
-
Kes bi ya,benim düşüncelerim seni ne ilgilendirir ? Deniz'yiciz diye her görüşünü benimsemek zorundamıyız ? Hitler'i de severim,ne yapayım şimdi ooo hadi dünyayı yakalım,oraya buraya saldıralım politikasını mı savunayım ? Actıgım konulara,yazdıgım cevaplara bi bakta konus,senden daha kıdemliyim bu sitede,tartısma istiyosan pm attım,samsunluymussun yüzyüze de tartısırız,adamın canını sıkma burda !
-
iyi tamam yüzyüze tartışalım..1 mayıs meydanda..Dev-genc Le gircem..Ugra yanıma;)
-
Uww tırstım bak simdi,tamam nasıl istersen :}
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
Kes bi ya,benim düşüncelerim seni ne ilgilendirir ? Deniz'yiciz diye her görüşünü benimsemek zorundamıyız ? Hitler'i de severim,ne yapayım şimdi ooo hadi dünyayı yakalım,oraya buraya saldıralım politikasını mı savunayım ? Actıgım konulara,yazdıgım cevaplara bi bakta konus,senden daha kıdemliyim bu sitede,tartısma istiyosan pm attım,samsunluymussun yüzyüze de tartısırız,adamın canını sıkma burda !
Hocam yanlış anladın ama yine bildigin gibi olsun. Eski yeni farketmez fikir farkeder istedigimiz yeri hackleriz istedigimiz siteye basarız. Ama burda kıdem konuşturmana gerek yok zaten hackle konuşturmusunsun kıdemini.Diyarbakırlıyım -
edit
-
KuralsiZ bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
Hocam yanlış anladın ama yine bildigin gibi olsun. Eski yeni farketmez fikir farkeder istedigimiz yeri hackleriz istedigimiz siteye basarız. Ama burda kıdem konuşturmana gerek yok zaten hackle konuşturmusunsun kıdemini.Diyarbakırlıyım
-----------------------------Sana demedim onları hoca
-
pm le msj at andrei.
-
1.başlık kürt pkk sempatizanı diosun dev sol u hackliyosun
2.kürtle pkk ayrı dünyalar karıştırmak felakete yol açar
3.madem solcuyum diosun solcular asla kürtlere pkk cı gözüyle bakmamıştır kardeş demişlerdi hatta deniz gezmş yaşasın kürt türk beraberliği demiştir.
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------1.başlık kürt pkk sempatizanı diosun dev sol u hackliyosun
2.kürtle pkk ayrı dünyalar karıştırmak felakete yol açar
3.madem solcuyum diosun solcular asla kürtlere pkk cı gözüyle bakmamıştır kardeş demişlerdi hatta deniz gezmş yaşasın kürt türk beraberliği demiştir.
-----------------------------4. Maddeyide ben ekleyim. Bunlar anlayanlara denilmiştir. Herkes anlayamaz tabi. Anlasalardı gezmişçiyim gibi bir ifade kullanmazdı.