Kürt Halkından : Biz Kimiz ?
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
kabahat şu başlığı ciddiye alıp yorum yapanda. türk-kürt kardeştir,ırktaştır,dindaştır,etle kemiktir. çakallara sözüm şudur
Ben kürdüm ama türk düşmanlığı hiçbir zaman yapmadım ve yapmam ama kürt olmama laf varsa inadına kürdüm diyorum.Bizim nefes almamız bile hainlik bu ülkede yada bazılari sırf bizi sinir etmek içim böle yapıyor olsun bıkmadık bıkmayizda.Hakkımızı savunmakta ne bölücülük ne hainlik eşit hak hürriyet ve anayasa güvencesi çercevesinde dil din kültür ve toprak kardeşliği olsun diyoruz...Yanliz kimse şunu unutmasın kürtlere verilen haklar lutuf değil dilenci misali onlar verilmesi gereken geç kalınmış haklar...kürtler kandıracak bi ırk bundan sonra tanımıyorum. Son sözum vefasızlara vatan toprağında yaşamak haram olsun. bi dahada bu sayfaya yorum yapmam. size gün doğuyo bizler yorum yapinca..
-----------------------------Sayın mürid kardeşim.Sen suçluyu yanlış tarafta arıyorsun.Suçlu biz değil kütlerdir.30 küsür senedir oyuna gelen, bizi katleden kürtlerdir.İskenderunda'ki şehit'i unutmuş değilim unutmamda.Bir milyon kişi sokağa döküldünüz biji apo bilmem ne dediniz.Kusura bakma onlar benim kardeşim değildir.Biz daha hiçbirşey yapmadık.Hala kardeşlik türküsünü söyleyip duruyoruz.Yinede faşistiz.Hiçbir kürt benden daha fazla ya da benden daha az haklara sahip olmamalı.
-
TheColtfire bunu yazdı:
Bu yazida KURT dusmanlarina KAPAK olsun =)
5000 yillik kurt tarihini istesenizde yok edemezsiniz..
-----------------------------kaç bin yıllık :D bsg lan mal!... bende adam yerine koymuşum cevap yazıyorum bu öküze..
-
Lütfen Okuyun...
Bişi Demicem Diyorum Ama Olmuyor İnsan Konuşmak İstiyor Onun İçin Diyorumki Allah Aşkına Doğudaki Okulları Benim Kadar Sizde Biliyorsunuz Söylememe Gerek Yok Yani Bırak Mimar Mühendis Olmayı Orta Okulu Göremiyorlar İnsanlar Neyse Konu bu Değil Konu Türk Kürt Bir Kere Türk Kürk Kardeştir Lafında Bile Bence Ayrımcılık Var Nedenmi? Çünkü Türkiyede Yanılmıyorsam 26 Etnik Köken Var Bunlardan 25 i Türk Kalan Bir Tane Kürt mü Oluyor Bence Yanlış Öncelikle Her Kürt Şunu Demeli Ben Türküm Kürt Kükenli Bir Türk Vatandaşıyım Bunu Söylemek Lazım Sonrasında Yanlış Hatırlamıyorsam Kanald de idi Diyarbakırda Olaylar Çıkmıştı Ve Oradan Bir İş Adamı İle Röportaj Yaptılar Adam Diyorki Benim 400 Çalışanım ar Bunların Hiçbirinin Olaylara Katılmadığına Kefilim İşin Özünde Şu Var Sen Adama İş Ver Ekonomik olarak Adamı Rahatlat Gerisi Gelir Şuna Katılıyorum Kürtler Gerici Bir Zihniyete Sahip Nedeni Bellidir Atatürk Zamanında Türkiye; Şeyhler, Dervişler, Müridler Ülkesi Olmayacaktır. Demişti Bu Söz Tam Kürtlere Göre Aslında Ağa Köylünün Gözü Açılmasın Diye Çocukları Okutmayın Şey Ben Herşeyi Bilirim Kızları Okutmayın Günahtır Diye Atıp Tutuyorken Siz Söyleyin Bu Millet Nasıl Gelişsin Gelelim Ermeni Döllerine Arkadaşlar Şunu ilinki Gerçek Kürtlerin Hiçbirinin Böyle Olaylarla İşi Olmaz Zamanında A.k. ğum Ermenilerini(Yanlış Anlaşılmasın Tümünü Kastetmiyorum Sadece Yazımdaki Belirtilen) Osmanlı Yollayacağı Zaman Bunlaar Burada Kalmak için Hepsi Kürdüz Ayağına Yattılar Sokayım Onlara Şunu Söylim Ben Okumadım Elimde Fırsat Vardı Ama Okumadım Salaklığımdandır 5 şi Bile Zor Bitirdim Şimdi Kafayı Duvara Vurmanın faydası Olmayacağını Düşünüp Açıktan Okumaya Başladım ve Orta Sondayım 3 Küçük Kardeşim Var epside Okuyor İnşallah Hepsinide Okutacam Önce Kendileri İçin Sonra Bu Ülke İçin Son Olarak Biraz Araştırma Yapsalar Kürtlerdende Faydalı İnsanların Çıktığını Görebilir Bazı Arkadaşlar En Önemlilerinden Zamanın Alimi Toprağım Sait i Nursi Hz. Vardır Selametle...
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
Son Olarak Biraz Araştırma Yapsalar Kürtlerdende Faydalı İnsanların Çıktığını Görebilir Bazı Arkadaşlar En Önemlilerinden Zamanın Alimi Toprağım Sait i Nursi Hz. Vardır Selametle...
puhhaah sait-i k.rti ? alim ? hz ? :D -
gfb_soldier bunu yazdı:
Şöyle ki;
X :Biz kürdüz bizi tanımıyorsunuz.Biz Türk değiliz,Kürdüz biz.
Y :Evet tamam siz kürtsünüz.
X :ühü ühü pis faşistler kürdüz diye ayrıcalık yapıyorsunuz eziyorsunuz ühüü.
Y :?!^%
-----------------------------ehi evet aynen böyle
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
Son Olarak Biraz Araştırma Yapsalar Kürtlerdende Faydalı İnsanların Çıktığını Görebilir Bazı Arkadaşlar En Önemlilerinden Zamanın Alimi Toprağım Sait i Nursi Hz. Vardır Selametle...
puhhaah sait-i k.rti ? alim ? hz ? :D
-----------------------------Konik Olanı Algılayamadım Herhalde Salaklığımdan Ama Gerçekten Ne Demek İstediğini Anlamadım...
-
xzxz bunu yazdı:
yakın bir zamanda "Allah'ın izniyle" toplu mezarsınız ...
-----------------------------bak mürit ne güzel söylemiş,
ayrıca
faşistim anasını satım ben .
-
Forumda gordugum kadarı ile pkk ile kürt ü Aynı kefene koymaya çalışan sıgırlar var Devam edin Devam durmak yok yola devam...
-
n2n2 bunu yazdı:
gfb_soldier bunu yazdı:
Şöyle ki;
X :Biz kürdüz bizi tanımıyorsunuz.Biz Türk değiliz,Kürdüz biz.
Y :Evet tamam siz kürtsünüz.
X :ühü ühü pis faşistler kürdüz diye ayrıcalık yapıyorsunuz eziyorsunuz ühüü.
Y :?!^%
-----------------------------ehi evet aynen böyle
-----------------------------ahah yerlere yattım ama eksiği yok fazlası var :D
-
unutma ki türkler sizin sayınızdan hala fazla türkler silahlanırsa ne siz kalırsınız ne pkk anladınmı. bu vatan ne emeklerle alındı sizin gibiler 1 günde üstüne oturmaya çalışsın diyemi . Ulan inş olaylar buyur türkler sialhlanmaya baslar evdeki keleşi alıp ozmn kaçtene pkklı vuruyorum gorun olcağimi bilsen yine sıkarım .
Türk nüfusu = 31.391.421
kürt nüfusu = 2.219.502'
ve çoğu kürt tanıdım hepsi pkk yandaşı oldu belli pkk bir operasyon oldumu biz en fazla 10 şehit veririz ama biz 10 şehit verdikmi siz 100 şehit verirsiniz bizimkiler şehit olur siz şerefsiz aradaki fark işte=
Türk askeri resmi = http://www.karincalikoyu40.com/mynet_resimlerim/asker-vee-bayrak.jpg
pkklı şerefsiz = http://www.turktime.com/pictures/pkk-ceset01.jpg , http://img151.imageshack.us/i/s6x046wqqm8br6.jpg/
.. 5000 yıllık kürt tarihi isteseniz yok edemezsiniz demişisn tarihini deil ama kendilerini yok ederiz rahat ol bi türkler kalsın ayaga kim yok oluyo görürsünüz.
Ülkemi sevmekle faşist oluyosan evet faşistim o zmn kardeşim. Görünen köy klavuz istemez . Burda tüm kürtlere deil lafın pkk yandaşları olana ve türkler hakkında düşünceleri kötü olana