Kürt Halkından : Biz Kimiz ?
-
İyzi Mennn :D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
n2n2 bunu yazdı:
gfb_soldier bunu yazdı:
Şöyle ki;
X :Biz kürdüz bizi tanımıyorsunuz.Biz Türk değiliz,Kürdüz biz.
Y :Evet tamam siz kürtsünüz.
X :ühü ühü pis faşistler kürdüz diye ayrıcalık yapıyorsunuz eziyorsunuz ühüü.
Y :?!^%
-----------------------------ehi evet aynen böyle
-----------------------------ahah yerlere yattım ama eksiği yok fazlası var :D
-----------------------------adam ne güzel özetlemiş :D
artık kürtlerin bu safsatalarına herkes gülüyor bunların yanında olmayan kürtlerde dahil. yazık diyorum sadece tutuncakları dal da kalmadı artık :) siyaset izni verildi içine sıçtılar sıvadılar. tüyü dikmeye yer arıyolar.
-
HoLyCat bunu yazdı:
Forumda gordugum kadarı ile pkk ile kürt ü Aynı kefene koymaya çalışan sıgırlar var Devam edin Devam durmak yok yola devam...
-----------------------------deilmi (: pkklı deiliz dien kürtler neden hiç sokaklara inmiyor dtp bizim sözcümüz apo liderimiz olamaz die he? ALLAH'ını seversen söyle 1 kere gördünmü (:
-
Hepimiz Türkiyeliyiz!
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
Forumda gordugum kadarı ile pkk ile kürt ü Aynı kefene koymaya çalışan sıgırlar var Devam edin Devam durmak yok yola devam...
-----------------------------deilmi (: pkklı deiliz dien kürtler neden hiç sokaklara inmiyor dtp bizim sözcümüz apo liderimiz olamaz die he? ALLAH'ını seversen söyle 1 kere gördünmü (:
-----------------------------nerden biliyorsun inmedigini ? inerken kimliginimi gostermesimi lazım? istanbuldaysan sana 20 tane kürt Göstereyim MHP Li Aşırı milliyetci birakın ot kafalıgıgı 5 parmagın 5 i bir Degildir . hayatınız Ayrımcılık Yapmak ile Geciyor .. pkk mkk diye burda yırtınıcagınıza Derin Devleti Tartışın Ergenekonmudur nedir . Halkı Ezip Gecenleri Araştırın .. Boş muhabbet e yormayın kendinizi Klavyenizin Tuslarına yazık ha bu Arada Ezerim zikerim Asarım Erkekleri Var bukadar burda yırtınıcagınıza Adres Belli otogar a gidiceksiniz 1 bilet alıcaksınız istikamet Guneydogu gidin vurun Asın kesin hatta Götünüz yiyorsa Soykırım yapın .. Hersey klavyede yazmak ile olmuyor kusura Bakmayın. boyle konu açanları gordukçe Daha çok Gülüyorum mynet in haber sisteminide geçtiniz. Hökten y*rrak yagsa buraya konu açıcaksınız .yazık ya yazık .. bu arada Ben Kürt Degilim.. Bazı Densizler cıkar bu murit Kürt oldugu icin yarası var gocunuyor yazar maalesef üzgünüm yanılıcak ..
-
Bakın bu konuda şunu demek istiorm..BU ÜLKEDE LAZDA WAR..ÇERKEZDE WAR ALEVİDE var oda var buda var her türden insan var..onlar kendilerini farklı görmüyoda siz neden böle bişi yapma gereği duyuyorsunuz..hep beraber yaşıyoruz türkiye cumhuriyeti kuruldğundan beri..o kadar yaptığınız vatan hainliğine karşı size iyi olan yol her zaman sunuldu siz kötü olan yoldan gitmeye devam ediyorsnz..hep beraber kardeşçe yaşayalım yoksa..bu TÜRK milleti size hiç bir şey vermiyecektir boşuna uğraşmayın adam akıllı durun yerinizde ;)
-
HoLyCat bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------nerden biliyorsun inmedigini ? inerken kimliginimi gostermesimi lazım? istanbuldaysan sana 20 tane kürt Göstereyim MHP Li Aşırı milliyetci birakın ot kafalıgıgı 5 parmagın 5 i bir Degildir . hayatınız Ayrımcılık Yapmak ile Geciyor .. pkk mkk diye burda yırtınıcagınıza Derin Devleti Tartışın Ergenekonmudur nedir . Halkı Ezip Gecenleri Araştırın .. Boş muhabbet e yormayın kendinizi Klavyenizin Tuslarına yazık ha bu Arada Ezerim zikerim Asarım Erkekleri Var bukadar burda yırtınıcagınıza Adres Belli otogar a gidiceksiniz 1 bilet alıcaksınız istikamet Guneydogu gidin vurun Asın kesin hatta Götünüz yiyorsa Soykırım yapın .. Hersey klavyede yazmak ile olmuyor kusura Bakmayın. boyle konu açanları gordukçe Daha çok Gülüyorum mynet in haber sisteminide geçtiniz. Hökten y*rrak yagsa buraya konu açıcaksınız .yazık ya yazık .. bu arada Ben Kürt Degilim.. Bazı Densizler cıkar bu murit Kürt oldugu icin yarası var gocunuyor yazar maalesef üzgünüm yanılıcak ..
-----------------------------ben geneli diyorum TÜRKİYE'nin en büyük şehrinde sadece 20 kişimi (: dostum bende biliyorum aşırı milliyetçi kürtler var elbet,gösterilerede katılmışlardır, '' kahrolsun pkk '' diye bağırmışlardır , ama sadece TÜRK Halkı'nın gösterilerine katılmak değil, kendileri yani biz pkkyı desteklemiyoruz dien kürtler nie bağımsız gösteri yapmıyor basın açıklaması yapmıyor söylermisin? ama yok biz pkklı değiliz diyip geri çekiliyorlar, hazır ekmeğe herkes yağ sürer ;) bu arada bende doğuluyum (: önemli olan hemşerecilik felan deil MİLLİYETÇİLİK ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' diyebilmek yürekten gelerek.
-
nejat uygurun bi parodisi vardı o geldi şimdi aklıma :) şöyleydi...
bi şiir yazdım okiimmi?
sen omusun?
sen bumusun?
sen şumusun?
yoksa sen o....uğu musun? :) uahahaah
-
kurun kürdistanı ''' kurun... içlerinde kalmasın, o kafaları zaten boş (bölücülük güden), bilgisiz insanlarına yıllarca bağımsızlık cart curt diye hayal ettikleri kürdistanı verin, 5-10 il verin Türkiye'den ... nolacak ??
bu kürtlerin bilginleri, okumuşları açıklasın ? nolacak.
petrol zenginimisiniz ? yok...
buluş yapıp yeni şeyler üretip mi zengin olacaksınız ? yok...
eroin kaçırmayla ülke mi geçinilir : ) güldürmeyin beni...
bu saatten sonra ülke kurup , üniversite açıp, matematik geometri bilim konularını kürtçeye çevirip kitap basıp çocuklarını eğitim dünyaya mı hüküm edeceksiniz .. bsg :)
eee ülkenizde kız arkadaşıyla gezen kardeşlerinizi mi gasp edeceksiniz, namusuyla çalışan esnafınıza molotof kokteyili mi atacaksınız, banka mı kuracaksınız, camını mı kıracaksınız ?
bölünseniz, ayrılsanız Türkiye'ye muhtaç olmayacak mısınız ? sonunuz ıraktan iyi mi olacak, gene ırakın petrolü var sizin neyiniz olacak ? gerilanız mı :)=))))
bana kalsa çizerim sınırı şu lom lom konuşan elemanları s.ederim alın lan ülke ne haliniz varsagörün derim bidaha sınırı geçirtmem. çin seddi örerim. açlıktan ölürler .. türkiyeye kaçmak için can atarlar. ki zaten mevcut kürtlerin %70-80 i bu Vatanı terk etmek istemeyecektir...
sonuç olarak bi s.gidin lan demek istiyorum ..
-
belki bu dtp, pkk sayesinde çoğu insan Kürtlerden soğuyor. Ancak sizin gibi faşistler(kendilerini iyi biliyolar) yüzünden bu ülke ilerleyemiyor. Dili, dini önemli değil. bu topraklara, bu ülkeye sahip çıkanlar, en büyük vatanseverdir. İsimlere, tanımlamalara sıkışıp kalmayın.