folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurtlar Vadisi AKP Yandaşlığında Sınır Tanımıyor

Kurtlar Vadisi AKP Yandaşlığında Sınır Tanımıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

sen Türkiye'nin derinine inme ile alakalı dizi yapacaksın, hükümete yakın olmayacaksın.. adama yaptırırlar mı ?

ben olsam bende tayyibin oğlunu alırım diziye, bişey demesinler diye..

bide gemicik koyarım, mafya babası olur oğlu:D kimse sesini çıkaramaz sonra. aha senaryo :D

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

KingOfTheAngel bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tiesto bunu yazdı:

Analatılanlarda bir yanlışlık göremiyorum...

yanlıslık yok ama hassas seyler bunlar bu senaristlere bu bilgiler nereden geliyor anlayamadım medyum olmadıklarına göre..

Kitaplarda yazıyo.. :)

Vede bu bilgilere ulaşabilmeleri için konsept danışmanları var İlk danışman Soner Yalçındı bu gibi insanlar araştırma okumada çok usta insanlar vede bağlantıları güçlü bu yüzden bu bilgilere ulaşılabiliyo..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ortalık malı oldu alemdar :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    cevat geldi heyecan geldi yoksa iskenderinde poku çıktı :D bu diziye 1 sebebten dolayı seviyorum. her sezon en az 2 baş rol oyuncusu gidiyo. yeni heyecan geiyo diziye. ama dizinin boku çıktı bu bir gercek :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Geçen bölümde de toprak kiralama işine giydirdiler baya.. e bu ne oluyo şmdi bu da mı hükümet yandaşlıgı ? :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Valla bencede vadi biraz karıştı...:=)
    Ne zamandır Sinop'ta dolaşan bir haber var.
    Herkez kurtlar vadisinin son bölümlerinden birkaçı Sinop'ta çekilcekmiş...
    Ünlü ceza evimiz var şuan parmaklıklar ardında filmi çekiyor...:)
    Gerçek bir haberse güzel olur..:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şunu gördüm 100yıldır tarkanın filmlerini izlemekten bıkmayan cüneyt arkınla alay edip her seferinde oturup defalarca izleyen.. 10 tane yönetmen değiştiren sıf para kaznmak uğruna kurtlar vadisi pırt kurtlar vadisi zırt adı altında bokunu çıkarırcasına kıllanmış bir diziyi hala aynı şevkle heycanla izleyen başka ülke insanı yoktur herhalde..

Diziyi güzel yapan sinemadan tiyatrodan gelen oyunculardı (konsey,memati vs.) sonra ne oldu iyice aile dizisine döndü sıf rant var diye.  Diziye yeni giren kız bile iskenderle öpüşürken yakalanıyor vs. hepsi birbirinin dıdısı ve konu denen birşey kalmadı artık eskisi gibi uyarlıyamıyorlar 

anasını satim ne polatmış ya adam ırağa girdi amerikayla çatıştı dimdik ayakta hala mübarek DOĞUŞTAN BÜTÜN YETENEKLER YÜKLENMİŞ ADAM BİR TEK UÇAMIYOR 

Bunlar benim görüşlerim tabiki Önceden heyecanla şevkle izlerdim şimdi görünce direk kanal değiştiriyorum insanların fikirlerine saygı duydğum için izleyen izlesin tabide bana karışmak düşmez. Aynı yapım gladio die film çıkarıyor orda fethullah gülene vs. dokundurmazsalar anlayınki kurtlar vadisinede körükçü devlet el koymuş :)) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

kurtlar vadisi şu sıralar benimde hoşuma gitmiyor...yanlız şunada dikkat çekmek gerekir senaristler biraz tarikatçı tipliler ve çalışma gruplarında mesela consept danışmanımı diyorlar artık her ne halt ise o elemanların çoğu kürt kökenli...ara sıra hükümete rest te çekiyorlar yeri geldiğinde yağ yakıyorlar...bana bu film yapımcılarının kürtleri temsil ettiğiniz ve medyatik olarak insanlara bişeyleri adapte etmeye çalışıyorlar bide sevilen tutulan bir filim ya....

ne demek istediğimi anlamanız için senarist yönetmenin ve polat'ın mehmet ali birand'ın 32. gün programında konuk oldukları videoları seyretmeniz lazım...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

Şunu gördüm 100yıldır tarkanın filmlerini izlemekten bıkmayan cüneyt arkınla alay edip her seferinde oturup defalarca izleyen.. 10 tane yönetmen değiştiren sıf para kaznmak uğruna kurtlar vadisi pırt kurtlar vadisi zırt adı altında bokunu çıkarırcasına kıllanmış bir diziyi hala aynı şevkle heycanla izleyen başka ülke insanı yoktur herhalde..

Diziyi güzel yapan sinemadan tiyatrodan gelen oyunculardı (konsey,memati vs.) sonra ne oldu iyice aile dizisine döndü sıf rant var diye.  Diziye yeni giren kız bile iskenderle öpüşürken yakalanıyor vs. hepsi birbirinin dıdısı ve konu denen birşey kalmadı artık eskisi gibi uyarlıyamıyorlar 

anasını satim ne polatmış ya adam ırağa girdi amerikayla çatıştı dimdik ayakta hala mübarek DOĞUŞTAN BÜTÜN YETENEKLER YÜKLENMİŞ ADAM BİR TEK UÇAMIYOR 

Bunlar benim görüşlerim tabiki Önceden heyecanla şevkle izlerdim şimdi görünce direk kanal değiştiriyorum insanların fikirlerine saygı duydğum için izleyen izlesin tabide bana karışmak düşmez. Aynı yapım gladio die film çıkarıyor orda fethullah gülene vs. dokundurmazsalar anlayınki kurtlar vadisinede körükçü devlet el koymuş :)) 

uçamıyor ama sipaydırmen atlayışı yapabiliyor ..

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek

kkkcakmak bunu yazdı:
    hele kurtlar vadisinin olumlu yanını bana anlatın...? hepsi vurup kırma milletin piskolojisine sıçtılar a.q  millette artık vurup kırmaya özenmiş almış başını gidiyor peh peh peh.. trük bu diziyi açmadan kapatması lazımdı!

Fox tv' de "Bez Bebek" diye bir dizi vadı. O da bitti galiba :)

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
Toplam Hit: 4756 Toplam Mesaj: 36