folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurtlar Vadisi AKP Yandaşlığında Sınır Tanımıyor

Kurtlar Vadisi AKP Yandaşlığında Sınır Tanımıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

KingOfTheAngel bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tiesto bunu yazdı:

Analatılanlarda bir yanlışlık göremiyorum...

yanlıslık yok ama hassas seyler bunlar bu senaristlere bu bilgiler nereden geliyor anlayamadım medyum olmadıklarına göre..

hoca dizinin konsept danışmanı soner yalçın.senaryoya katılım yapanlardan biri de ömer lütfü mete.ayrıca şaşmaz ailesinin dolayısıyla necati şaşmazın yani polat alemdarın devletle derin bağları var aile geçmişine ve bağlantılarına bakabilirsin.google den bi araştırma yap istersen.tüm bunlar ortadayken tabiki derin mevzularda bilgi akışı da olacaktır.ancak her bildiklerini de diziye aktarmıyorlar.malum devlet sırrı sonuçta.vadinin ak parti taraftarı olduğu konusuna gelince.bu görüş bana saçma geliyor.çünkü k.v terör kaldırılmıştı taraftarı olsa kaldırılmazdı + vadinin kanalı show tv yani mehmet emin karamehmetin kanalı.tai-yeap ile karamehmetin dost olabilecekleri ise akla mantığa dine devlete sığmaz :D

millet olarak tek kusurumuz vardır.delinin biri bi kuyuya taş atar misali birisi ortaya bişey atar bütün millet doğrumu yanlışmı araştırmadan takılır peşine. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:
    Azıcık derin işlerler uğraşan, kitap okuyan, kişiler bilir bunları. bu yazılanları kitaplar okuyoruz, tv lerde görüyoruz. dizide anlatılan şeylerin hepsi gercek hayattan alıntı. birazcık devlet meselelerine ilgisi olan, kitap okuyan kişi. kimin kim olduğunu neyin anlatılmak istediğini anlar. bu yüzden kurtlar vadisinin ilk bölümünden beri kacırmadan izliyorum.

bu adamların bi amacı da toplumu insanlarını yönlendirmek. işte seni yönlendirmişler bile. memleket meseleleri dizi izleyerk takip edilmez ve çözülmez de.

boş tenekeden çok ses çıkar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

yascakucuk bunu yazdı:
    Atatürkçü alemdar AKP li oldu :D:D

Atatürkçü adam akpli olamaz mı?

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek
    ats30 bunu yazdı:

hoca dizinin konsept danışmanı soner yalçın.senaryoya katılım yapanlardan biri de ömer lütfü mete.ayrıca şaşmaz ailesinin dolayısıyla necati şaşmazın yani polat alemdarın devletle derin bağları var aile geçmişine ve bağlantılarına bakabilirsin.google den bi araştırma yap istersen.tüm bunlar ortadayken tabiki derin mevzularda bilgi akışı da olacaktır.ancak her bildiklerini de diziye aktarmıyorlar.malum devlet sırrı sonuçta.vadinin ak parti taraftarı olduğu konusuna gelince.bu görüş bana saçma geliyor.çünkü k.v terör kaldırılmıştı taraftarı olsa kaldırılmazdı + vadinin kanalı show tv yani mehmet emin karamehmetin kanalı.tai-yeap ile karamehmetin dost olabilecekleri ise akla mantığa dine devlete sığmaz :D

millet olarak tek kusurumuz vardır.delinin biri bi kuyuya taş atar misali birisi ortaya bişey atar bütün millet doğrumu yanlışmı araştırmadan takılır peşine. 

Oncelikle ben Elazig liyim ve Sasmaz ailesini cok iyi tanirim uzaktan akrabalik var baglarimizda. Necati ile bir donem Amerika da ayni isletmede calistigimi ve ayni evi paylastigimida belirteyim

Vadi A Ke Pe yandasi olmamasi gibi birsey soz konusu bile olamaz en azindan dizideki rant ceker A Ke Pe yi

Karamehmetin elindeki avucundaki bir onceki hukumetler tarafindan alindiginin ve ne hikmetse AKePe donemi ile birlikte tekrar ayaga kalkmasinin aciklamasini yapabilirseniz bende RTE ile aralarinda " dostluk " olmadigina inanayim. Daha Istanbul belediye baskani iken Karamehmetle beraber yedikleri aksam yemeklerinden ve beraberce ciktiklari gezilerden haberiniz yok tabii

Sen benim sirtimi kasi ben senin sirtini kasim sozunu zaten bir tek kapitalist sahsiyetler anliyor iki gun once birbirini bogazlayacak adamlarin is secim ve menfaat soz konusu olunca nasil can ciger kuzu sarmasi olduklarini gormezmisiniz

ornek vereyim

AKePe CHP MHP sozum ona birbirlerine muhalefetler dimi sorayim o zaman peki bu AKePe ye Baskanlik yapabilmesini ve Milletvekili olabilmesini saglayarak RTE yi basa bela edenler kim? Jet Fadili hatirlayan varmi?

Akla mantiga dine devlete sigmayan konulari biraz daha hatirlamaya calisirsaniz iyi olur cunki o kadar buyuk meseleler ama nedense hap kadar kucultulerek kimilerine yutturulabiliyor

Ama sukur ki bu Milletin ve Memleketin buyuklugu o kadar ki bu meseleler disinin kavugunda kaybolup gidiyor

bu durumuda en guzel CANSEVERiN siiri aciklar sanirim ve gerilen sinirleri yumusatir

Adam yaşama sevinci içinde
    Masaya anahtarlarını koydu
    Bakır kaseye çiçekleri koydu
    Sütünü yumurtasını koydu
    Pencereden gelen ışığı koydu
    Bisiklet sesini çıkrık sesini
    Ekmeğin havanın yumuşaklığını koydu
    Adam masaya
    Aklında olup bitenleri koydu
    Ne yapmak istiyordu hayatta
    İşte onu koydu
    Kimi seviyordu kimi sevmiyordu
    Adam masaya onları da koydu
    Üç kere üç dokuz ederdi
    Adam koydu masaya dokuzu
    Pencere yanındaydı gökyüzü yanında
    Uzandı masaya sonsuzu koydu
    Bir bira içmek istiyordu kaç gündür
    Masaya biranın dökülüşünü koydu
    Uykusunu koydu uyanıklığını koydu
    Tokluğunu açlığını koydu.
    Masa da masaymış ha
    Bana mısın demedi bu kadar yüke
    Bir iki sallandı durdu
    Adam ha babam koyuyordu.

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

feytulahcılar  stv deki programlarını izletirdi müridlerine şubat soğuğu tek türkiye filan...3 aydır flash diskle diziyi internet kafeden alıp cemaatçe evde izletiyorlar elemanlarına bu diziyi..önceden kavga gürültü filan deyip izlemezlerdi  yakınlarda feytullahda dizide rol alır:) CIA nın emrivakisi olduğu için yapabilirler gibi geliyo bana.

bir diziyle ülke sorunları böyleymiş demek aymazlıktır. oldu inanalım diziye :)  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4760 Toplam Mesaj: 36