Kurtlar Vadisi AKP Yandaşlığında Sınır Tanımıyor
-
çakır öldükten sonra film yavas yavas battı :S
-
demedi demeyin arkadaşlar KURTLAR VADİSİ GLADİO 5 milyon kişi tarafından seyredilecek ;)
-
Gladyonun şimdiki adı ergenekon diyorlar dizide deli hikmet kararkteri öyle açıklıyor halkın tepkisini oyöne çekmek için asıl gladyocu olan fethullah gülen tarikatinin üstü örtülüyor isaların gladyo tanımını vatansever insalar komutanlar yapıyorlar sağda solda aramayın gladyoyu gladyo belli
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------
demedi demeyin arkadaşlar KURTLAR VADİSİ GLADİO 5 milyon kişi tarafından seyredilecek ;)
sanmıyorum turk insanı bu tür derin devlet işlerine meraklı deyil hep bize bişey olmaz derler...
-
Davos bunu yazdı:
Sosyopat bunu yazdı:
sanmıyorum turk insanı bu tür derin devlet işlerine meraklı deyil hep bize bişey olmaz derler...
-----------------------------hocam senin dediğin millet "Çakır" adlı karakter öldüğünde gıyabında cenaze namazları kıldı ve ölüm ilanları verdi ;)
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin dediğin millet "Çakır" adlı karakter öldüğünde gıyabında cenaze namazları kıldı ve ölüm ilanları verdi ;)
hocam anlamadım kafan iyimi :):) ?
-
Sosyopat bunu yazdı:
hocam senin dediğin millet "Çakır" adlı karakter öldüğünde gıyabında cenaze namazları kıldı ve ölüm ilanları verdi ;)
-----------------------------:) :) her sene mevlüt okutup helva dagıtanlar var
-
bırakın akp yi falan da polat elif demiş ya kıza kız cok fena olmuştr ya..:D
-
kkkcakmak bunu yazdı:
hele kurtlar vadisinin olumlu yanını bana anlatın...? hepsi vurup kırma milletin piskolojisine sıçtılar a.q millette artık vurup kırmaya özenmiş almış başını gidiyor peh peh peh.. trük bu diziyi açmadan kapatması lazımdı!
-----------------------------bi diziden etkilenip vuran kıran adamın bu vatana bi yararı olmaz..Hapislerde çürüsün ipneler.
-
bir t.v dizisi ile devletin " derin " islerinin analizini yapacagini sanmak bile ahmakliktan oteye gecmeyen bir dusuncedir.
Bir dizi ile ancak fanatik izleyici grubu olusturur, arada verdigini sandiginiz kolpalarla herseye inanmaya hazir vatandaslara ilizyon gosterisi sunarsiniz
demedi demeyin bu sezonun muthis finali ergenekona baglanir yaz sezonu boyunca ver gladio ver ergenekon bir bakmissin A.K.P taraftarlari ovunmeye devam eder bak dizide bosbakan ne dedi yok adamlara suikast icin ne dolaplar donuyor falan fesmekan
yok canim ben almimmm karnim tok....