Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Kutsal Mıknatıs Taşı Gerçek Mi?
Kutsal Mıknatıs Taşı Gerçek Mi?
-
ltcelik bunu yazdı
kimden bahsettiğini bilmiyorum ama seni de kendine benzetmiş hocam :))
-
ltcelik bunu yazdı
Yanarım yanaırm da @Z-CHAN müridin banlandığına yanarım
Varol @KadayifZchan gideli on sene olmuştur müdür :D nerden hatırladın
-
Yüzüne kendi spremini sür çözüm olur moruQ
-
Kadayif bunu yazdıltcelik bunu yazdı
kimden bahsettiğini bilmiyorum ama seni de kendine benzetmiş hocam :))
Sana katılıyorum.. neden bahsettiğini bilmediin konusunda... :))
SUPERBICO bunu yazdıltcelik bunu yazdıYanarım yanaırm da @Z-CHAN müridin banlandığına yanarım
Varol @KadayifZchan gideli on sene olmuştur müdür :D nerden hatırladın
Nehrin akışına ters giden müritlerden biriydi .. Olması gerekirdi.. ne oldu kim bilir
Büdüt : Bunu nasıl becerdim bilmiyorum beyaz yazı şeyisini
-
Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Ancak, üyelerin başkalarının inancı ve ideolojisi fikir beyanından öteye gidip küçük düşürücü itham ve hakaretlerde bulunması kesinlikle yasaktır. "Üçüncü Sınıf Ceza" uygulanır. [
İnanmıyor olabilirsin. Burada din ile taşak geçmen. at taşşaklı muhabbetlere ilahi tadında videolar eklemen beni rahatsız ediyor. Umarım yukarılardan biri değilsindir ve yukarılardan birileri senin kulağını çeker.
Hikayelerin kimisini sarar kimisini sarmaz. Ama o boş muhabbetlerinde din goygoyu yapmayı bırak
-
italyan bunu yazdı
^^D`
-
rep butonu olsa rep veririm konuya
-
sercoo bunu yazdı
lies and deception
Aklıma Leonardo Di Caprio'nun 2 filmi geldi. isimlerini çıkaramadım şimdi.
Body of lies, Departed.
Başka bir filmmiş.
RitmFarbRacourci tarafından 14/Ara/19 03:52 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Ya bi siktir git amk. Yönetim bu adamı niye şutlamıyor hala anlamıyorum.
Hacı salsanıza adamı biri hikaye yazdım nasıl olmuş deyince yorumluyorsunuz fps hikaye olunca neden şutlamıyorlar :D beğenmediğim konulara yorum yapmıyorum ben tertemiz....
-
SweetyVolty bunu yazdı
Nasıl yaptın ki bunu alıntı yapınca görünüyor içerik
hoca aşı iman yağlarla doğal kutsal dişlemiş ısırıkları protokolü köyünde mıknatısla aşıyı yağladığını at kuduz